Opplevelser i

Bordeaux

Kom for vinen, men bli for den kosmopolitiske stemningen, historiske bygg, livlige elvebredder og lokal mat.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Få gratis kansellering inntil 24 timer før aktiviteten din starter og få full refusjon.

Other Sightseeing Options in Bordeaux

Want to discover all there is to do in Bordeaux? Click here for a full list.

Hva folk sier om Bordeaux

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 4 216 vurderinger

Jérome er en utmerket ekspert på vignoble et vin. Il nous a emmener visiter deux domaines et trois caves. (2 sønner sur le même domaine). Les forklaringer sonr complètes et agréablement ponctuée par deux dégustations. Entre les deux dégustations il ya la visite de St Emilion. Grand merci pour cette utmerket après-midi.

Guiden Helen var veldig flink. Snakket på inn og utpust om vin og om hvordan den produseres i regionen. Lærte mer om vin på denne turen enn noen annen info jeg har fått tidligere. Turen var veldig effektiv, så om du forventer mer av alt må du nok ha en hel dag til rådighet.

En flott tur!

Vi besøkte to forskjellige vingårder og det var fint å oppleve og få innblikk i de ulike gårdene. En hyggelig og flink guide som ga oss mye god informasjon om distriktet og vin generelt i området. Anbefales!

Guiden var flink , til tider morsom og snakket godt engelsk. Avsluttet touren med smaking av 3 forskjellige viner. Dette var en veldig fin, effektiv og informativ opplevelse.

Guiden vår var veldig vennlig, varm og omsorgsfull. Jeg fikk vite mye om historien til Bordeaux og vinene. Utvekslinger med gruppen som gjorde besøket veldig interessant!