Legg til datoer

BordeauxMuseer og utstillinger

Våre mest anbefalte Bordeaux Museer og utstillinger

Bordeaux: Cité du Vin Vinsmaking etter lukketid med snacks

1. Bordeaux: Cité du Vin Vinsmaking etter lukketid med snacks

Sug til deg den dramatiske utsikten over Bordeaux mens du deltar i et eksklusivt vinsmakingsverksted på engelsk på det ikoniske Cité du Vin-museet. Dykk inn i Bordeauxs vinlagstradisjon med en sommelier mens du nipper til vin, nyter lokale oster og kjøttpålegg, og beundrer utsikten fra Belvedere. Ankom Cité du Vin etter at museet stenger for publikum og møt din sommelier. Ta deg opp til det ikoniske Belvedere-området og bli møtt av den spektakulære 360° utsikten over Bordeaux fra en høyde på 35 meter. Beundre den praktfulle lysekronen laget av 3500 vinflasker som strekker seg over hodet mens gruppen din samles rundt den ti meter lange eikedisken. Deretter vil din sommelier begynne på vinsmakingsverkstedet og introdusere deg til Bordeauxs vinproduksjonshistorie. Få en dyptgående oversikt over Bordeauxs vinproduksjon og kultur mens du nyter fire lokalproduserte viner sammen med oster og kjøttpålegg. Nyt utvalgte viner fra Østbredden, Vestbredden og Entre-Deux-Mers-områdene, i tillegg til en glitrende Bordeaux-crémant. Med din sommelier kan du trene synssansen, lukten og smaken for å fange opp de subtile tonene som er unike for hver vin og hvert område. Lær hvordan du beskriver sensasjonene og til og med hvordan du identifiserer ingredienser og produksjonsteknikker. Cité du Vin forteller historien om vin med oppslukende gallerier og vinsmakingsverksteder. GetYourGuide samarbeider med Cité du Vin for å gi deg en gang-i-livet vinsmakingsopplevelse i hjertet av Frankrikes vinland, som viser frem Bordeauxs verdensberømte appellasjoner og stolte vinproduksjonstradisjon.

Bordeaux: Forbi-køen-adgang til La Cité du Vin m/ vinsmaking

2. Bordeaux: Forbi-køen-adgang til La Cité du Vin m/ vinsmaking

Opplev 18 utstillinger med temaet vin på La Cité du Vin. Gå forbi køen og tilbring omkring 3 timer på utstillingene, assistert av en lydguide tilgjengelig på 8 språk. På slutten av omvisningen drar du til galleriet i 8. etasje, hvor du får en 360-graders panoramautsikt over Bordeaux og omegn. Du har også muligheten til å nyte et glass vin til en vinsmaking, hvor du kan velge mellom et variert utvalg av 15 verdensklasse viner. Etter besøket kan du se deg rundt i butikken og besøke vinkjelleren med et stort internasjonalt utvalg, restauranter (inkludert en i 7. etasje med panoramautsikt) og leserommet.

Bordeaux: Les Bassins des Lumières oppslukende utstilling

3. Bordeaux: Les Bassins des Lumières oppslukende utstilling

Oppdag utstillinger som kombinerer banebrytende teknologi og kunstnerisk skapelse med billetter til en oppslukende opplevelse på Bassin des Lumières i sentrum av Bordeaux. Utforsk det største digitale kunstsenteret i verden som ligger i en tysk ubåtbase fra andre verdenskrig. Gå inn i Les Bassins des Lumières, et sted fylt med historie, som var en ubåtbase fra andre verdenskrig før den ble forvandlet til et rom dedikert til digital kunst. Utforsk 6 rom, inkludert The Cube som fremhever kunstnere som spesialiserer seg på oppslukende kunst. Nyt øynene på moderne verk i dette lydisolerte og isolerte området. Se mesterverk fra hele verden hoppe ut av rammene sine og forvandles til erfaringsmessige projeksjoner. Les Bassins des Lumières, passende oversatt som "lysbassengene", tilbyr 4 forskjellige 110 meter lange vannbassenger, et projeksjonsareal på 12 000 m² og 90 videoprojektorer. Gå blant blendende farger, observer refleksjoner i vannet, og lag en sti mellom lys og skygge. Lev en opplevelse som vil appellere til dine sanser og følelser. Beundre det spektakulære programmet utviklet gjennom nyskapende teknologi, og henvender seg til publikum med alle bakgrunner.

Bordeaux: Inngangsbillett til vin- og handelsmuseet og vinsmaking

4. Bordeaux: Inngangsbillett til vin- og handelsmuseet og vinsmaking

Forhåndsbestill inngangsbilletten til Bordeauxs vin- og handelsmuseum og nyt fordelene ved en presentasjon av vingården og en vinsmaking av to viner sammen med lokale snacks. Motta en papirguide for din selvstyrte utforskning av kjellerne. Bordeaux Wine and Trade Museum hyller de store vinhandlerne og den rike vinhistorien til Bordeaux. Sett i bygningen til Louis XVs kongelige megler, vil du oppdage tre århundrer med historien og berømmelsen til Bordeauxs store viner. De hvelvede kjellerne, bygget rundt 1720, gjenspeiler bødkernes arbeid og modningen av vin på tønner i tradisjonen til vinhandlerne på 1800-tallet. Med en inkludert papirguide får du gå på en selvguidet tur gjennom to kjellere. På slutten av besøket kan du delta på en presentasjon om Bordeaux-vingårdene og lære om forestillingene om druesorter, appellations d'origine contrôlée, terroir og mer. Ved siden av din kommenterte vinsmaking med utvalgte lokale viner, kan du smake rosiner dorés (belagte rosiner) og canelés de Bordeaux (liten fransk bakverk smaksatt med rom). Før slutten av besøket ditt kan du nyte flere av vinene i vinkjelleren (kostnader ikke inkludert).

Bordeaux: Privat guidet fottur og Cite du Vin

5. Bordeaux: Privat guidet fottur og Cite du Vin

Bli med meg når vi begir oss inn i den fantastiske historien til Bordeaux: en by jeg elsker så mye! La oss finne ut hvorfor det ble kalt den sovende skjønnheten og dele historier om hvor vakkert livet er i denne byen! og selvfølgelig avslutter vi turen med et besøk til Cité du Vin: Bordeauxs universelle vinmuseum, hvor jeg vil forklare den fantastiske historien til denne bygningen og ideen bak prosjektet. Vi vil også sjekke den fantastiske vinkjelleren og butikken! vi vil besøke hagen til Cité du Vin og se hvordan den passer godt med nabolaget. Vær oppmerksom på at denne turen ikke inkluderer billetter for å besøke den permanente utstillingen til Cite du Vin. Hvis du ønsker å besøke utstillingen, må du kjøpe billettene der. Jeg lover at du vil ha en flott tid under turen min! Gleder meg til å se deg!

God tid i Bord'Eau

6. God tid i Bord'Eau

Nyt det største digitale kunstsenteret i verden, Bassin des Lumières, som presenterer monumentale oppslukende digitale utstillinger, dedikert til store kunstnere i kunsthistorien til samtidskunst. Utforsk byen Bordeaux fra elvesiden, hold deg kjølig og slapp av i en eksepsjonell trebåt. Cruiseopplevelsen med originale utsiktspunkter for utrolige landskap vil bli ledsaget av en vinaperitiff. Eksperimenter det beste kjøttet i verden i et bistronomisk etablissement med livlig stemning, en forløperrestaurant for det modne kjøttet i Bordeaux.

Oppdag Cité du Vin og kjør gratis

7. Oppdag Cité du Vin og kjør gratis

eDOG er en 100 % lokal utleietjeneste som tilbyr gjennom en applikasjon muligheten til å leie elektrisk scooter rundt Bordeaux. Det er en ny måte å besøke og transportere deg selv i den flotte byen. Et av Bordeauxs mest ikoniske steder, Cité du Vin er både et museum dedikert til vinens kulturarv og et livlig område med en rekke gastronomiske aktiviteter, og kan nytes alene, med venner eller med familie. Under et ferie- eller helgebesøk i Bordeaux-regionen er en tur til Cité du Vin et must! Vil du finne ut mer? Ta en titt på guiden vår!

8 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Flere reisetips for Bordeaux

Vil du vite mer om aktiviteter i Bordeaux? Trykk her for full oversikt