Legg til datoer

BordeauxDagsturer

20 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Bordeaux

Vil du vite mer om aktiviteter i Bordeaux? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Bordeaux

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 1 255 vurderinger

Turen er godt designet med de to vinregionene Médoc og Saint-Émilion. Guidene i Châteus, noen av dem er helt nye, er litt skuffende. Vinsmakingene byr ikke på mer enn standardflasker, noen nyåpnede, noe som egentlig ikke er mulig med rødvin. Totalt sett vil jeg anbefale turen på grunn av mangfoldet av inntrykk, selv om det er litt for dyrt for det som tilbys.

Gjennomføringen av denne aktiviteten er mye bedre enn beskrivelsen på nettstedet. Vi hadde en fantastisk guide... Alice. Hun kjenner St. Emilion som sin egen bukselomme og var kreativ med å utdanne og underholde vår lille gruppe på syv. Å sykle gjennom vingårdene med mannen min, 3 voksne barn og 2 nye venner er høydepunktet på turen.

Turen var bra, så vel som maten og det første chateauet. Det andre slottet var av svært lav standard og fortjener ikke å være med på denne turen. Guiden er veldig snill og didaktisk.

Fin guide BON VINS noen ganger litt for lange ventetider (etter lunsj) fin aperitifftallerken Spennende informasjon på bussen

Det var fantastisk! En god oppdagelsesdag med Hugo som forklarte oss veldig bra!