Legg til datoer

Boston Harbor

Boston Harbor: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Boston: Hvalsafari med katamaran

1. Boston: Hvalsafari med katamaran

Dra på hvalsafari utenfor kysten av Boston, om bord på en komfortabel, høyhastighets katamaran. Båten byr på store uten- og innendørsdekk med god utsikt. Speid etter knølhval, finnhval, vågehval, samt hvitsidet delfin, på dette eventyrcruiset. Dra nytte av opplevelse, guidet av profesjonelle forskere fra Whale Center of New England, som er regionens fremste autoritet på hval. Etter at du har funnet mannskapet ditt ved kaien, går du ombord på høyhastighetskatamaranen som tilbyr den raskeste og mest komfortable måten å utforske Atlanterhavet på.  Få mest mulig ut av de 3 dekkene, salonger med polstrede sitteplasser og klimaanlegg, bord, toppmoderne lyd- og videosystemer og en bysse som tilbyr snacks og drikkevarer. Pass på å holde øynene åpne for:  Knølhval Knølhvalens navn kommer fra måten ryggen buer opp av vannet, når den forbereder seg på et dypdykk. Hvalens vitenskapelige navn Megaptera betyr «storvingen fra New England», som kommer av de store sveivene. Finnhval Finnhvalen er den nest største av alle hvalene målt i lengde, bare slått av blåhvalen. De kan bli 19-22 meter lange og veie omkring 40-75 tonn som fullvoksne voksne. Vågehval En slank, liten delfinlignende bardehval. Vågehvalen er den mest tallrike hvalen i verden i dag med godt over 1 million individer på verdensbasis. Hvitsidedelfiner Disse lekne pattedyrene finnes bare i Nord-Atlanteren, i farvann fra sør for New England og til Norge. Dyrene lever av byttedyr som blekksprut, i motsetning til hvaler som koser seg med store mengder småfisk.

Boston: Hopp på hopp av-sightseeing med Old Town Trolley

2. Boston: Hopp på hopp av-sightseeing med Old Town Trolley

Nyt en hopp på hopp av-sightseeing med Bostons sjarmerende oransje og grønne «Old Town Trolley» og besøk mer enn 100 severdigheter i byen i ditt eget tempo. Dra fordel av friheten til å hoppe på eller av hele dagen, og oppdag severdigheter som Boston State House, Liberty Wharf og Charlestown Navy Yard. Nyt utsikten fra en dobbeltdekkerbuss mens du er beskyttet mot været. De komfortable, lukkede trolleybussene lar deg oppleve forhøyet utsikt uansett vær. Velg mellom alternativer for 1- og 2-dagersbillett med gratis ubegrenset ombordstigning. Boston Trolley-omvisningen dekker alle hovedområdene, inkludert sentrum, Beacon Hill, Back Bay, teaterdistriktet og vannkanten. Konduktørene forteller historier under omvisningen, og tilbyr en morsom blanding av trivia og humoristiske historier. Det finnes 14 stopp, praktisk plassert i nærheten av over 100 severdigheter i Boston: • Stopp 1: New England Aquarium / Faneuil Hall Marketplace • Stopp 2: Historic North End • Stopp 3: USS Constitution / Charlestown Navy Yard • Stopp 4: North Station / TD Bank Garden • Stopp 5: Old State House * Stopp 6: Beacon Hill / Antique Row • Stopp 7: Cheers Bar «The Original» • Stopp 8: Prudential Center/Skywalk Observatory (for tiden stengt på graunn av oppussing) • Stopp 9: Christian Science Plaza / Symphony Hall • Stopp 10: Copley Place Shopping Galleries • Stopp 11: Copley Square / Trinity Church • Stopp 12: Old Town Trolley Welcome Center • Stopp 13: Boston State House / Boston Common / Beacon Hill • Stopp 14: Boston Tea Party Ships & Museum (rabattert adgang inkludert)

Boston: Boston Harbor Sunset Cruise

3. Boston: Boston Harbor Sunset Cruise

Møt opp på Rowes Wharf og dra på en guidet båttur. Dette solnedgangscruise vil gi deg enestående utsikt over Bostons berømte landemerker. Unngå varmen og beundre Bostons vakre skyline og den historiske USS Constitution når solen går ned bak byen. Din ekspertguide vil kunne fortelle deg om noen av byens landemerker og historie. Når kvelden setter inn, vil solnedgangscruise fremheve populære og kjente scener ved Boston Harbor fra både fortid og nåtid. Snacks og kalde drikker inkludert vann, juice og brus; samt en full bar, er tilgjengelig på hver båt.

Boston: Historisk sightseeingcruise

4. Boston: Historisk sightseeingcruise

Gå om bord på et sightseeingcruise i Boston og ta en tur rundt Boston Harbor. Opplev fantastisk utsikt, forfriskende havbris og levende fortalte historier om Bostons fortid og nåtid mens du beundrer byens severdigheter fra vannet. Reis fra Long Wharf og cruise deretter forbi USS Constitution, det eldste krigsskipet i oppdrag fra den amerikanske marinen som fortsatt flyter i dag, beundre Bunker Hill-monumentet og få et glimt av det sagnomsuste Old North End Church-tårnet. Hør heroiske historier fortalt av ekspertfortellere og lær om lokale legender fra revolusjonskrigen. Du vil også oppdage hvordan havnen ble forvandlet til en av de reneste vannveiene i landet. Nyt den beste utsikten uansett vær, med romslige utendørs utsiktsdekk når været er fint, og innendørsområder med store vinduer hvis du vil være innendørs. Forfriskninger og snacks er også tilgjengelig for kjøp om bord.

Boston: Harbor Sunset Yacht Cruise

5. Boston: Harbor Sunset Yacht Cruise

Legg ut på en yachttur i solnedgang i Boston Harbor. Gå ombord på den klassiske og innbydende Northern Lights-yachten for vår-, sommer- og høstavganger eller den koselige og sesongmessig dekorerte Yacht Manhattan for ferieavganger i desember. Begge er kystvaktsertifiserte fartøyer med en profesjonell kaptein og mannskap som er stilisert etter klassiske 1920-tallsfartøyer. Len deg tilbake og slapp av i en klimakontrollert hytte, eller nyt havbrisen på de åpne dekksarealene. Sørg for å besøke den fullt utstyrte baren for å kjøpe forfriskninger med kredittkort, slik at du kan nippe til forfriskende drinker mens du cruiser langs havnen. Northern Lights-yachten er en av de mest komfortable og allsidige cruisefartøyene i Boston Harbor og er modellert etter New England-dampskip i 1920-stil. Med en lengde på 115 fot har den seks bad og gir rikelig med sitteplasser i hele skipet for opptil 149 passasjerer. Bygget for å ta grupper av mennesker med på spektakulære sightseeingeventyr, er hun det perfekte fartøyet for å ta grupper av venner og familie ut for å se havnen. I desember kan du cruise gjennom havnen på yachten Manhattan, designet i stil med motoryachter som ble brukt av den velstående eliten på begynnelsen av 1900-tallet. Slapp av på denne nydelige 80 fots yachten med brunskrog, som tilbyr eleganse og komfort innpakket i tradisjoner fra århundreskiftet. Hun er utstyrt med teakdekk og mahognikant. Den spektakulære hytten hennes har et observatorium i helglass, polstrede sitteplasser og samtalevennlige bord, som alle gir deg og dine gjester en fantastisk panoramautsikt i en oppvarmet hytte for festlig feriecruising.

Fra New York City: Dagstur til Boston og Freedom Trail

6. Fra New York City: Dagstur til Boston og Freedom Trail

Dra langs østkysten fra New York gjennom Connecticut til Massachusetts og dens hovedstad, Boston. Første stopp er byen Cambridge hvor du finner en av de mest kjente og prestisjetunge universitetene i verden: Harvard. Turen starter med en tur til Harvard Yard; det eldste akademiske området i Amerika. Se Widener bibliotek, og gni deretter skoen til John Harvard for lykke. Fortsett på en panoramisk tur som går forbi Rådhuset, MIT og Cambridge College. Kryss deretter Charles River og ankom i sentrum av den intellektuelle hovedstaden i landet. Besøk Copley Square, hjem til den vakre Trinity Church. Deretter følger en spasertur langs Freedom Trail gjennom Boston Common Park. Ta en lunsjpause på Quincy Market og prøv den verdensberømte Clam Chowder eller en hummersandwich. Etter lunsj besøker du stedet for det berømte Tea Party og marineskipet Constitution. På ettermiddagen drar du sørvest og er tilbake i New York om kvelden.

Boston: Skyline-cruise i solnedgang med kommentarer

7. Boston: Skyline-cruise i solnedgang med kommentarer

Beundre Bostons silhuett fra vannet, på et avslappende cruise under solnedgangen. Lær om byens ikoniske severdigheter med kommentarer om bord og se solen dykke bak byen, og maler den i lyse oransje nyanser. Se og lytt mens USS Constitution avfyrer kanonen sine når solen går ned, og få med deg et seremoniellt øyeblikk for å markere slutten på nok en dag. På dette cruiset blir du introdusert for historien, severdighetene og fakta om Boston Harbor. Vær dessuten til stede for å se USS Constitutions solnedgangsserenade, mens hun avfyrer kanonen og senker flagget seremonielt, som signaliserer dagens slutt.

Boston Harbor: Morsom båttur i høy hastighet med Codzilla

8. Boston Harbor: Morsom båttur i høy hastighet med Codzilla

Sett i gang adrenalinet på en høyhastighets båttur rundt Boston Harbor. Kjør i halsbrekkende hastigheter og nyt den livlige atmosfæren om bord med høy musikk og mannskapsinteraksjon. Dette er ingen vanlig båttur. Tro mot sitt navn er «Codzilla» uhyre morsom og spennende, mens du skriker ut i hastigheter på opptil 65 km/t, med noen få hårnålsvinger og 360-graders spinn som kastes inn for å sette deg ekstra ut. Ta et cruise på den ville siden mens du skriker etter mer, etter å ha kjørt med «Codzilla». Vinden brøler, musikken flagrer og bølgene spruter under en våt og vill 40-minutters båttur i høy hastighet. Underveis hører du et originalt lydspor og et show som er skrevet av Hollywood-manusforfattere. Len deg tilbake og slapp av? Ikke på dette cruiset. «Codzilla» er en 70 fot med aluminiumsbåt og frekk holdning, og beveger seg havet med 2 turboladede dieselmotorer, topp moderne vannstråler og 2800 hestekrefter. Det unike designet på skroget gjør båten i stand til å gjøre spennende 360-graders svinger og snurringer. Så sørg for å holde på alle hatter, skjerf, briller og dårlige parykker. 

Boston: Harbor Champagne Sunset Sail fra Rowes Wharf

9. Boston: Harbor Champagne Sunset Sail fra Rowes Wharf

Legg ut på et sightseeing cruise i solnedgangen på Boston havn og nyt utsikten over den berømte skyline. Beundre byens høydepunkter, inkludert Inner Harbor Islands og Boston Fish Pier.    Gå ombord på en elegant seilyacht, 'Adirondack III.' Reis med stil på en klassisk 80 fots pilotskonnert som er komfortabel og romslig. Glir jevnt over vannet og har muligheten til å kjøpe en forfriskende drink i baren ombord. Beundre utsikten over det historiske landskapet i Boston Harbor når du passerer Boston Fish Pier og Moakley Federal Courthouse ved Fan Pier. Ta bilder av Castle Island og Donald McKay-monumentet. Cruise gjennom Inner Harbor Islands. Gå tilbake i tid mens du cruiser forbi det historiske Charleston Navy Yard. Gå forbi det frodige grøntområdet i Waterfront Park og nyt den moderne arkitekturen til bygninger som New England Aquarium. Ta en selfie foran Bostons skyline. Få spørsmål om severdighetene og historien til Boston Harbor og områdene rundt besvart av det oppmerksomme mannskapet. Hør fascinerende fakta og gamle legender om Bostons maritime verden. Gå tilbake til møtepunktet på slutten av turen.

Boston: Go City All-inclusive Pass med 45+ attraksjoner

10. Boston: Go City All-inclusive Pass med 45+ attraksjoner

The Boston All-Inclusive Pass by Go City gir deg tilgang til over 45 av områdets beste aktiviteter, attraksjoner og turer for en enkelt lav pris. Nyt å planlegge din egen reiserute mens du sparer opptil 50 %* sammenlignet med kostnadene for individuelle attraksjonsbilletter. Velg et 1, 2, 3, 5 eller 7-dagers pass og besøk så mange attraksjoner du vil i løpet av den tiden. Ta en trilletur, besøk New England Aquarium, eller utforsk Museum of Science. Disse og mange andre alternativer er inkludert i prisen for ditt Boston All-Inclusive Pass. En gratis digital guide hjelper deg med å bestemme hva du skal gjøre, hvor du skal dra og hvordan du kommer deg dit. Nedenfor betyr "(R)" at reservasjoner kreves. Inkluderte attraksjoner med ditt Boston All-Inclusive Pass: TURER OG AKTIVITETER • Historisk sightseeingcruise (sesongåpent - april til oktober) • CityView Hop-On Hop-Off Boston Trolley: 2-dagersbillett (sesongbasert - april til november) • Fenway Park Tour • Swan Boats of Boston (sesongbestemt - april til september) • Harvard-turen • Boston Movie Mile Walking Tour (sesongbestemt - april til oktober) (R) • Boston sykkelutleie • En times guidet "La det begynne her" Battle Green Tour • Hyannisport havnecruise (sesongbasert - mai til oktober) • Cape Cod kanalcruise (sesongbasert - mai til oktober) • Liberty Ride (sesongbestemt - april til oktober) • Boch Center Wang Theatre Tours • North End Bostons "Little Italy Tour" • Boston Historic Pub Crawl Tour • Boston Seafood and More Food Tour • Beacon Hill True Crime Tour • Sam Signature Experience MUSEER OG INTERESSESTEDER • Se Boston • New England Aquarium • Kombibillett til Old State House Museum og Old South Meeting House • USS Constitution Museum • Vitenskapsmuseet • Paul Revere House • Museum of Fine Arts • Salem Witch Museum (R) • Boston Children's Museum (R) • Harvard Museum of Natural History (R) • JFK presidentbibliotek og museum • Plimoth Patuxet pluss Mayflower II eller Grist Mill Combo (sesongbestemt - april til november) • LEGOLAND Discovery Center Boston • Franklin Park Zoo • Isabella Stewart Gardner-museet • Peabody Essex Museum • Institutt for samtidskunst • House of the Seven Gables • Buckman Tavern • Peabody Museum of Archaeology & Ethnology (R) • Otis House Museum • Concord Museum • Old Sturbridge Village • Kongens kapell Attraksjoner og turer kan endres. Sjekk den digitale guiden som er inkludert i bekreftelseskupongen for den fullstendige listen over inkluderinger, åpningstider og reservasjonsinstruksjoner. *Besparelser basert på reiseruter på Go City-nettstedet.

Tilgjengelige aktiviteter

40 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Flere reisetips for Boston Harbor

Vil du vite mer om aktiviteter i Boston Harbor? Trykk her for full oversikt