Legg til datoer

BordeauxCruise og båtturer

Våre mest anbefalte Bordeaux Cruise og båtturer

Bordeaux: Cruise ved elven Garonne med et glass vin

1. Bordeaux: Cruise ved elven Garonne med et glass vin

Oppdag Bordeaux fra elven Garonne ombord på yachten, Le Luna. Nyt et annet perspektiv på den historiske byen med ekspertkommentarer mens du nipper til ditt valg av vin, varm drikke eller brus, og nyt et stykke canelé-kake. Fra elven kan du se noen av de mest kjente severdighetene i byen, inkludert den gotiske katedralen som står på UNESCOs verdensarvliste. Beundre herskapshus og kunstmuseer fra 1700- og 1800-tallet. Lær om byens rike historie fra ekspertguiden din mens du cruiser med på en vintage yacht etter krigen. Nyt et glass lokal vin og en liten tradisjonell kake fra regionen, kjent som en canelé.

Bordeaux: UNESCO guidet elvecruise

2. Bordeaux: UNESCO guidet elvecruise

Utforsk Bordeaux fra et nytt perspektiv med et elvecruise på Garonne med livekommentarer. Seil inn i hjertet av den franske vinregionen og beundre den UNESCOs verdensarvlistede Port de la Lune. Lær om arkitekturen fra middelalderen og renessansen mens du slapper av om bord. Ta deg til pongtongen nær Pont de Pierre og møt din vennlige guide og gruppe for dagen. Sett deg ned på båten og start cruiset langs elven Garonne. Lytt til livekommentarer fra guiden din mens du beundrer de vakre bygningene langs elvebredden. Gå forbi det historiske torget Place de la Bourse, distriktet Saint-Pierre og det ikoniske Cite du Vin.

Bordeaux: Cruise med kveldsapéritif på elven Garonne

3. Bordeaux: Cruise med kveldsapéritif på elven Garonne

Oppdag vin og den naturskjønne vannkanten på et 1,5-times cruise med vinsmaking, og beundre fasader fra 1700-tallet, romantiske broer og travle havner fra elva Garonne. Klatre ombord lystbåten «Sardan» på flytebryggen til Bordeaux River Cruise (Quais des Chartrons) i sentrum. Sett seil kl. 18:45 og cruise langs de historiske fasadene av havnen Port de la Lune som er på UNESCOs verdensarvliste. Passer under løftebroen av Pont Jacques-Chaban-Delmas og fortsett forbi Pont d’Aquitaine. Etter du har passert landsbyen Lormont, vil båten snu og seile tilbake til sentrum fra havnesonen i Bassens. Underveis kan du smake på forskjellige viner representert av de regionale vingårdene i Bordeaux, alt servert med typiske aperitiffer som regionale tapas, oster og charcuterie. Lær historien om Bordeaux, elva og vinhandelen. Returner til kaien på La Cité du Vin for avstigning omtrent kl. 20:30.

Fra Bordeaux: Canelés-cruise på Circuit Unesco

4. Fra Bordeaux: Canelés-cruise på Circuit Unesco

Oppdag vingårdene og den naturskjønne vannkanten i Bordeaux på et 1 time og 15 minutter langt vinsmakingscruise. Underveis kan du beundre 1700-tallsfasader, Pont de Pierre, andre romantiske broer og travle havner fra elven Garonne. Utforsk Chartrons-distriktet fra elven Garonne. Stig om bord i den elektriske båten «Sirius» ved Les Bateaux Bordelais' brygge (Quais des Chartrons) i sentrum av byen. Båten har avgang kl. 18:45, og seiler forbi de historiske fasadene i den UNESCO verdensarvstedet Port de la Lune, med den romantiske steinbroen og den moderne bydelen Bacalan med vinmuseet Cité du Vin. Kjør under hevebroen Pont Jacques-Chaban-Delmas, og fortsett forbi Pont d'Aquitaine. Etter du har passert landsbyen Lormont snur båten og seiler tilbake til sentrum fra havnen i Bassens. Underveis får du se to fantastiske canelés fra det berømte merket Baillardran og høre om koblingen mellom caneléens historie og byen Bordeaux, fra Palais de la Bourse til inngangen til elvemunningen.

Bordeaux: 2-timers elvecruise med middag

5. Bordeaux: 2-timers elvecruise med middag

Møt i sentrum av Bordeaux på Quai des Chartrons klokken 20.00 og stig ombord restaurant-båten Sicambre på dette 2-timers elvecruiset med middag. Nyt en velkomstdrink før båten går, og cruise langsmed de verdensarv-listede havnene i Bordeaux. Langs veien passerer du løftebroen Place de la Bourse og Pont d’Aquitaine. Middagen serveres ombord klokken 20.45. Den utvalgte maten er fra Garonne-menyen (forrett og hovedrett, foreslått av kokken). Menyene er sesongbaserte og varierer fra måned til måned, og det brukes kun ferske, regionale produkter. Du har også mulighet til å prøve et utvalg av vin (mot en tilleggskostnad). Båten snur etter Bassens-havnen. Du returnerer tilbake til kaia klokken 22.30.

Bordeaux: Cruise med vinsmaking fra Cité du Vin

6. Bordeaux: Cruise med vinsmaking fra Cité du Vin

Oppdag vin og den naturskjønne vannkanten på et 1.5-timers cruise med vinsmaking, og beundre fasader fra 1800-tallet, romantiske broer, og travle havner fra elva Garonne. Stig ombord gledesbåten på bryggen i La Cité du Vin (Quai de Bacalan) klokken 16.45, og deretter cruise forbi de historiske bygningene til UNESCO-listede Port de la Lune. Passer under bruene til Pont Jacques-Chaban-Delmas og Pont d’Aquitaine. Etter du har passert landsbyen Lormont, vil båten snu og seile tilbake til bysentrum fra havnesonen i Bassens. Underveis kan du smake på 2 viner representert fra de lokale vingårdene i Bordeaux, med undervisning av en vinguide og foreleser. Lær historien om Bordeaux, elva og vinhandelen. Returner til kaien på La Cité du Vin, for avstigning omtrent klokken 18.00.

Bordeaux: Lunsjcruise med høydepunkter

7. Bordeaux: Lunsjcruise med høydepunkter

Gå om bord på båten ved Quai des Chartrons og cruise langs elven, for et unikt perspektiv på den vakre byen. Bordeaux står på UNESCOs verdenarvstedsliste som en bebodd historisk byen med fremragende urban- og arkitektonisk verdi. Havnebyen Bordeaux har flere vernede bygninger enn noen annen by i Frankrike, bortsett fra Paris. Du passerer under en hevebro som går over elven Garonne og fortsetter til Pont d'Aquitaine. Om bord kan du nyte en meny med deilig fransk mat, inkludert en forrett, hovedrett og dessert. Båten snur etter Port of Bassens og er tilbake ved bryggen i Bordeaux omtrent kl. 14:00. Alle rettene tilberedes om bord av kjøkkensjefen og hans medhjelpere.

Bordeaux: Brunsj og cruise ombord på Yacht de Bordeaux

8. Bordeaux: Brunsj og cruise ombord på Yacht de Bordeaux

Lys opp søndagen din med et yachtcruise ombord på Yacht de Bordeaux akkompagnert av et 100 % sesongens søtt og salt måltid til brunsj. Dra nytte av denne eksklusive opplevelsen på det eneste yachtcruise med brunsj som tilbys på elven Garonne. Kom ombord og forbered deg på å nyte en kontinental buffé med sesongbasert mat. Len deg tilbake, slapp av og nyt naturskjønn utsikt over Bordeaux fra elven Garonne.

Cruise gjennom tiden, lunsj og middag om bord

9. Cruise gjennom tiden, lunsj og middag om bord

Fordyp deg i en fengslende 2-timers reise, komplett med fascinerende kommentarer, som avslører alle hemmelighetene til denne fascinerende byen. Beundre den majestetiske Pont de Pierre, Place de la Bourse og Quinconces fra et unikt utsiktspunkt: elven. La deg fange av sjarmen til dette eksepsjonelle panoramaet, frosset i tid. Du er velkommen til å ta med din egen snacks, salater, smørbrød eller piknik (ingen alkoholholdige drikker over 18° eller glassbeholdere). Nyt maten om bord i båten, og nyt cruiset på en helt ny måte! Lokale produsenter kan være tilstede om bord avhengig av datoene (ikke alltid garantert). Du vil kunne unne smaksløkene dine med nøye tilberedte retter, mens du ser på det fantastiske landskapet som passerer foran øynene dine. Men det er ikke alt! Når du har lagt til kai, ta deg tid til å spasere, utforske og nyte den livlige atmosfæren til "Port de la Lune". Bruk en time eller mer på å nyte historien og skjønnheten som omgir deg. Alene, med familie eller venner, kan du lage ditt eget hyggelige arrangement! Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å oppdage Bordeaux fra elven. Unn deg selv en uforglemmelig ferie og la deg forføre av den tidløse sjarmen til denne eksepsjonelle byen.

Bordeaux: Cruise langs dansegulvet

10. Bordeaux: Cruise langs dansegulvet

Bachata Kizomba Salsa på en cruisebåt på Garonne med solnedgang! 18:30 - 19.00: Musikalsk velkomst på båten 19:00 - 20:00: Bachata-initieringskurs 20:00. - 22:00: To-timers cruise mens du danser BKS med solnedgangen på månens havn langs Pont de pierre, Place des Quinconces, Miroir d'eau, Pont Chaban-Delmas, Cité du Vin, Pont d'Aquitaine... 22:00 - 02.00: Vi fortsetter BKS-kvelden på båten ved kai foran de opplyste fasadene klassifisert som Unesco

10 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Oppslukende opplevelser

Ofte stilte spørsmål om Bordeaux Cruise og båtturer

Hva er andre ting å gjøre enn Cruise og båtturer som er verdt å besøke i Bordeaux?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Bordeaux er:

Flere reisetips for Bordeaux

Vil du vite mer om aktiviteter i Bordeaux? Trykk her for full oversikt