Legg til datoer

BordeauxOmvisninger

Våre mest anbefalte Bordeaux Omvisninger

Fra Bordeaux: Halvdags vintur til St. Emilion

1. Fra Bordeaux: Halvdags vintur til St. Emilion

Opplev en halvdagstur til den sjarmerende landsbyen St. Emilion og prøv et utvalg av viner. Historien til landsbyen dateres tilbake til middelalderen og hele området er grunnet sitt naturlige landskap klassifisert som et sted på UNESCO-verdensarvliste. Ved ankomst til landsbyen, begi deg ut på en omvisning til fots. Utforsk de sjarmerende gatene, de romanske kirkene og ruinene som strekker seg langs de bratte og smale gatene. Det var romerne som introduserte vinproduksjon til landsbyen så langt tilbake som 200-tallet. Påminnelser om romerske teknikker for vinproduksjon kan sees på noen av eiendommene, som for eksempel Chateau Bellevue, som eies av den verdensberømte vingården Angelus. Landsbyen ble oppkalt etter munken Émilian, en omreisende skriftefar som bosatte seg i en eremittbolig som ble skåret inn i fjellet i det 8. århundre. Følg guiden din på en spasertur i landsbyen og oppdag alle de viktigste attraksjonene.  Besøk deretter et klassifisert chateau i vinregionen Saint Emilion og smak på flere viner. Under besøket vil du lære alt som er å vite om vingården, samt teknikkene som brukes til å produsere denne verdensberømte vinen. Herfra blir du kjørt tilbake til Bordeaux.

Fra Bordeaux: Halvdagstur til Saint-Émilion med vinsmaking

2. Fra Bordeaux: Halvdagstur til Saint-Émilion med vinsmaking

Oppdag Saint-Emilion, vinene og historien på en guidet tur fra Bordeaux. Besøk et historisk slott og prøv 3 forskjellige viner av høy kvalitet. Møt frem i Bordeaux sentrum og reis med minibuss til vinregionen Saint-Émilion. Start opplevelsen med et besøk i landsbyen Saint-Émilion, et UNESCO verdensarvsted. Se de historiske severdighetene på en kort omvisning. Deretter besøker du et slott, hvor du kan nyte prøvesmaking av 3 viner. Lær mer om særegenhetene til vinene, inkludert druesortene og vinfremstillingsteknikkene som brukes til å lage disse unike vinene.

Bordeaux: Historisk senter og sykkeltur i Chartrons District

3. Bordeaux: Historisk senter og sykkeltur i Chartrons District

Gå tilbake i tid til en tid da Bordeaux var moderne og livlig, full av historie og livlig fransk kultur av høy klasse på denne guidede sykkelturen. Kjør gjennom ikoniske distrikter som det sjarmerende sentrum, Bordeauxs høyre bredd og Nord-Bordeaux. Møt guiden din og sett deg opp med sykkelen og hjelmen av høy kvalitet. Følg guiden og veksle i tid mellom moderne og gammel historie. Oppdag hemmelighetene til byens eldste monumenter, så vel som de nyeste gatekunstverkene på skjulte steder. Finn ut hvor lokalbefolkningen liker å spise, slik at du vet hvilke restauranter du bør besøke. Gilde gjennom de vakreste grøntområdene hvor du kan slappe av. Lær mer om byens kunst og arkitektur. Oppdag Bordeaux som en lokal, på sykkelen din. Besøk områder som det historiske sentrum, Bordeauxs høyre bredd, Nord-Bordeaux og Chartrons-distriktet. Gå tilbake til startpunktet på slutten av turen.

Bordeaux: Ettermiddagstur til Saint-Émilion med vinsmaking

4. Bordeaux: Ettermiddagstur til Saint-Émilion med vinsmaking

Bli med på en vakker kjøretur til den vakre vinregionen Saint-Emilion og besøk dette UNESCO verdensarvstedet. Opplev intimiteten til det private slottet, og lær hemmelighetene til vinproduksjon og smak på noen av de fineste vinene. Dra fra Bordeaux om ettermiddagen og besøk en sjarmerende familiedrevet vingård på høyre bredd av elven Dordogne. Besøk det tradisjonelle karrommet og vinkjelleren til dette private slottet. Etterpå lærer du hvordan du skal smake på vin. Øv nesen din til å identifisere forskjellige aromaer, før du nyter et par gode viner. Etterpå drar du videre til en Grand Cru-vingård med utsikt over de pittoreske vinrankene i Saint-Emilion. Hør om hvordan vin lages, og kos deg med en aperitiff servert med ferskt kvalitetsbrød og ost.   Bli deretter med på en omvisning i middelalderlandsbyen Saint-Emilion tidlig på ettermiddagen og oppdag hvorfor denne byen havnet på UNESCOs verdensarvliste. Etter endt omvisning returneres du til Bordeaux.

Bordeaux: Wine Country Vineyards Tour m/ lokale vinsmakinger

5. Bordeaux: Wine Country Vineyards Tour m/ lokale vinsmakinger

Ta noen timer til å se vinlandet Bordeaux på en guidet tur. Oppdag Medoc, Saint-Emilion, Graves og Sauternes eller Entre-deux-Mers - hver med sin egen sjarm. Vinregionen avhenger av dagen du besøker. Gå fra Bordeaux turistkontor og oppdag forskjellige typer slott og smak fargene på vinene i henhold til vinregionen. I løpet av turen vil guiden din forklare Bordeaux-vin og gi mye informasjon. Fra tirsdag til lørdag kan du stoppe ved 2 vingårder, besøke den tekniske delen med eikefatene, karene og lære om vinfremstillingsprosessen. Oppdag utbredelsen av årstidene som former variantene av smaker og mer. På slutten av hvert besøk kan du nyte en smaking av to viner fra eiendommen med råd om trinnene i kunsten å smake (mengden er begrenset av fransk lov). Søndag og mandag er målet Saint-Emilion, et av de mest kjente stedene i verden for vin og arv. Følg guiden din gjennom Saint-Emilion-landsbyen for å beundre noen av de gamle og bemerkelsesverdige bygningene og gå inn i den fantastiske underjordiske kirken. Den andre delen av ettermiddagen inkluderer et besøk på en vingård og en smaking av to viner. På vei tilbake til Bordeaux kan guiden svare på spørsmål eller gi råd. Ankomst Bordeaux om kvelden. Mandag: Saint-Emilion eller Fronsac Tirsdag: Medoc Onsdag: Graver og Sauternes Torsdag: Bourg og Blaye Fredag: Entre-deux-Mers Lørdag: Medoc Søndag: Saint-Emilion

Fra Bordeaux: Vinsmaking i Medoc-regionen om ettermiddagen

6. Fra Bordeaux: Vinsmaking i Medoc-regionen om ettermiddagen

Nyt en kjøretur fra Bordeaux til Medoc-regionen langs Chateaux-ruten. På denne 5,5 timers lange ettermiddagsturen lærer du om historien til Bordeaux-viner. Bruk litt tid på ture rundt vin-rankene og vingården til en familiedrevet vingård. Hør historien om den lidenskapelige familien som har holdt vingården i live i generasjoner. Oppdag de intense fargene, tre-aromaene og de distinkte smakene av Bordeaux-viner i løpet av et smakskurs. Besøk en fantastisk vingård fra 1855 Great Classified Growth, i ett av Bordeauxs mest prestisjefylte slottsområder. Lær om deres vinprosess og smak på landets viner, ledsaget av franske delikatesser, inkludert ost, ferskt brød og tørket pølse.

Bordeaux: Ost- og vinsmaking

7. Bordeaux: Ost- og vinsmaking

Frist smaksløkene dine i en historisk ostekjeller og smak forskjellige typer ost og vin som gjør regionen Bordeaux så verdenskjent. La den morsomme og informative atmosfæren synke inn mens du nyter 9 AOC-oster (appellation d'origine contrôlée (AOC) et fransk sertifiseringssystem) fra hele Frankrike, sammen med 3 lokale viner fra Bordeaux. Oppdag hvordan du kombinerer vin og ost, og opplev et bredt spekter av smaker og aromaer på denne spennende omvisningen.

Bordeaux: Halvdagstur i Margaux

8. Bordeaux: Halvdagstur i Margaux

Avreise fra sentrum av Bordeaux og nyt en naturskjønn tur som tar deg til fremtredende slott i regionen. Smak på viner og lær om de unike egenskapene til viner produsert av disse appellasjonene. På den 5. Grand Cru, oppdag historien og arkitekturen til slottet mens du prøver dets unike viner. Begynn turen med et besøk til Margaux-appellasjonen og lær om historien og metodene de bruker for å lage vinene sine. Gå til det første Chateau, og beundre de omkringliggende vingårdene mens du lærer om de forskjellige druesortene som brukes til å produsere vinene til Margaux-appellasjonen. Benytt anledningen til å diskutere med vineksperter som vil forklare produksjonen og vinfremstillingsteknikkene. Gå deretter forbi det berømte Chateau Margaux, og ta et bilde før du går videre til din andre guidede tur i et femte Grand Cru-klassifisert Chateau. Oppdag historien og arkitekturen til dette ikoniske slottet mens du smaker på minst 3 av vinene deres. Liste over Châteaux Médoc: Château Siran Château DauzacChâteau Paveil de LuzeChâteau Marquis de TermeChâteau Paloumey

Fra Bordeaux: Halvdags vintur til Medoc

9. Fra Bordeaux: Halvdags vintur til Medoc

Denne halvdags vinturen, sammen med en liten gruppe, starter sentralt i Bordeaux og går til den vakre Medoc vinregionen i Frankrike. Regionen du skal utforske omfatter den sørlige delen av vinregionen Medoc. Du besøker 2 vingårder av Classified Growth eller Cru Bourgeois vingods, som er nøye utvalgt for deres eksepsjonelle omgivelser og kvaliteten på vinen.  Lær alt som er å vite om historien til vingården, prosessen bak vinproduksjonen, samt teknikker som brukes for å lage vin. Vinsmaking er inkludert på alle besøkene. Etter vinsmakingen, går omvisningen langs slottsveien for å se noen av de mest berømte slottene i regionen, som for eksempel Chateau Margaux eller Chateau Palmer.

Fra Bordeaux: Omvisning med vinsmaking i Saint-Émilion

10. Fra Bordeaux: Omvisning med vinsmaking i Saint-Émilion

Start i Bordeaux og reis til den sjarmerende middelalderlandsbyen Saint-Émilion, som står på UNESCOs verdensarvliste. Besøk prestisjetunge vingårder for vinsmaking og lær mer om områdets historie. Etterpå, spaser gjennom den sjarmerende landsbyen før du deltar på en ny vinsmaking. Oppdag en landsby med kirker i romantisk stil og ruiner som strekker seg langs de bratte, smale gatene.  Avslutt ettermiddagen på en familieeid vingård, hvor du blir tilbudt deilige spesialiteter fra regionen, som ost og spekekjøtt som komplementerer vinene — en perfekt måte å oppleve fransk livsstil!

80 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Oppslukende opplevelser

Flere reisetips for Bordeaux

Vil du vite mer om aktiviteter i Bordeaux? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Bordeaux

Virkelig bra tur. Inkluderte alle severdighetene jeg hadde lest opp om før jeg dro til Bordeaux. Det er en virkelig vakker by som overgikk forventningene.

En stor oppdagelse, et veldig hyggelig øyeblikk, en super vennlig guide som deler historien til Bordeaux med oss med lidenskap.

Han var virkelig kunnskapsrik om historien til regionen og tok oss med til noen kule steder

1,5 hour of vine and cheese exploding taste, delisious!

We enjoyed the trip a lot. Mix of winery and culture.