Legg til datoer

BordeauxFamilievennlige aktiviteter

Våre mest anbefalte Bordeaux Familievennlige aktiviteter

Bordeaux: UNESCO guidet elvecruise

1. Bordeaux: UNESCO guidet elvecruise

Utforsk Bordeaux fra et nytt perspektiv med et elvecruise på Garonne med livekommentarer. Seil inn i hjertet av den franske vinregionen og beundre den UNESCOs verdensarvlistede Port de la Lune. Lær om arkitekturen fra middelalderen og renessansen mens du slapper av om bord. Ta deg til pongtongen nær Pont de Pierre og møt din vennlige guide og gruppe for dagen. Sett deg ned på båten og start cruiset langs elven Garonne. Lytt til livekommentarer fra guiden din mens du beundrer de vakre bygningene langs elvebredden. Gå forbi det historiske torget Place de la Bourse, distriktet Saint-Pierre og det ikoniske Cite du Vin.

Bordeaux: Privat guidet fottur i byen du må se

2. Bordeaux: Privat guidet fottur i byen du må se

Oppdag byen Bordeaux, med kallenavnet "La Perle d'Aquitaine" på denne guidede vandreturen. En fengslende by, gjør deg klar til å bli forelsket i dens eleganse og vakre severdigheter mens din private guide deler innsidetips. Bordeaux er et reisemål du må se. Lær mer om denne historiske byen full av skatter, inkludert den majestetiske Place de la Bourse og dens berømte Miroir d'Eau, den praktfulle Saint-André-katedralen, samt det historiske distriktet Le Vieux Bordeaux med sine pittoreske smug og monumenter fulle av historie. Bordeaux er ikke begrenset til sin arv fra fortiden ─ det er også et mekka for fransk gastronomi og vindyrking. Føl selv dens privilegerte geografiske beliggenhet, mellom de kjente vingårdene i regionen og strendene i Atlanterhavet. Føl deg velkommen i Bordeaux, med sin tidløse sjarm, rike historie og unike livsglede.

Bordeaux: Høydepunkter i byen og selvstyrt skurvogn

3. Bordeaux: Høydepunkter i byen og selvstyrt skurvogn

Bli kjent med Bordeaux i ditt eget tempo på denne interaktive vandreturen som spilles av på telefonen din. Dechiffrer gåter, samhandle med de viktigste attraksjonene i byen, og lås opp interessante fakta og legender. En ideell utendørsaktivitet for førstegangsbesøkende, par, grupper, familier og barn. Kan brukes som en flott teambyggingsaktivitet. Etter å ha lastet ned scavenger hunt-turen på mobilenheten din, bruk mobilappen og integrerte kart for å nå 10 av Bordeauxs viktigste attraksjoner til fots. Ved hvert stopp kan du lære om attraksjonen og løse en stedsbasert gåte som bare kan løses hvis du når det spesifikke stedet. Bruk logikk, fantasi, observasjon og lagånd for å låse opp den riktige koden og avsløre neste destinasjon for sightseeing-spillet i byen. På hvert stopp kan du lære om attraksjonen og løse en stedsbasert gåte som bare kan løses hvis du kommer til det spesifikke stedet. Bruk logikk, fantasi, observasjon og teamarbeid for å låse opp riktig kode og avsløre neste reisemål. Når du går gjennom byen, nyt fleksibiliteten til å sette spillet på pause når som helst for å ta en pause, ta bilder, stoppe for lunsj eller besøke et museum. Velg å fortsette omvisningen senere eller lagre resten til en annen dag. Ruten din inkluderer Bordeaux Cathedra, Porte Dijeaux, Notre Dame og Opera National de Bordeaux. Fortsett til Place des Quinconces, Place de la Bourse og Place Camille Julian. Stopp ved Portes Cailhau og Bourgogne, og avslutt med et stopp ved den mystiske Grosse Cloche.

Bordeaux: 1,5-timers Mystery Walking Tour på fransk

4. Bordeaux: 1,5-timers Mystery Walking Tour på fransk

Få en innsiders utsikt over Bordeauxs mystiske og mytiske fortid på en 1,5-timers gruppevandring i byen med en fransktalende guide. Begynn ditt urbane vandreeventyr ved å møte guiden din ved basilikaen Saint Severinus. Nyt utsikten over svingete brosteinsgater, store torg og smale gater mens du går fra nord til sør for byen, og lytter til fascinerende historier og legender som har hjemsøkt innbyggere i århundrer på veien. Lær om Karl den Stores bånd til byen, hvorfor innbyggerne ble fengslet, og oppdag det utrolige bestiariet som skremte den en gang middelalderske byens borgere.

Bordeaux Outdoor Escape Game: Port of the Moon

5. Bordeaux Outdoor Escape Game: Port of the Moon

Løs gåter med en app på telefonen din for å oppdage de beste severdighetene i Bordeaux historiske sentrum. Besøk byens landemerker og skjulte perler når som helst på dagen og i ditt eget tempo. Naviger byen til fots på denne interaktive turen uten behov for kart, GPS eller guide. Dette byspillet starter ved Monument aux Girondins. Det vil ta deg mellom 1 og 2 timer å fullføre, og du kan også utforske i ditt eget tempo: pause spillet og gjenoppta når som helst fra stedet der du stoppet det. Du avslutter ved Grosse Cloche. Når du løser utfordringer, utfolder historien seg og nøyaktige veibeskrivelser på telefonen din vil lede deg til neste sted. Etter bestilling vil du motta en e-post med instruksjoner om hvordan du laster ned og spiller spillet på telefonen. Du kan spille på egen hånd, i en stor gruppe eller i flere mindre grupper som konkurrerer mot hverandre og møtes ved spillets sluttstopp.

Bordeaux: Christmas Markets Festive Digital Game

6. Bordeaux: Christmas Markets Festive Digital Game

Bla gjennom Tornerose-julemarkedet! Dra nytte av denne fortryllende perioden for å oppdage eller gjenoppdage julemarkedet i et nytt lys! Morsomt, interaktivt, morsomt og minneskapende, dette spillet passer for familier og vennegrupper i alle aldre! Oppdraget er enkelt: samle så mange poeng som mulig! Hvordan gjør du det? Vi har spredt alle slags utfordringer og spørsmål på julemarkedet: MCQs å løse, uvanlige bilder å ta, sprø videoer å lage eller til og med klassiske sanger å se på nytt; du vil forstå: det blir ingen kjedsomhet! Jo mer du svarer riktig, jo flere poeng får du! La duften av jul gjenopplive din barnlige ånd med dette spillet som er tilgjengelig for alle og helt uslåelig! Det eneste du trenger? En smarttelefon og din tørst etter oppdagelse! Oversatt med www.DeepL.com/Translator (gratisversjon)

"Peter Pan" Bordeaux: åtseledderjakt for barn (8-12)

7. "Peter Pan" Bordeaux: åtseledderjakt for barn (8-12)

🧚‍♀️ Peter Pan 🐊 Har du noen gang lurt på om drømmene dine egentlig bare er drømmer, eller om det er noe mer som skjer? Hva om du kunne leve et magisk eventyr og hjelpe den eneste Peter Pan? Kjemp mot Smee og Hook, jag etter Peter Pans skygge og fly over byen ved hjelp av den fantastiske Tinkerbell! Kan du finne alle de tapte barna og bringe dem trygt tilbake til Neverland?! Et spill designet for 8-12 åringer. Eventyret ditt starter nå! 🎭 En morsom bytur med et uvanlig scenario 🧠 Løs gåter underveis for å knekke saken 👀 Finn ledetrådene som er skjult på monumentene rundt deg 💎 Utforsk stedene du må se og oppdag noen skjulte perler 🔐 Lås opp morsomme fakta om stedene du besøker ⌚ Spill i din egen rytme: start og pause når du vil 💬 Coddy-teamet er tilgjengelig for deg 7/7 via live chat (09.00-20.00)

Bordeaux: Bursdagsfeiring utendørs spill

8. Bordeaux: Bursdagsfeiring utendørs spill

Leter du etter en original gave? Kast av for en original bursdagsfest ved å utforske på en oppslukende måte det som er kjent som "The Port of the Moon". Oppdraget ditt? Gå i gatene til ære for personen som blåser ut lysene og utfør uvanlige utfordringer! Det er på tide å ha det gøy sammen for å skape en dag med uforglemmelige minner med din kjære! Bevæpn dere med ditt gode humør, din entusiasme og ditt mot til å utføre våre sprøeste oppdrag og utfordringer! For når alt kommer til alt... Det er ingen måte at denne dagen kommer til å ende slik den startet! Så gi denne fantastiske gaven til personen som blåser ut lysene og spesielt på vegne av hele laget: GRATULERER med dagen

Bordeaux: Robbery in the City Outdoor Escape Smartphone Game

9. Bordeaux: Robbery in the City Outdoor Escape Smartphone Game

Bli med den berømte gjengen med bankranere og ta over Palais Rohan! Det er på tide å ha det gøy med venner i sentrum og begå den største forbrytelsen noensinne i byen! Hvordan? Ved å hjelpe dem med å åpne safene som er gjemt i kjelleren av bygningen... Dekode meldingene etter professoren over hele byen for å fullføre operasjonen. Bevæpn dere med ditt gode humør, din ondskap og ditt mot, for i dag vil du være den største gangsteren i verden. Professoren stoler på deg!

Bordeaux: Kondensert privat guidet vandretur

10. Bordeaux: Kondensert privat guidet vandretur

Enten du er med familie, en partner eller venner, utforsk Bordeaux ledsaget av en lokal guide. På 70 minutter vil du oppdage alle severdighetene i Bordeaux. Vannspeilet, Place de la Bourse, Grand-Théâtre de Bordeaux, Place des Quinconces, Bordeauxs gyldne triangel, Vieux-Bordeaux (Saint-Pierre-kvarteret), Sainte-Catherine-gaten, Dijeaux-porten, Aquitaine-porten, Pont de Pierre, Cailhau-porten , La Grosse-Cloche og mye mer... Siden guiden er en lidenskapelig lokalbefolkning med dyp kunnskap, vil du bli fordypet i Bordeauxs rike historie og dens hyggelige nåtid. Turen tar form av en interaktiv utveksling, hvor guiden vil svare på alle spørsmålene dine, noe som gjør det til en utrolig berikende opplevelse. Det som er enda bedre, de vil strekke seg ekstra for å gi forslag for resten av oppholdet ditt i Bordeaux: de beste restaurantene, museene, aktivitetene, butikkene og mer. 70 minutter er den ideelle tiden for å utforske byens fineste uten å kjede seg. Ved å introdusere deg til alle de vakre stedene i byen, vet du nøyaktig hva du skal gjøre for resten av oppholdet, til det punktet hvor du ikke vil forlate. Det private aspektet av turen lar guiden være oppmerksom. Det er den menneskelige forbindelsen som betyr mest i denne tjenesten. Enten det er barn, tenåringer, voksne eller eksperter, tilpasser guiden seg til alle kunnskapsnivåer og imøtekommer gruppenes interesser. Hvis du er bekymret for å ta en guidet tur med barna dine, kan du være trygg på at guiden utmerker seg ved å fange oppmerksomheten deres ved å involvere dem i interaksjoner og skreddersy opplevelsen til deres kunnskap og interesser. Er du glad i historie, vil guiden fordype deg i de historiske aspektene, og dette gjelder alle domener (sport, arkitektur, gastronomi osv.). Dette er den sanne fordelen med å velge en privat guidet tur.

10 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Ofte stilte spørsmål om Bordeaux Familievennlige aktiviteter

Hva er andre ting å gjøre enn Familievennlige aktiviteter som er verdt å besøke i Bordeaux?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Bordeaux er:

Flere reisetips for Bordeaux

Vil du vite mer om aktiviteter i Bordeaux? Trykk her for full oversikt