Legg til datoer

Botanisk hage, Maspalomas
Sommeraktiviteter

Våre mest anbefalte Botanisk hage, Maspalomas Sommeraktiviteter

Maspalomas: Lei en Chopper elscooter for 2

1. Maspalomas: Lei en Chopper elscooter for 2

Utforsk øya uavhengig og uten stresset med å holde tritt med en turgruppe med denne enkle utleien. De elektriske scooterne i Harley-stil er en praktisk og miljøvennlig måte å enkelt utforske den sørlige delen av Gran Canaria med din partner, familie eller venner i løpet av ferien – bare et førerkort kreves. Bekymret for å gå seg vill i gatene, eller trenger inspirasjon til de beste stedene å besøke? Det er ikke noe problem - du vil motta et papirkart med mobiltelefonstøtte som viser deg forskjellige ruter du kan følge. For eksempel kan du oppdage de spektakulære sanddynene med gylden sand ved Maspalomas, et naturreservat. Eller du kan besøke Maspalomas botaniske park, som dekker et område på 12 000 kvadratmeter og har mer enn 500 tropiske plantearter. Et annet interessepunkt er den utrolige oasen Maspalomas, også kjent som "Charca", en liten lagune som brukes som et trekkmål for nesten 40 fuglearter. Det anbefales å fullføre din fantastiske opplevelse ved å besøke Meloneras-promenaden, regnet som den vakreste promenaden sør på Gran Canaria og med utmerket utsikt over havet.

Maspalomas: Omvisning på elsykkel på Ayagaureshøyden & tapas

2. Maspalomas: Omvisning på elsykkel på Ayagaureshøyden & tapas

Etter å ha møtt ekspertguiden din i Maspalomas, kan du hoppe på den elektriske sykkelen din for en omvisning i byens fantastiske omgivelser. På vei til Ayagaures, en liten landsby som ligger i åsene, krysser du en frodig dal smykket med palmer, kaktus, urter og annen innfødte kanariske flora. Stopp ved en villgeitgård underveis og lær om hvordan dyret har blitt et ikon for Gran Canaria. Mens du er på vei opp mot Ayagaures, utforsker du Maspalomas, Gran Canarias enorme gylne sanddyner som ligger direkte ved det dypblå havet. Dra deretter til Maspalomas botaniske hage for en omvisning til fots, hvor du lærer å identifisere de viktigste artene av tropiske planter på øya. Når du fremme på toppen av Ayagaureshøyden, stopper du for en halvtimes pause. Her kan du smake på tradisjonell kanarisk tapas i en bar, som er bygget inne i en gammel urinnvånerhule (hvis alternativet er valgt). Etterpå fortsetter du til den enorme Ayagaures-demningen, hvor du stopper ved en pittoresk bro for den perfekte utsikten over det enorme reservoaret.  Tilbaketuren er kun nedoverbakke, så gjør deg klar for litt eventyr. I det du setter avgårde ned bakken, tar du en pause på en kamelgård for å møte noen av de nysgjerrige dyrene og lære om deres betydning i kulturen på Kanariøyene. Senere kommer du tilbake til møtestedet, etter å ha sett noen av de vakreste naturlige severdighetene som Maspalomas har å tilby.

Gran Canaria: 1-7 dagers el-sykkelutleie 80 km batterilevetid

3. Gran Canaria: 1-7 dagers el-sykkelutleie 80 km batterilevetid

Hopp på din miljøvennlige elsykkel og utforsk skjønnheten sør på Gran Canaria. Med en batterilevetid på ca. 80 km har du god tid til å utforske alle stedene på sjekklisten din. Oppdag de nærliggende Ayaguares-fjellene og ta turen innom den berømte Ayaguares-dammen. Hvis du er mer til strandliv, kan du kjøre langs sørkysten: fra Maspalomas Dunes, Meloneras-stranden til den pittoreske fiskerlandsbyen Arguineguin eller Puerto Rico. Du kan velge å besøke de berømte sørkaribiske hvite sandstrendene: Amadores-stranden eller Anfi-stranden. Barn over 12 år kan kjøre elsykkel i følge med en betalende forelder. Babyer: 1 - 6 år kan kun bruke barnesetene hvis babyen veier maks. 22 kg og er maks. 1,10 meter høy. Maksimal tillatt vekt på elsykkel = 110 kg (totalt: fører + passasjer). Utforsk de forskjellige tilgjengelige rutene med et kart over Maspalomas. Du får også en mobiltelefonholder som kan festes til elsykkelen, slik at du kan navigere ved hjelp av telefonen din + usb-inngang for å lade telefonen. Oppdag de ulike rutene på Google Maps fra telefonen din, og lag en selvguidet og personlig tur som er skreddersydd etter dine behov. Elsykkelen er ikke egnet for kjøring på sand eller i terreng. Under hele turen får du gratis assistanse på veien og i byen hvis du punkterer eller sykkelen går i stykker. På fjellturene eller kystturen får du et gratis spray-reparasjonssett.

Maspalomas: Lei bysykkel med barnesete eller barnesykkel som ekstrautstyr

4. Maspalomas: Lei bysykkel med barnesete eller barnesykkel som ekstrautstyr

Lei en bysykkel og begi deg ut på en selvguidet og personlig rundtur på Gran Canaria med bysykkel, et praktisk og miljøvennlig alternativ for å oppdage den sørlige delen av øya. Du kan leie sykkel fra 9 timer til 7 dager. Du kan sykle på strandpromenaden og sykkelstiene på Gran Canaria Sør uten trafikk og uten fare! Med en bysykkel kan du nå ulike severdigheter som Maspalomas' sanddyner, fyrtårnet, den botaniske hagen, oasen, Melorenas-stranden og San Agustin. Prisen på syklene varierer avhengig av alder og høyde: 1) Babystol egnet for: 1 - 6 år gammel: Maksimal babyvekt 22 kg / maksimal babyhøyde 1,10 meter. 2) Barnesykkel uten gir som passer for barn : 7 - 9 år hjul 16"/18"/20"/22 " høyde 105 cm - 135 cm 3) Voksen- og barnesykkel med gir egnet for personer: 10 - 80 år hjul 24 " / 26 " / 28" / høyde 135 cm - 195 cm Leieprisen inkluderer : 1 lås, 1 kurv, veihjelp. Hjelmer er kun inkludert for barn under 16 år. Under hele turen får du gratis veihjelp i tilfelle havari eller punktering. Begynn eventyret ved de spektakulære, gylne sanddynene i Maspalomas, et naturreservat siden 1987, og sykle langs hele kystlinjen langs sanddynene med bysykkelen din. Deretter kan du besøke Maspalomas botaniske park, som har et areal på 12 000 kvadratmeter og huser mer enn 500 tropiske plantearter. En annen severdighet er oasen i Maspalomas, kjent som Charca, en liten lagune som fungerer som vinterdestinasjon for 40 arter trekkfugler, hvorav 23 arter hekker her. Fortsett turen og besøk det gamle fyrtårnet i Maspalomas, som har vært i drift siden 1980 og ble erklært som et kulturminne av regjeringen i 2005. Som avslutning på denne fantastiske opplevelsen kan du ta turen til Meloneras-promenaden, som regnes som den vakreste og mest luksuriøse strandpromenaden sør på Gran Canaria, med fantastisk utsikt over havet. Hvis du er interessert i historie og arkeologi, kan du besøke det gamle arkeologiske stedet "Punta de las Mujeres", som er av urfolksopprinnelse. Stedet er ofte befolket av en fredelig og ufarlig koloni av Gran Canaria-øgler, en endemisk art som av mange regnes som et ikon for øya.

Maspalomas: 4-timers omvisning med elscooter og kamel

5. Maspalomas: 4-timers omvisning med elscooter og kamel

Hvis du liker naturen og ønsker å utforske Maspalomas uanstrengt og miljøvennlig langs mange kilometer, er en el-scooter det du trenger. Nyt en utendørs, morsom og lærerik 4-timers opplevelse. Med kamelsafarien kan du utforske de fantastiske sanddynene i Maspalomas i 30 minutter på en kamel. Se monumentene til Christopher Columbus ved portene til Meloneras, bygget i 2002, og det gamle fyret i Maspalomas som har vært i drift siden 1980. Besøk området til den berømte og vakre promenaden Meloneras som regnes som den vakreste og mest luksuriøse promenaden sør på Gran Canaria, med utsikt over havet. Her vil det bli et stopp på «Punta Mujeres» hvor du kan besøke et gammelt arkeologisk sted. Her vil du oppdage de gamle runde husene som er laget av stein der befolkningen «Gunaches» levde. Dette gamle stedet er ofte befolket av en fredelig og ufarlig koloni av øgler fra Gran Canaria, en endemisk art som er ansett av mange som øyas ikon. En lokal guide vil vise deg en fantastisk panoramautsikt over Playa del Ingles, og du vil oppdage de spektakulære gylne sanddynene i Maspalomas (et naturreservat siden 1987) og Maspalomas botaniske park. Denne parken ligger i et område på 12 000 kvadratmeter med mer enn 500 plantearter. Se Oasis, en dam med overvintring eller migrering av nesten 40 fuglearter, hvorav 23 arter hekker her. Dette er det ideelle stedet for de som ønsker å oppleve fugletitting.

Maspalomas: Scooter 125 cc Utleie på Gran Canaria

6. Maspalomas: Scooter 125 cc Utleie på Gran Canaria

Oppdag Maspalomas på en scooter 125 cc som passer for 2 personer. Utforsk Maspalomas sanddyner, Playa del Ingles, Meloneras og mye mer, mens du drar nytte av komforten til et tohjuls kjøretøy som er enkelt å kjøre. I løpet av leieperioden får du en hjelm og gratis assistanse i tilfelle havari eller punkteringer (ikke hovedstaden i Las Palmas). Du trenger ikke å bekymre deg for å gå deg vill eller ikke vite hvor du skal dra, siden guidene dine gir deg et nyttig kart med forskjellige ruter som vil lede deg til noen av de beste severdighetene på øya. Oppdag de fantastiske Maspalomas-dynene og det gamle Maspalomas-fyret. Besøk Maspalomas botaniske hage for å observere innfødte fugle- og plantearter. Utforsk de sørlige delene av øya, som Puerto Rico, Puerto de Mogan eller Playa de los Amadores.

Gran Canaria: Utleie av elektrisk scooter kick start

7. Gran Canaria: Utleie av elektrisk scooter kick start

Lei en rask elektrisk scooter som et praktisk og økologisk alternativ til buss- eller bilreiser rundt Gran Canaria. Uten lisens kreves, kan du hoppe rett på og dra på tur så lenge du er over 16 år, alltid i følge med foreldre. Du trenger ikke å bekymre deg for å gå deg vill eller ikke vite hvor du skal dra – du vil bli utstyrt med et nyttig papirkart og mobilstøtte for telefonen din med forskjellige ruter som tar deg til noen av de beste severdighetene på øya. Oppdag de spektakulære gylne sanddynene i Maspalomas. Besøk Maspalomas botaniske park, som har mer enn 500 tropiske plantearter, eller den utrolige oasen Maspalomas, en liten lagune som brukes som vinterhekkeplass for nesten 40 forskjellige arter av trekkfugler. Stopp ved det gamle Maspalomas fyrtårn, et naturskjønt beskyttet kulturelt landemerke.

Maspalomas: El-sykkeltur på sørkysten med tapassmaking

8. Maspalomas: El-sykkeltur på sørkysten med tapassmaking

Utforsk den sørlige kysten av Gran Canaria på elektrisk sykkel. Se de mest spektakulære severdighetene og oppdag øyen med en flerspråklig guide. Dette 4-timers eventyret begynner med et besøk ved Maspalomas-dynenes naturreservat, et lite ørkenområde som består av gyldne sanddyner. Stopp ved den botaniske hagen i Maspalomas for en kort spasertur for å se lokal flora. Sykle deretter langs Atlanterhavet, passér Meloneras-stranden og Pasito Blanco havnen. Stopp for å beundre en av de få bananplantasjene på den sørlige delen av øyen. Følg promenaden til du kommer til det gamle fyret i Maspalomas, som har fungert siden 1890 og er erklært et monument av historisk interesse av Kanariøyenes regjering Du ankommer den gamle fiskerlandsbyen «El Pajar». Stopp for å besøke landsbyen og dens vakre vulkanske strand. Etterpå kan du nyte en lunsj (for folk som velger alternativet med tapas inkludert) med lokal mat med utsikt over havet. Benytt så sjansen til å beundre «La Charca», en liten lagune i nærheten av Maspalomas-dynene. I dette vernede området er det opptil 40 arter av trekkfugler – et ideelt sted for fugletitting. Merk følgende: Turen er ikke i terrenget.

Maspalomas: El-sykkel sightseeing solnedgangstur eller morgentur

9. Maspalomas: El-sykkel sightseeing solnedgangstur eller morgentur

Beundre de mest spektakulære panoramautsiktene på Gran Canaria på en e-sykkeltur, og nyt et uforglemmelig utendørseventyr. Du kan velge å ta den 4-timers morgenturen, eller du kan velge å prøve alternativet for 3-timers solnedgangstur. Første stopp: Maspalomas sanddyner. Beundre de imponerende sanddynene i dette naturreservatet og en rekke innfødte planter. Andre stopp: besøk den vakre Maspalomas botaniske hage og lær å gjenkjenne de endemiske plantene og kaktusene på Kanariøyene. Deretter kan du prøve deg på litt fugletitting ved Maspalomas-oasen. Hør lokal historie mens du utforsker det arkeologiske området Punta Mujeres fra din ekspertguide. Fortsett deretter til det gamle Maspalomas fyrtårn, et nasjonalt monument som ligger på det sørligste punktet på øya. På solnedgangsturalternativet vil besøket til fyret vare maksimalt 10 minutter. Bare hvis du velger alternativet Morning Tour vil du ha en times ledig tid til å besøke det gamle Masapalomas-fyret og dets interessante Ethnogracio-museet som ligger inne. Deretter svinger du inn på Meloneras-promenaden og sykler ved havet før du hopper av sykkelen i 20 minutter for å slappe av. Gå inn i en kul bar med havutsikt og prøv deilig brus.

Maspalomas: Segway-sightseeing med valgfri tapas-smaking

10. Maspalomas: Segway-sightseeing med valgfri tapas-smaking

Oppdag de lokale herlighetene til Maspalomas på en guidet Segway-tur på 3 timer eller 1 time for å få mest mulig ut av de kanariske smakene og skjønnheten. Ta innover byens flora og kanariske tapasscene med en flerspråklig lokal guide. Start turen med en tur til Mirador de las Dunas, et naturlig sanddynereservat siden 1987, hvor du kan beundre den fantastiske panoramautsikten over Playa del Inglés. Deretter kjører du videre til Maspalomas promenade, hjem til mer enn 500 plantearter av planter som er hjemmehørende på Kanariøyene, som Aloe Vera og Drago. Stopp i San Agustin vulkanske strand. Her vil du få sjansen til å besøke en autentisk lokal bar, og bare hvis du valgte 3 timers alternativet vil du også smake på typiske kanariske tapas før du drar tilbake til startpunktet for turen.

8 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Maspalomas

Maspalomas

Flere reisetips for Botanisk hage, Maspalomas

Vil du vite mer om aktiviteter i Botanisk hage, Maspalomas? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Botanisk hage, Maspalomas

Jeg er veldig fornøyd. Mannen fra sykkelutleien er veldig hyggelig og tar seg av alt slik at det passer. Jeg var glad for at jeg fikk leiesykler for barn fordi dette alltid er veldig vanskelig. Butikken ligger veldig bra 10 minutter til Playa del Ingles ca 10 minutter til Dunas de Maspalomas. Kan ikke anbefale det på det varmeste, derav 5 stjerner.

Super morsom tur!! Lorenzo er eieren og også guiden. Han fortalte oss om øya med stor entusiasme og tok oss med på en vakker sykkeltur. Syklene er nesten nye. Du kan enkelt sykle opp fjellet med den. Virkelig topp materiale. Vi spiste tapas på en idyllisk restaurant og syklet tilbake i skumringen. Likte det utrolig godt!!

splitter nye sykler (e-sykler) som kjørte bra. Syklet enkelt 40 km uten store anstrengelser. Det krever litt tilvenning til den kraftige motoren, når du slår den på, tar sykkelen av.

Litt vanskelig å finne i kjøpesenteret. Vennlig og syklene er gode. Når som helst