Legg til datoer

BordeauxTilbud og rabatter

Våre mest anbefalte Bordeaux Tilbud og rabatter

Bordeaux: Citroën 2CV privat halvdags vintur

1. Bordeaux: Citroën 2CV privat halvdags vintur

Utforsk vingården i Bordeaux i en Citroën 2CV. Behagelig sittende i baksetet på 2CV, vil du nyte en unik opplevelse for å oppdage vingården på en annen måte. Sjåføren din vil fortelle deg den rike historien til både vingården og slottene, uten å etterlate deg noen hemmeligheter. Du kan velge etter dine ønsker å utforske Médoc-regionen, som ligger nord i Bordeaux, Pessac-Léognan-regionen sør for Bordeaux, eller den historiske landsbyen Saint-Emilion. Besøkene inkluderer vinsmaking på to prestisjefylte slott (en klassifisert). vekstslott og en familiedrevet eiendom). For alternativet Médoc private vintur vil du besøke en grand cru classé fra 1855 og en familieeiendom. Hvert slott vil tilby deg muligheten til å smake mellom 2 og 3 av deres viner. Mellom de to besøkene vil sjåføren din ta seg tid til å vise deg den velkjente "route des châteaux", landsbyen Margaux samt det verdensberømte Château Margaux. For alternativet Pessac-Léognan private vintur vil du besøke to klassifiserte vingårder. Hvert slott vil tilby deg muligheten til å smake mellom 2 og 3 av deres viner. Mellom de to besøkene vil sjåføren din ta seg tid til å vise deg Prieuré de Cayac, et sted for pilegrimene til Santiago de Compostela, den vakre vinveien Pessac-Léognan og det berømte slottet Smith Haut-Lafitte. For alternativet Saint-Emilion private vintur vil du besøke en klassifisert vingård. Châteauet vil tilby deg muligheten til å smake mellom 2 og 3 av deres viner. Sjåføren din vil også få deg til å oppdage landsbyen Saint-Emilion til fots i omtrent en time. Du vil spise lunsj i en hyggelig restaurant som ligger midt i vingården. Under turen i denne historiske byen vil du stoppe hos en makronprodusent for en smaksprøve. Makroner er den andre spesialiteten til Saint-Emilion etter vin. På slutten av denne vandreturen kommer du tilbake på 2CV og sjåføren din vil lede deg på små veier som tilbyr et unikt panorama over Saint-Emilion og slottene.

Bordeaux Outdoor Escape Game: Port of the Moon

2. Bordeaux Outdoor Escape Game: Port of the Moon

Løs gåter med en app på telefonen din for å oppdage de beste severdighetene i Bordeaux historiske sentrum. Besøk byens landemerker og skjulte perler når som helst på dagen og i ditt eget tempo. Naviger byen til fots på denne interaktive turen uten behov for kart, GPS eller guide. Dette byspillet starter ved Monument aux Girondins. Det vil ta deg mellom 1 og 2 timer å fullføre, og du kan også utforske i ditt eget tempo: pause spillet og gjenoppta når som helst fra stedet der du stoppet det. Du avslutter ved Grosse Cloche. Når du løser utfordringer, utfolder historien seg og nøyaktige veibeskrivelser på telefonen din vil lede deg til neste sted. Etter bestilling vil du motta en e-post med instruksjoner om hvordan du laster ned og spiller spillet på telefonen. Du kan spille på egen hånd, i en stor gruppe eller i flere mindre grupper som konkurrerer mot hverandre og møtes ved spillets sluttstopp.

Bordeaux: Privat tur i en Citroën 2CV

3. Bordeaux: Privat tur i en Citroën 2CV

Den 1,5-timers turen tar deg forbi Quartier des Chartrons, på den andre siden av elven kalt Garonne for å nyte en fantastisk utsikt over Bordeaux, Quartier Sainte-Croix, St. Michaels basilika, de små gatene i middelalderske Bordeaux, St Seurin-basilikaen, Palais Gallien, et tidligere gallo-romersk amfiteater og Jardin Public. Du vil ha sett alle Bordeauxs mest ikoniske monumenter og severdigheter!

7 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Ofte stilte spørsmål om Bordeaux Tilbud og rabatter

Hva er andre ting å gjøre enn Tilbud og rabatter som er verdt å besøke i Bordeaux?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Bordeaux er:

Hvilken Bordeaux Tilbud og rabatter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Bordeaux

Vil du vite mer om aktiviteter i Bordeaux? Trykk her for full oversikt