Legg til datoer

Borgen i Praha

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
116 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 8

Flere reisetips for Borgen i Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Borgen i Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Borgen i Praha

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 33 829 vurderinger

Veldig enkelt og rett frem. Kom til båten i god tid. Møtte ved inngangen av det fantastiske personalet. Vi fikk vårt glass med bobler ved ankomst og ble vist til setene våre. Vi ble oppgradert til vindussete ettersom en ble tilgjengelig når båten dro fra brygga. Praha-duoen sang hele natten med en flott kvinnelig sanger og en mann som spilte keyboard. Perfekt musikk å lytte til og danse til. Maten om bord var fantastisk og så velsmakende. Personalet var veldig oppmerksomme og glade for å tjene deg med et smil. En fantastisk allround opplevelse. Det snødde til og med mens du reiste på elven.

Dette er den beste båtturen i Praha. Utrolig verdi for pengene, liveband som var utrolig talentfulle og morsomme. Maten var variert, jeg er vegetarianer og var fornøyd med variasjonen. Personalet var virkelig flott, og du kan gå opp på dekk på båten og nyte lysene. Jeg dro i august, og klarte å se byen ved lys og mørke, og alle lysene. Jeg dro på andre båtturer i Praha også, men dette var min absolutt favorittaktivitet ærlig talt. Flott for alenereisende også hvis du er i tvil, jeg gikk alene og hadde en flott tid.

Bare en ulempe, jeg ønsket å sitte ved vinduet og når du kjøper billetten spesifiserer den ikke hvor du skal sitte eller prisene etter sted. Resten, maten, atmosfæren, dekorasjonen, livemusikken, fantastisk, en veldig fin opplevelse.

God valuta for pengene, super deilig mat, levende musikk var flott, rene sanitæranlegg, flott utsikt over severdigheter

Interessant bestillingsplattform for å forberede besøk stille før du drar på tur, noe som sparer tid +++