Legg til datoer

BordeauxUNESCO-steder

Våre mest anbefalte Bordeaux UNESCO-steder

Bordeaux: Cruise ved elven Garonne med et glass vin

1. Bordeaux: Cruise ved elven Garonne med et glass vin

Oppdag Bordeaux fra elven Garonne ombord på yachten, Le Luna. Nyt et annet perspektiv på den historiske byen med ekspertkommentarer mens du nipper til ditt valg av vin, varm drikke eller brus, og nyt et stykke canelé-kake. Fra elven kan du se noen av de mest kjente severdighetene i byen, inkludert den gotiske katedralen som står på UNESCOs verdensarvliste. Beundre herskapshus og kunstmuseer fra 1700- og 1800-tallet. Lær om byens rike historie fra ekspertguiden din mens du cruiser med på en vintage yacht etter krigen. Nyt et glass lokal vin og en liten tradisjonell kake fra regionen, kjent som en canelé.

Fra Bordeaux: Canelés-cruise på Circuit Unesco

2. Fra Bordeaux: Canelés-cruise på Circuit Unesco

Oppdag vingårdene og den naturskjønne vannkanten i Bordeaux på et 1 time og 15 minutter langt vinsmakingscruise. Underveis kan du beundre 1700-tallsfasader, Pont de Pierre, andre romantiske broer og travle havner fra elven Garonne. Utforsk Chartrons-distriktet fra elven Garonne. Stig om bord i den elektriske båten «Sirius» ved Les Bateaux Bordelais' brygge (Quais des Chartrons) i sentrum av byen. Båten har avgang kl. 18:45, og seiler forbi de historiske fasadene i den UNESCO verdensarvstedet Port de la Lune, med den romantiske steinbroen og den moderne bydelen Bacalan med vinmuseet Cité du Vin. Kjør under hevebroen Pont Jacques-Chaban-Delmas, og fortsett forbi Pont d'Aquitaine. Etter du har passert landsbyen Lormont snur båten og seiler tilbake til sentrum fra havnen i Bassens. Underveis får du se to fantastiske canelés fra det berømte merket Baillardran og høre om koblingen mellom caneléens historie og byen Bordeaux, fra Palais de la Bourse til inngangen til elvemunningen.

Bordeaux: 2-timers elvecruise med middag

3. Bordeaux: 2-timers elvecruise med middag

Møt i sentrum av Bordeaux på Quai des Chartrons klokken 20.00 og stig ombord restaurant-båten Sicambre på dette 2-timers elvecruiset med middag. Nyt en velkomstdrink før båten går, og cruise langsmed de verdensarv-listede havnene i Bordeaux. Langs veien passerer du løftebroen Place de la Bourse og Pont d’Aquitaine. Middagen serveres ombord klokken 20.45. Den utvalgte maten er fra Garonne-menyen (forrett og hovedrett, foreslått av kokken). Menyene er sesongbaserte og varierer fra måned til måned, og det brukes kun ferske, regionale produkter. Du har også mulighet til å prøve et utvalg av vin (mot en tilleggskostnad). Båten snur etter Bassens-havnen. Du returnerer tilbake til kaia klokken 22.30.

Fra Bordeaux: Omvisning med vinsmaking i Saint-Émilion

4. Fra Bordeaux: Omvisning med vinsmaking i Saint-Émilion

Start i Bordeaux og reis til den sjarmerende middelalderlandsbyen Saint-Émilion, som står på UNESCOs verdensarvliste. Besøk prestisjetunge vingårder for vinsmaking og lær mer om områdets historie. Etterpå, spaser gjennom den sjarmerende landsbyen før du deltar på en ny vinsmaking. Oppdag en landsby med kirker i romantisk stil og ruiner som strekker seg langs de bratte, smale gatene.  Avslutt ettermiddagen på en familieeid vingård, hvor du blir tilbudt deilige spesialiteter fra regionen, som ost og spekekjøtt som komplementerer vinene — en perfekt måte å oppleve fransk livsstil!

Bordeaux: St. Emilion Dagstur med vinsmaking og lunsj

5. Bordeaux: St. Emilion Dagstur med vinsmaking og lunsj

10.30 Møt guiden din ved Rustic Vines-byrået, som ligger 26 rue de la devise i Bordeaux sentrum, og kjør til Saint-Emilion; 11:30 Stopp ved 1. vingård, guidet besøk med vinsmaking; 12:30 Piknik lunsj på slottet med et glass vin; 14:00 Guidet omvisning, etterfulgt av en vinsmaking på den andre lokale vingården; 15:30 Fritid i den UNESCO-vernede landsbyen Saint-Emilion; 16:15 Vinsmaking i hjertet av landsbyen; 16:45 Kjør tilbake til Bordeaux; 17:30 Avlevering ved Rustic Vines byrå.

Bordeaux: St-Emilion & Medoc Wine Day Tour med lunsj

6. Bordeaux: St-Emilion & Medoc Wine Day Tour med lunsj

08:30: Møt guiden din ved Rustic Vines Tours-byrået i Bordeaux sentrum og kjør til Saint-Emilion; 09:15: Guidet vandretur i Saint-Emilion UNESCO-vernede landsby; 10:00: Vinsmaking i hjertet av landsbyen; 11:15: Omvisning i en vingård i Saint-Emilion med vinsmaking; 12:15: Piknik lunsj på vingården (sandwich eller salat med et glass vin); 13:30 : Kjør til Médoc; 14:30 : Besøk etterfulgt av vinsmaking på den første vingården i Médoc; 16:00: 2. stopp ved en vingård i Médoc for et besøk og vinsmaking; 17:00: Kjør tilbake til Bordeaux; Kl. 18.00: Avlevering ved Rustic Vines-byrået i Bordeaux sentrum. Tidsplaner kan variere på grunn av mange årsaker (forsinkelse, trafikkork...)

Bordeaux: Lunsjcruise med høydepunkter

7. Bordeaux: Lunsjcruise med høydepunkter

Gå om bord på båten ved Quai des Chartrons og cruise langs elven, for et unikt perspektiv på den vakre byen. Bordeaux står på UNESCOs verdenarvstedsliste som en bebodd historisk byen med fremragende urban- og arkitektonisk verdi. Havnebyen Bordeaux har flere vernede bygninger enn noen annen by i Frankrike, bortsett fra Paris. Du passerer under en hevebro som går over elven Garonne og fortsetter til Pont d'Aquitaine. Om bord kan du nyte en meny med deilig fransk mat, inkludert en forrett, hovedrett og dessert. Båten snur etter Port of Bassens og er tilbake ved bryggen i Bordeaux omtrent kl. 14:00. Alle rettene tilberedes om bord av kjøkkensjefen og hans medhjelpere.

Fra Bordeaux: Saint-Emilion-dagstur med lunsj og vin

8. Fra Bordeaux: Saint-Emilion-dagstur med lunsj og vin

Sett ut på en dagstur fra Bordeaux og oppdag den sjarmerende middelalderbyen Saint Emilion. Deretter kan du utforske to tradisjonelle slott for å oppdage utmerkede lokale viner og mat, med en pikniklunsj på en av de naturskjønne stedene. Møt i Bordeaux og reis til vakre Saint Emilion, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste siden 1999. Utforsk de sjarmerende middelaldergatene med guiden din og lær om historien til byen, et av de viktigste rødvinsområdene i Bordeaux. Deretter kan du besøke to fantastiske slott, inkludert en Great Growth Classified château. Smak på en rekke forskjellige viner akkompagnert av et typisk fransk fat med lokalt brød, ost, spekemat og sjokolade. Mellom besøkene vil du nyte en tradisjonell fransk pikniklunsj på en av vingårdene. Etter reisen gjennom regionen kan du slappe av på reisen tilbake til Bordeaux, med avlevering i sentrum.

Fra Bordeaux: Saint-Émilion Halvdagstur med vinsmaking

9. Fra Bordeaux: Saint-Émilion Halvdagstur med vinsmaking

Reise fra Bordeaux til Saint-Émilion, en vakkert bevart historisk by som dateres tilbake til middelalderen. Nyt en halvdagstur i denne UNESCO-listede landsbyen, inkludert en organisk vinsmaking. Ta en spasertur gjennom landsbyens trange gater, og utforsk det gamle markedstorget og berømte monumenter. Klatre til toppen av King's Tower for panoramautsikt over byen. Lær alt om vinproduksjonshistorien til denne typiske franske landsbyen og dens omkringliggende vingårder. Besøk en økologisk vingård hvor vinmakeren deler vingårdens miljøtilnærming. Ta en omvisning i vingården og den vakre kjelleren før du setter deg ned for en deilig vinsmaking. Gå tilbake til Bordeaux på slutten av ekskursjonen.

Bordeaux: 2-timers omvisning til fots

10. Bordeaux: 2-timers omvisning til fots

Oppdag de historiske severdighetene i Bordeaux på en 2-timers vandretur i det historiske sentrum, og oppdag hvorfor det ble utpekt som et verdensarvsted av UNESCO. Møt din guide på turistkontoret i Boredeaux på Cours du 30 Juillet. Deretter oppdager du en enestående gruppe av urbane landemerker og arkitektoniske mesterverk. Gå forbi teatrene, byhusene og private herskapshus, spredt langs torg, parker og fontener, og få et spennende perspektiv på en by som gjennomgår en spektakulær forvandling. Se noen av de nye økonomiske og kunstneriske prosjektene. Fra de brede gatene i neoklassiske nabolag rundt Place des Quinconces, til Grand Theatre og de smale stiene i Saint Pierre-området, inviterer denne turen deg til å oppdage mangfoldet av Bordeaux' arv og historie. Lær om Bordeaux' vinprodusenter og filosofene fra opplysningstiden som har påvirket byens urbane landskap.

20 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Flere reisetips for Bordeaux

Vil du vite mer om aktiviteter i Bordeaux? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Bordeaux

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 941 vurderinger

Virkelig bra tur. Inkluderte alle severdighetene jeg hadde lest opp om før jeg dro til Bordeaux. Det er en virkelig vakker by som overgikk forventningene.

En stor oppdagelse, et veldig hyggelig øyeblikk, en super vennlig guide som deler historien til Bordeaux med oss med lidenskap.

Han var virkelig kunnskapsrik om historien til regionen og tok oss med til noen kule steder