Denne aktiviteten er automatisk oversatt. Trykk her for å se originalversjonen på engelsk.
Verksted eller kurs

Bologna og Toscana: 7-dagers matlagingstur med tapte smaker

Aktivitetsleverandør: Bologna Vacations and Cuisine

Bologna og Toscana: 7-dagers matlagingstur med tapte smaker

Aktivitetsleverandør: Bologna Vacations and Cuisine

Fra NOK 49.177 per person

Lær å lage tradisjonelle italienske oppskrifter på en kokkeskole i Bologna og den fantastiske fjellregionen i Appenninene Romagna. Oppdag utrolig kunst, vin, oppskrifter og fantastisk natur mens du utforsker det toskanske landskapet med en lokal kokk.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere. Lære mer
Varighet 7 dager
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Forbi billettkøen
Guide
Engelsk
Henteservice er inkludert.
Ditt hotell i Bologna eller Bologna Guglielmo Marconi flyplass
Privat gruppe

Opplev

Høydepunkter
  • Handle råvarer på Bologna-markedet med en lokal kokk
  • Nyt en historisk vandretur gjennom Bologna sentrum
  • Besøk en balsamicoeddikfabrikk i Modena og toskanske vingårder
  • Beundre fantastisk kunst og arkitektur på lokale museer
  • Oppdag de vakre regionene Emilia, Romagna, Toscana, Umbria og Marche
  • Lag mat med kokkeguiden din på et profesjonelt kjøkken i Bologna i 3 dager
  • Lag eldgamle oppskrifter på Appenninene i Romagna og Toscana
  • Besøk Montefeltro og beundre maleriene til Piero della Francesca
Beskrivelse
Ankom Bologna og sjekk inn på leiligheten eller hotellet. Møt kokken og nyt en rask omvisning i byens historiske sentrum etterfulgt av en aperitiv og middag i en typisk trattoria. Etter frokost på dag 2 og 3 møter du kokken på CIBO Cooking School kl. 08.30 og tar deretter en historisk omvisning på vei til Bolognas markedsområde hvor du bestemmer deg for hva du skal tilberede på kjøkkenet mens du handler på markedet står. Lær hvordan du tilbereder 2 deilige måltider til lunsj og middag, inkludert håndlaget pasta. Om ettermiddagen kan du velge mellom 3,5 timers matlaging på skolen eller en spasertur i Bologna sentrum med kokken/guiden din. Kl. 18. dra tilbake til skolen for å lage middag. På dag 4 kan du ta en tur til Fiorentini-vingårdene i Castrocaro. Etter å ha spist og smakt gode Romagna-viner som Sangiovese, Albana og Famoso, stopp for å nyte en lunsj med piadina romagnola og håndlaget ravioli i en lokal Trattoria. Om ettermiddagen fortsetter du til fjellet på Fumaiolo-fjellet. Etter innsjekking, ta en kort spasertur i fjellet. Om kvelden kan du lage middag i fjellhuset med en meny fokusert på sesongens råvarer og eldgamle lokale oppskrifter. På dag 5 kan du besøke helligdommen La Verna grunnlagt av St. Frans av Assisi. Beundre de vakre verkene av blyglasert terrakotta av Andrea Della Robbia, før du drar hjem for å lage lunsj. Gå til Eremo of Saint Alberico på toppen av Fumaiolo-fjellet. Lag deretter mat og spis hjemme med mer herlig lokal mat. Morgenen etter drar du til Borgo San Sepolcro i Toscana, hjemmet til maleren Piero della Francesca. Besøk det lokale museet og beundre freskene av Kristi oppstandelse og Polyptych of the Misericordia. Etter lunsj i en lokal toskansk Osteria, dra til Monterchi for å se Pieros Madonna del Parto. Om ettermiddagen går du til Sorgenti del Tevere på toppen av Fumaiolo-fjellet. Lag mat og spis hjemme med mer fantastisk lokal mat. På dag 7 kan du bruke morgenen på å utforske Ravenna før du returnerer til Bologna.
Inkludert
  • 3 netters overnatting i Bologna på et privat hotellrom eller leilighet
  • 4 matlagingskurs ved Culinary Institute of Bologna
  • 2 markedsbesøk og shopping med kokken
  • Snacks og komplette lunsjer og middager hver dag
  • Gåtur i Bologna sentrum
  • 3 netters overnatting i fjellet på Fumaiolo-fjellet
  • Alle turer, overføringer, billetter, restaurantlunsjer og middager;
  • Ubegrenset lokal vin (drikk ansvarlig)
  • Engelsktalende kokkeinstruktører
  • Praktiske matlagingstimer
  • CIBO-forkle
    Covid-19-forholdsregler
    Nåværende sikkerhetstiltak
    • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
    • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder

    Velg antall deltakere og dato

    Deltakere

    Dato

    Produkt-ID: 213564