Legg til datoer

BordeauxFor voksne

Våre mest anbefalte Bordeaux For voksne

Bordeaux: Cité du Vin Vinsmaking etter lukketid med snacks

1. Bordeaux: Cité du Vin Vinsmaking etter lukketid med snacks

Sug til deg den dramatiske utsikten over Bordeaux mens du deltar i et eksklusivt vinsmakingsverksted på engelsk på det ikoniske Cité du Vin-museet. Dykk inn i Bordeauxs vinlagstradisjon med en sommelier mens du nipper til vin, nyter lokale oster og kjøttpålegg, og beundrer utsikten fra Belvedere. Ankom Cité du Vin etter at museet stenger for publikum og møt din sommelier. Ta deg opp til det ikoniske Belvedere-området og bli møtt av den spektakulære 360° utsikten over Bordeaux fra en høyde på 35 meter. Beundre den praktfulle lysekronen laget av 3500 vinflasker som strekker seg over hodet mens gruppen din samles rundt den ti meter lange eikedisken. Deretter vil din sommelier begynne på vinsmakingsverkstedet og introdusere deg til Bordeauxs vinproduksjonshistorie. Få en dyptgående oversikt over Bordeauxs vinproduksjon og kultur mens du nyter fire lokalproduserte viner sammen med oster og kjøttpålegg. Nyt utvalgte viner fra Østbredden, Vestbredden og Entre-Deux-Mers-områdene, i tillegg til en glitrende Bordeaux-crémant. Med din sommelier kan du trene synssansen, lukten og smaken for å fange opp de subtile tonene som er unike for hver vin og hvert område. Lær hvordan du beskriver sensasjonene og til og med hvordan du identifiserer ingredienser og produksjonsteknikker. Cité du Vin forteller historien om vin med oppslukende gallerier og vinsmakingsverksteder. GetYourGuide samarbeider med Cité du Vin for å gi deg en gang-i-livet vinsmakingsopplevelse i hjertet av Frankrikes vinland, som viser frem Bordeauxs verdensberømte appellasjoner og stolte vinproduksjonstradisjon.

Fra Bordeaux: Halvdags vintur til St. Emilion

2. Fra Bordeaux: Halvdags vintur til St. Emilion

Opplev en halvdagstur til den sjarmerende landsbyen St. Emilion og prøv et utvalg av viner. Historien til landsbyen dateres tilbake til middelalderen og hele området er grunnet sitt naturlige landskap klassifisert som et sted på UNESCO-verdensarvliste. Ved ankomst til landsbyen, begi deg ut på en omvisning til fots. Utforsk de sjarmerende gatene, de romanske kirkene og ruinene som strekker seg langs de bratte og smale gatene. Det var romerne som introduserte vinproduksjon til landsbyen så langt tilbake som 200-tallet. Påminnelser om romerske teknikker for vinproduksjon kan sees på noen av eiendommene, som for eksempel Chateau Bellevue, som eies av den verdensberømte vingården Angelus. Landsbyen ble oppkalt etter munken Émilian, en omreisende skriftefar som bosatte seg i en eremittbolig som ble skåret inn i fjellet i det 8. århundre. Følg guiden din på en spasertur i landsbyen og oppdag alle de viktigste attraksjonene.  Besøk deretter et klassifisert chateau i vinregionen Saint Emilion og smak på flere viner. Under besøket vil du lære alt som er å vite om vingården, samt teknikkene som brukes til å produsere denne verdensberømte vinen. Herfra blir du kjørt tilbake til Bordeaux.

Fra Bordeaux: Halvdagstur til Saint-Émilion med vinsmaking

3. Fra Bordeaux: Halvdagstur til Saint-Émilion med vinsmaking

Oppdag Saint-Emilion, vinene og historien på en guidet tur fra Bordeaux. Besøk et historisk slott og prøv 3 forskjellige viner av høy kvalitet. Møt frem i Bordeaux sentrum og reis med minibuss til vinregionen Saint-Émilion. Start opplevelsen med et besøk i landsbyen Saint-Émilion, et UNESCO verdensarvsted. Se de historiske severdighetene på en kort omvisning. Deretter besøker du et slott, hvor du kan nyte prøvesmaking av 3 viner. Lær mer om særegenhetene til vinene, inkludert druesortene og vinfremstillingsteknikkene som brukes til å lage disse unike vinene.

Bordeaux: Saint-Emilion og Medoc heldags vinopplevelse

4. Bordeaux: Saint-Emilion og Medoc heldags vinopplevelse

Tilbring en dag med å utforske vingårdene og vingårdene i Bordeaux på en guidet vinsmakingstur. Prøv viner på tre vingårder og besøk den historiske byen Saint-Emilion. Nyt lokale spesialiteter under en piknik på et fransk slott i Margaux. Avreise fra sentrum av Bordeaux for å oppdage de vakreste vingårdene på begge breddene. For å starte, besøk Saint-Emilion med guiden din. Besøk landsbyen, som står på UNESCOs verdensarvliste, og oppdag dens historiske monumenter. Besøk senere et Château (vingård) og nyt en smak av 3 viner mens du lærer om Saint-Émilion. Deretter venter en piknik og smaking av 3 viner på deg i et slott i Margaux på venstre bredd. Nyt mat tilberedt av en håndverksmessig og tradisjonell Bordeaux-catering som tilbyr ferske, lokale og smakfulle produkter samt charcuterie og ost fra Baskerland. Om ettermiddagen, stopp ved det berømte Château Margaux og ta bilder før du drar til din tredje guidede tur og vinsmaking på en 5. grand cru-vingård i 1855-klassifiseringen. Avslutt turen med et nytt perspektiv på kunsten å lage vin.

Fra Bordeaux: Heldagstur til St. Emilion med vinsmaking

5. Fra Bordeaux: Heldagstur til St. Emilion med vinsmaking

Vinregionen Libournais omfatter mye av det som kalles «høyre elvebredde». Navngitt etter sin historiske hovedstad, utrykket «høyre elvebredde» refererer ofte til vin fra områdene Pomerol og St. Emilion i Libournais. Det er flere landsbyer rundt i regionen som deler Saint-Émilion-navnet, for eksempel Montagne-Saint-Émilion og St-Georges-Saint-Émilion som er kalt «satellittbetegnelsene». Området grenser mot vest av Pomerol. Merlot er den dominerende druen i dette området, etterfulgt av Cabernet Franc og en svært liten mengde Malbec som har en tendens til å forsvinne. Klimaet og de fuktige, kjølige jordsmonnene i området gjør det vanskelig for Cabernet Sauvignon-druer å bli fullt modne og brukes derfor sjeldnere. Dra til vinregionen Saint-Émilion og nyt et besøk med vinsmaking på et berømt Pomerol eller Saint-Émilion vinslott. Etterpå ankommer du landsbyen Saint-Émilion og nyter en omvisning til fots for å oppdage de viktigste severdighetene i denne sjarmerende landsbyen. Du får også tid på egen hånd til både lunsj og egen utforskning. Hvorfor ikke oppdage de underjordiske severdighetene i Saint-Émilion? På ettermiddagen kan du oppleve enda en vinsmaking i en av de utvalgte, klassifiserte vinslottene i Saint-Émilion.

Bordeaux: Cruise med kveldsapéritif på elven Garonne

6. Bordeaux: Cruise med kveldsapéritif på elven Garonne

Oppdag vin og den naturskjønne vannkanten på et 1,5-times cruise med vinsmaking, og beundre fasader fra 1700-tallet, romantiske broer og travle havner fra elva Garonne. Klatre ombord lystbåten «Sardan» på flytebryggen til Bordeaux River Cruise (Quais des Chartrons) i sentrum. Sett seil kl. 18:45 og cruise langs de historiske fasadene av havnen Port de la Lune som er på UNESCOs verdensarvliste. Passer under løftebroen av Pont Jacques-Chaban-Delmas og fortsett forbi Pont d’Aquitaine. Etter du har passert landsbyen Lormont, vil båten snu og seile tilbake til sentrum fra havnesonen i Bassens. Underveis kan du smake på forskjellige viner representert av de regionale vingårdene i Bordeaux, alt servert med typiske aperitiffer som regionale tapas, oster og charcuterie. Lær historien om Bordeaux, elva og vinhandelen. Returner til kaien på La Cité du Vin for avstigning omtrent kl. 20:30.

Bordeaux: Ettermiddagstur til Saint-Émilion med vinsmaking

7. Bordeaux: Ettermiddagstur til Saint-Émilion med vinsmaking

Bli med på en vakker kjøretur til den vakre vinregionen Saint-Emilion og besøk dette UNESCO verdensarvstedet. Opplev intimiteten til det private slottet, og lær hemmelighetene til vinproduksjon og smak på noen av de fineste vinene. Dra fra Bordeaux om ettermiddagen og besøk en sjarmerende familiedrevet vingård på høyre bredd av elven Dordogne. Besøk det tradisjonelle karrommet og vinkjelleren til dette private slottet. Etterpå lærer du hvordan du skal smake på vin. Øv nesen din til å identifisere forskjellige aromaer, før du nyter et par gode viner. Etterpå drar du videre til en Grand Cru-vingård med utsikt over de pittoreske vinrankene i Saint-Emilion. Hør om hvordan vin lages, og kos deg med en aperitiff servert med ferskt kvalitetsbrød og ost.   Bli deretter med på en omvisning i middelalderlandsbyen Saint-Emilion tidlig på ettermiddagen og oppdag hvorfor denne byen havnet på UNESCOs verdensarvliste. Etter endt omvisning returneres du til Bordeaux.

Bordeaux: Wine Country Vineyards Tour m/ lokale vinsmakinger

8. Bordeaux: Wine Country Vineyards Tour m/ lokale vinsmakinger

Ta noen timer til å se vinlandet Bordeaux på en guidet tur. Oppdag Medoc, Saint-Emilion, Graves og Sauternes eller Entre-deux-Mers - hver med sin egen sjarm. Vinregionen avhenger av dagen du besøker. Gå fra Bordeaux turistkontor og oppdag forskjellige typer slott og smak fargene på vinene i henhold til vinregionen. I løpet av turen vil guiden din forklare Bordeaux-vin og gi mye informasjon. Fra tirsdag til lørdag kan du stoppe ved 2 vingårder, besøke den tekniske delen med eikefatene, karene og lære om vinfremstillingsprosessen. Oppdag utbredelsen av årstidene som former variantene av smaker og mer. På slutten av hvert besøk kan du nyte en smaking av to viner fra eiendommen med råd om trinnene i kunsten å smake (mengden er begrenset av fransk lov). Søndag og mandag er målet Saint-Emilion, et av de mest kjente stedene i verden for vin og arv. Følg guiden din gjennom Saint-Emilion-landsbyen for å beundre noen av de gamle og bemerkelsesverdige bygningene og gå inn i den fantastiske underjordiske kirken. Den andre delen av ettermiddagen inkluderer et besøk på en vingård og en smaking av to viner. På vei tilbake til Bordeaux kan guiden svare på spørsmål eller gi råd. Ankomst Bordeaux om kvelden. Mandag: Saint-Emilion eller Fronsac Tirsdag: Medoc Onsdag: Graver og Sauternes Torsdag: Bourg og Blaye Fredag: Entre-deux-Mers Lørdag: Medoc Søndag: Saint-Emilion

Bordeaux: Elsykkeltur til St. Emilion vingård m/ vin & lunsj

9. Bordeaux: Elsykkeltur til St. Emilion vingård m/ vin & lunsj

Tråkk gjennom de berømte vingårdene i St. Emilion på denne dagsturen på elsykkel fra Bordeaux. Besøk to slott og en sjarmerende familiedrevet vingård, samt en Great Classified Growth-vingård og den UNESCO-vernede landsbyen St. Emilion.  Start dagen med en kort kjøretur (50 minutter) til St. Emilion-regionen. Begynn med å besøke den sjarmerende landsbyen St. Emilion som har blitt klassifisert som et av UNESCOs verdensarvsteder siden 1999, så tar elsykkelturen deg til kjente vingårder som Petrus eller Château Cheval Blanc. Sykle gjennom frodige vingårder og ankom det første slottet som drives av en lokal familie. Vandre gjennom vingårdene og lær om vingårdens tradisjonelle måte å produsere vin på. Nyt en vinsmaking og fortsett til hagen for en velsmakende lunsj.  Utforsk eiendommen på en omvisning og lær om vinfremstillingsprosessen deres, fra vinrankenen til flaskene. På slutten av omvisningen kan du smake på et håndplukket utvalg av vinene deres. Ta turen tilbake til Bordeaux og avslutt omvisningen. 

Fra Bordeaux: Vinsmaking i Medoc-regionen om ettermiddagen

10. Fra Bordeaux: Vinsmaking i Medoc-regionen om ettermiddagen

Nyt en kjøretur fra Bordeaux til Medoc-regionen langs Chateaux-ruten. På denne 5,5 timers lange ettermiddagsturen lærer du om historien til Bordeaux-viner. Bruk litt tid på ture rundt vin-rankene og vingården til en familiedrevet vingård. Hør historien om den lidenskapelige familien som har holdt vingården i live i generasjoner. Oppdag de intense fargene, tre-aromaene og de distinkte smakene av Bordeaux-viner i løpet av et smakskurs. Besøk en fantastisk vingård fra 1855 Great Classified Growth, i ett av Bordeauxs mest prestisjefylte slottsområder. Lær om deres vinprosess og smak på landets viner, ledsaget av franske delikatesser, inkludert ost, ferskt brød og tørket pølse.

75 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Flere reisetips for Bordeaux

Vil du vite mer om aktiviteter i Bordeaux? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Bordeaux

Gjennomføringen av denne aktiviteten er mye bedre enn beskrivelsen på nettstedet. Vi hadde en fantastisk guide... Alice. Hun kjenner St. Emilion som sin egen bukselomme og var kreativ med å utdanne og underholde vår lille gruppe på syv. Å sykle gjennom vingårdene med mannen min, 3 voksne barn og 2 nye venner er høydepunktet på turen.

Jeg visste ingenting om vin, og etter denne opplevelsen var jeg i stand til å forstå alt arbeidet som ble utført av dens fagfolk. Jeg kjøpte til og med en bok etter denne aktiviteten for å utdype kunnskapen min. Takk til hele teamet for denne gode tiden og denne delingen.

Fin guide BON VINS noen ganger litt for lange ventetider (etter lunsj) fin aperitifftallerken Spennende informasjon på bussen

Det var fantastisk! En god oppdagelsesdag med Hugo som forklarte oss veldig bra!

We enjoyed the trip a lot. Mix of winery and culture.