Legg til datoer

BordeauxAdgangsbilletter

Våre mest anbefalte Bordeaux Adgangsbilletter

Bordeaux: Forbi-køen-adgang til La Cité du Vin m/ vinsmaking

1. Bordeaux: Forbi-køen-adgang til La Cité du Vin m/ vinsmaking

Opplev 18 utstillinger med temaet vin på La Cité du Vin. Gå forbi køen og tilbring omkring 3 timer på utstillingene, assistert av en lydguide tilgjengelig på 8 språk. På slutten av omvisningen drar du til galleriet i 8. etasje, hvor du får en 360-graders panoramautsikt over Bordeaux og omegn. Du har også muligheten til å nyte et glass vin til en vinsmaking, hvor du kan velge mellom et variert utvalg av 15 verdensklasse viner. Etter besøket kan du se deg rundt i butikken og besøke vinkjelleren med et stort internasjonalt utvalg, restauranter (inkludert en i 7. etasje med panoramautsikt) og leserommet.

Bordeaux: Les Bassins des Lumières oppslukende utstilling

2. Bordeaux: Les Bassins des Lumières oppslukende utstilling

Oppdag utstillinger som kombinerer banebrytende teknologi og kunstnerisk skapelse med billetter til en oppslukende opplevelse på Bassin des Lumières i sentrum av Bordeaux. Utforsk det største digitale kunstsenteret i verden som ligger i en tysk ubåtbase fra andre verdenskrig. Gå inn i Les Bassins des Lumières, et sted fylt med historie, som var en ubåtbase fra andre verdenskrig før den ble forvandlet til et rom dedikert til digital kunst. Utforsk 6 rom, inkludert The Cube som fremhever kunstnere som spesialiserer seg på oppslukende kunst. Nyt øynene på moderne verk i dette lydisolerte og isolerte området. Se mesterverk fra hele verden hoppe ut av rammene sine og forvandles til erfaringsmessige projeksjoner. Les Bassins des Lumières, passende oversatt som "lysbassengene", tilbyr 4 forskjellige 110 meter lange vannbassenger, et projeksjonsareal på 12 000 m² og 90 videoprojektorer. Gå blant blendende farger, observer refleksjoner i vannet, og lag en sti mellom lys og skygge. Lev en opplevelse som vil appellere til dine sanser og følelser. Beundre det spektakulære programmet utviklet gjennom nyskapende teknologi, og henvender seg til publikum med alle bakgrunner.

Bordeaux: Inngangsbillett til vin- og handelsmuseet og vinsmaking

3. Bordeaux: Inngangsbillett til vin- og handelsmuseet og vinsmaking

Forhåndsbestill inngangsbilletten til Bordeauxs vin- og handelsmuseum og nyt fordelene ved en presentasjon av vingården og en vinsmaking av to viner sammen med lokale snacks. Motta en papirguide for din selvstyrte utforskning av kjellerne. Bordeaux Wine and Trade Museum hyller de store vinhandlerne og den rike vinhistorien til Bordeaux. Sett i bygningen til Louis XVs kongelige megler, vil du oppdage tre århundrer med historien og berømmelsen til Bordeauxs store viner. De hvelvede kjellerne, bygget rundt 1720, gjenspeiler bødkernes arbeid og modningen av vin på tønner i tradisjonen til vinhandlerne på 1800-tallet. Med en inkludert papirguide får du gå på en selvguidet tur gjennom to kjellere. På slutten av besøket kan du delta på en presentasjon om Bordeaux-vingårdene og lære om forestillingene om druesorter, appellations d'origine contrôlée, terroir og mer. Ved siden av din kommenterte vinsmaking med utvalgte lokale viner, kan du smake rosiner dorés (belagte rosiner) og canelés de Bordeaux (liten fransk bakverk smaksatt med rom). Før slutten av besøket ditt kan du nyte flere av vinene i vinkjelleren (kostnader ikke inkludert).

Bordeaux: Christmas Markets Festive Digital Game

4. Bordeaux: Christmas Markets Festive Digital Game

Bla gjennom Tornerose-julemarkedet! Dra nytte av denne fortryllende perioden for å oppdage eller gjenoppdage julemarkedet i et nytt lys! Morsomt, interaktivt, morsomt og minneskapende, dette spillet passer for familier og vennegrupper i alle aldre! Oppdraget er enkelt: samle så mange poeng som mulig! Hvordan gjør du det? Vi har spredt alle slags utfordringer og spørsmål på julemarkedet: MCQs å løse, uvanlige bilder å ta, sprø videoer å lage eller til og med klassiske sanger å se på nytt; du vil forstå: det blir ingen kjedsomhet! Jo mer du svarer riktig, jo flere poeng får du! La duften av jul gjenopplive din barnlige ånd med dette spillet som er tilgjengelig for alle og helt uslåelig! Det eneste du trenger? En smarttelefon og din tørst etter oppdagelse! Oversatt med www.DeepL.com/Translator (gratisversjon)

Oppdag Cité du Vin og kjør gratis

5. Oppdag Cité du Vin og kjør gratis

eDOG er en 100 % lokal utleietjeneste som tilbyr gjennom en applikasjon muligheten til å leie elektrisk scooter rundt Bordeaux. Det er en ny måte å besøke og transportere deg selv i den flotte byen. Et av Bordeauxs mest ikoniske steder, Cité du Vin er både et museum dedikert til vinens kulturarv og et livlig område med en rekke gastronomiske aktiviteter, og kan nytes alene, med venner eller med familie. Under et ferie- eller helgebesøk i Bordeaux-regionen er en tur til Cité du Vin et must! Vil du finne ut mer? Ta en titt på guiden vår!

Bordeaux: Bursdagsfeiring utendørs spill

6. Bordeaux: Bursdagsfeiring utendørs spill

Leter du etter en original gave? Kast av for en original bursdagsfest ved å utforske på en oppslukende måte det som er kjent som "The Port of the Moon". Oppdraget ditt? Gå i gatene til ære for personen som blåser ut lysene og utfør uvanlige utfordringer! Det er på tide å ha det gøy sammen for å skape en dag med uforglemmelige minner med din kjære! Bevæpn dere med ditt gode humør, din entusiasme og ditt mot til å utføre våre sprøeste oppdrag og utfordringer! For når alt kommer til alt... Det er ingen måte at denne dagen kommer til å ende slik den startet! Så gi denne fantastiske gaven til personen som blåser ut lysene og spesielt på vegne av hele laget: GRATULERER med dagen

5 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Ofte stilte spørsmål om Bordeaux Adgangsbilletter

Hva er andre ting å gjøre enn Adgangsbilletter som er verdt å besøke i Bordeaux?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Bordeaux er:

Hvilken Bordeaux Adgangsbilletter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Bordeaux

Vil du vite mer om aktiviteter i Bordeaux? Trykk her for full oversikt