Legg til datoer

BordeauxTurer i nabolaget

Våre mest anbefalte Bordeaux Turer i nabolaget

Bordeaux: Cité du Vin Vinsmaking etter lukketid med snacks

1. Bordeaux: Cité du Vin Vinsmaking etter lukketid med snacks

Sug til deg den dramatiske utsikten over Bordeaux mens du deltar i et eksklusivt vinsmakingsverksted på engelsk på det ikoniske Cité du Vin-museet. Dykk inn i Bordeauxs vinlagstradisjon med en sommelier mens du nipper til vin, nyter lokale oster og kjøttpålegg, og beundrer utsikten fra Belvedere. Ankom Cité du Vin etter at museet stenger for publikum og møt din sommelier. Ta deg opp til det ikoniske Belvedere-området og bli møtt av den spektakulære 360° utsikten over Bordeaux fra en høyde på 35 meter. Beundre den praktfulle lysekronen laget av 3500 vinflasker som strekker seg over hodet mens gruppen din samles rundt den ti meter lange eikedisken. Deretter vil din sommelier begynne på vinsmakingsverkstedet og introdusere deg til Bordeauxs vinproduksjonshistorie. Få en dyptgående oversikt over Bordeauxs vinproduksjon og kultur mens du nyter fire lokalproduserte viner sammen med oster og kjøttpålegg. Nyt utvalgte viner fra Østbredden, Vestbredden og Entre-Deux-Mers-områdene, i tillegg til en glitrende Bordeaux-crémant. Med din sommelier kan du trene synssansen, lukten og smaken for å fange opp de subtile tonene som er unike for hver vin og hvert område. Lær hvordan du beskriver sensasjonene og til og med hvordan du identifiserer ingredienser og produksjonsteknikker. Cité du Vin forteller historien om vin med oppslukende gallerier og vinsmakingsverksteder. GetYourGuide samarbeider med Cité du Vin for å gi deg en gang-i-livet vinsmakingsopplevelse i hjertet av Frankrikes vinland, som viser frem Bordeauxs verdensberømte appellasjoner og stolte vinproduksjonstradisjon.

Fra Bordeaux: Halvdags vintur til St. Emilion

2. Fra Bordeaux: Halvdags vintur til St. Emilion

Opplev en halvdagstur til den sjarmerende landsbyen St. Emilion og prøv et utvalg av viner. Historien til landsbyen dateres tilbake til middelalderen og hele området er grunnet sitt naturlige landskap klassifisert som et sted på UNESCO-verdensarvliste. Ved ankomst til landsbyen, begi deg ut på en omvisning til fots. Utforsk de sjarmerende gatene, de romanske kirkene og ruinene som strekker seg langs de bratte og smale gatene. Det var romerne som introduserte vinproduksjon til landsbyen så langt tilbake som 200-tallet. Påminnelser om romerske teknikker for vinproduksjon kan sees på noen av eiendommene, som for eksempel Chateau Bellevue, som eies av den verdensberømte vingården Angelus. Landsbyen ble oppkalt etter munken Émilian, en omreisende skriftefar som bosatte seg i en eremittbolig som ble skåret inn i fjellet i det 8. århundre. Følg guiden din på en spasertur i landsbyen og oppdag alle de viktigste attraksjonene.  Besøk deretter et klassifisert chateau i vinregionen Saint Emilion og smak på flere viner. Under besøket vil du lære alt som er å vite om vingården, samt teknikkene som brukes til å produsere denne verdensberømte vinen. Herfra blir du kjørt tilbake til Bordeaux.

Bordeaux: UNESCO guidet elvecruise

3. Bordeaux: UNESCO guidet elvecruise

Utforsk Bordeaux fra et nytt perspektiv med et elvecruise på Garonne med livekommentarer. Seil inn i hjertet av den franske vinregionen og beundre den UNESCOs verdensarvlistede Port de la Lune. Lær om arkitekturen fra middelalderen og renessansen mens du slapper av om bord. Ta deg til pongtongen nær Pont de Pierre og møt din vennlige guide og gruppe for dagen. Sett deg ned på båten og start cruiset langs elven Garonne. Lytt til livekommentarer fra guiden din mens du beundrer de vakre bygningene langs elvebredden. Gå forbi det historiske torget Place de la Bourse, distriktet Saint-Pierre og det ikoniske Cite du Vin.

Bordeaux: Ettermiddagstur til Saint-Émilion med vinsmaking

4. Bordeaux: Ettermiddagstur til Saint-Émilion med vinsmaking

Bli med på en vakker kjøretur til den vakre vinregionen Saint-Emilion og besøk dette UNESCO verdensarvstedet. Opplev intimiteten til det private slottet, og lær hemmelighetene til vinproduksjon og smak på noen av de fineste vinene. Dra fra Bordeaux om ettermiddagen og besøk en sjarmerende familiedrevet vingård på høyre bredd av elven Dordogne. Besøk det tradisjonelle karrommet og vinkjelleren til dette private slottet. Etterpå lærer du hvordan du skal smake på vin. Øv nesen din til å identifisere forskjellige aromaer, før du nyter et par gode viner. Etterpå drar du videre til en Grand Cru-vingård med utsikt over de pittoreske vinrankene i Saint-Emilion. Hør om hvordan vin lages, og kos deg med en aperitiff servert med ferskt kvalitetsbrød og ost.   Bli deretter med på en omvisning i middelalderlandsbyen Saint-Emilion tidlig på ettermiddagen og oppdag hvorfor denne byen havnet på UNESCOs verdensarvliste. Etter endt omvisning returneres du til Bordeaux.

Bordeaux: Elsykkeltur til St. Emilion vingård m/ vin & lunsj

5. Bordeaux: Elsykkeltur til St. Emilion vingård m/ vin & lunsj

Tråkk gjennom de berømte vingårdene i St. Emilion på denne dagsturen på elsykkel fra Bordeaux. Besøk to slott og en sjarmerende familiedrevet vingård, samt en Great Classified Growth-vingård og den UNESCO-vernede landsbyen St. Emilion.  Start dagen med en kort kjøretur (50 minutter) til St. Emilion-regionen. Begynn med å besøke den sjarmerende landsbyen St. Emilion som har blitt klassifisert som et av UNESCOs verdensarvsteder siden 1999, så tar elsykkelturen deg til kjente vingårder som Petrus eller Château Cheval Blanc. Sykle gjennom frodige vingårder og ankom det første slottet som drives av en lokal familie. Vandre gjennom vingårdene og lær om vingårdens tradisjonelle måte å produsere vin på. Nyt en vinsmaking og fortsett til hagen for en velsmakende lunsj.  Utforsk eiendommen på en omvisning og lær om vinfremstillingsprosessen deres, fra vinrankenen til flaskene. På slutten av omvisningen kan du smake på et håndplukket utvalg av vinene deres. Ta turen tilbake til Bordeaux og avslutt omvisningen. 

Fra Bordeaux: Vinsmaking i Medoc-regionen om ettermiddagen

6. Fra Bordeaux: Vinsmaking i Medoc-regionen om ettermiddagen

Nyt en kjøretur fra Bordeaux til Medoc-regionen langs Chateaux-ruten. På denne 5,5 timers lange ettermiddagsturen lærer du om historien til Bordeaux-viner. Bruk litt tid på ture rundt vin-rankene og vingården til en familiedrevet vingård. Hør historien om den lidenskapelige familien som har holdt vingården i live i generasjoner. Oppdag de intense fargene, tre-aromaene og de distinkte smakene av Bordeaux-viner i løpet av et smakskurs. Besøk en fantastisk vingård fra 1855 Great Classified Growth, i ett av Bordeauxs mest prestisjefylte slottsområder. Lær om deres vinprosess og smak på landets viner, ledsaget av franske delikatesser, inkludert ost, ferskt brød og tørket pølse.

Bordeaux: Ost- og vinsmaking

7. Bordeaux: Ost- og vinsmaking

Frist smaksløkene dine i en historisk ostekjeller og smak forskjellige typer ost og vin som gjør regionen Bordeaux så verdenskjent. La den morsomme og informative atmosfæren synke inn mens du nyter 9 AOC-oster (appellation d'origine contrôlée (AOC) et fransk sertifiseringssystem) fra hele Frankrike, sammen med 3 lokale viner fra Bordeaux. Oppdag hvordan du kombinerer vin og ost, og opplev et bredt spekter av smaker og aromaer på denne spennende omvisningen.

Bordeaux: Halvdagstur i Margaux

8. Bordeaux: Halvdagstur i Margaux

Avreise fra sentrum av Bordeaux og nyt en naturskjønn tur som tar deg til fremtredende slott i regionen. Smak på viner og lær om de unike egenskapene til viner produsert av disse appellasjonene. På den 5. Grand Cru, oppdag historien og arkitekturen til slottet mens du prøver dets unike viner. Begynn turen med et besøk til Margaux-appellasjonen og lær om historien og metodene de bruker for å lage vinene sine. Gå til det første Chateau, og beundre de omkringliggende vingårdene mens du lærer om de forskjellige druesortene som brukes til å produsere vinene til Margaux-appellasjonen. Benytt anledningen til å diskutere med vineksperter som vil forklare produksjonen og vinfremstillingsteknikkene. Gå deretter forbi det berømte Chateau Margaux, og ta et bilde før du går videre til din andre guidede tur i et femte Grand Cru-klassifisert Chateau. Oppdag historien og arkitekturen til dette ikoniske slottet mens du smaker på minst 3 av vinene deres. Liste over Châteaux Médoc: Château Siran Château DauzacChâteau Paveil de LuzeChâteau Marquis de TermeChâteau Paloumey

Fra Bordeaux: Mat- og vinopplevelse i Saint-Émilion

9. Fra Bordeaux: Mat- og vinopplevelse i Saint-Émilion

Reis fra sentrum av Bordeaux i en minibuss, for å oppdage Saint-Émilion, inkludert regionens viner og historie. Besøk 3 vingårder og slapp av med en piknik på et slott. Lær først om historien til Saint-Émilion, et UNESCOs verdensarvsted, og regionens historiske severdigheter. Oppdag middelalderbyens hemmeligheter og dens rolle som fødestedet til Bordeaux-vinene. Ved middagstid kan du nyte prøvesmaking av 3 viner på et slott. Kos deg med en piknik fra et tradisjonelt cateringfirma, som tilbyr ferske, lokale produkter presentert i krukker, samt kjøttpålegg fra Baskerland, og ost akkompagnert av et glass vin. Etterpå besøker du et annet slott, for å nyte en prøvesmaking av 2 viner. Lær mer om særegenhetene til vinene, inkludert druesortene og vinfremstillingsteknikkene som brukes til å lage disse unike vinene. Du avslutter denne flotte dagen med å dra til et siste vinslott, for en prøvesmaking av 3 viner.

Fra Bordeaux: Halvdags vintur til Medoc

10. Fra Bordeaux: Halvdags vintur til Medoc

Denne halvdags vinturen, sammen med en liten gruppe, starter sentralt i Bordeaux og går til den vakre Medoc vinregionen i Frankrike. Regionen du skal utforske omfatter den sørlige delen av vinregionen Medoc. Du besøker 2 vingårder av Classified Growth eller Cru Bourgeois vingods, som er nøye utvalgt for deres eksepsjonelle omgivelser og kvaliteten på vinen.  Lær alt som er å vite om historien til vingården, prosessen bak vinproduksjonen, samt teknikker som brukes for å lage vin. Vinsmaking er inkludert på alle besøkene. Etter vinsmakingen, går omvisningen langs slottsveien for å se noen av de mest berømte slottene i regionen, som for eksempel Chateau Margaux eller Chateau Palmer.

42 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Ofte stilte spørsmål om Bordeaux Turer i nabolaget

Hva er andre ting å gjøre enn Turer i nabolaget som er verdt å besøke i Bordeaux?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Bordeaux er:

Flere reisetips for Bordeaux

Vil du vite mer om aktiviteter i Bordeaux? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Bordeaux

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 405 vurderinger

Turen er godt designet med de to vinregionene Médoc og Saint-Émilion. Guidene i Châteus, noen av dem er helt nye, er litt skuffende. Vinsmakingene byr ikke på mer enn standardflasker, noen nyåpnede, noe som egentlig ikke er mulig med rødvin. Totalt sett vil jeg anbefale turen på grunn av mangfoldet av inntrykk, selv om det er litt for dyrt for det som tilbys.

Gjennomføringen av denne aktiviteten er mye bedre enn beskrivelsen på nettstedet. Vi hadde en fantastisk guide... Alice. Hun kjenner St. Emilion som sin egen bukselomme og var kreativ med å utdanne og underholde vår lille gruppe på syv. Å sykle gjennom vingårdene med mannen min, 3 voksne barn og 2 nye venner er høydepunktet på turen.

Fin guide BON VINS noen ganger litt for lange ventetider (etter lunsj) fin aperitifftallerken Spennende informasjon på bussen

Det var fantastisk! En god oppdagelsesdag med Hugo som forklarte oss veldig bra!

1,5 hour of vine and cheese exploding taste, delisious!