Legg til datoer

Borgen i Praha

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
112 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 112

Flere reisetips for Borgen i Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Borgen i Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Borgen i Praha

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 20 314 vurderinger

Vi likte det veldig godt. Maten var god, hyggelig atmosfære og musikken var passende. Dessverre var klimaet veldig høyt og vi måtte fryse litt mot slutten. Men så gikk vi inn på dekk fordi det fortsatt var behagelig varmt ute. Jeg anbefaler absolutt båtturen og ønsker alle masse moro som ikke har gjort det enda.

Gikk 1 runde for å se alle de viktigste severdighetene og brukte den som transport til punktene der vi ønsket å se mer. Ideell i en ny by. Veiledning i nederlandsk er vanskelig fordi det er brukt et oversettelsesprogram som oversetter godt, men setningen vakler fordi Lisse-ord er satt sammen. Ikke en.

Veldig fin opplevelse. God mat...Når det gjelder musikk, vil jeg anbefale å ikke gå rett fra en festhit til en veldig sakte....det var alltid en kort stemning, så umiddelbart død igjen...ikke så gode overganger, ødela stemningen

Veldig god opplevelse! Vi elsket utsikten... Anbefaling/forbedring: gå tidlig da det blir veldig overfylt, kapasitet og billettsalg bør kontrolleres litt bedre.

Veldig vakkert, du ser byen fra et annet perspektiv, opplevelse å anbefale..