Legg til datoer

Bollywood Parks Dubai

Flere reisetips for Bollywood Parks Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Bollywood Parks Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Bollywood Parks Dubai

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 574 vurderinger

Passet var veldig bra, vi hadde det også i 2019 da vi var i Dubai i 5 dager. Det eneste var med kinoen som den gang var i City Mall og nå på Palm Island hvor det er veldig, veldig vanskelig å komme dit (VENNLIGST ENDRE IGJEN) bare med taxi og vi ble ført inn i en svart SUV og vi spurte umiddelbart hvor mye det ville koste var det ikke noe svar på, vi var 4 ... Ankom sa han en pris på 80 dirham som vi ikke ville betale for en 3-minutters kjøretur, totalt overdrevet til sammenligning, vi kjørte 27 kilometer med taxi og betalte 50 dirham, han påpekte at han truet oss med politiet vi sa vær så snill så le umiddelbart under hele greia var det en politimann i sivilklær og la merke til alt til slutt vi selvfølgelig ikke betalte prisen som ble bedt om fordi de ikke fortalte oss prisen på forhånd, og de måtte ha den, men ikke henne. Ellers gikk alt superbra, igjen og igjen

Denne parken er verdt et besøk hvis du er en fan av Bollywood, det er ikke alltid du kommer over en park dedikert til Bollywood. Husk imidlertid at når du går inn i parken, er du i India .... dette betyr: De vil være litt kaos, offentlig kø hoppe i stedet for å vente fornuftig, ingen gir noen form for retning gjennom ruter for turer og personale som snur du bort for å gå på andre turer først. Det er totalt 5 turer å oppleve som enkelt ble gjort på få timer, parken var ganske tom og det var ingen køer, men ulempen var at du ble tvunget til å vente slik at de hadde en oppbygging av publikum for turen.

Fin park for barn. Fine show i Bollywood-parken. Godt tilrettelagt med tanke på billetter. Du veksler kupongen din ved sentralskranken. Og fordi det var så stille i august, kan du lett være i parkene. Vi har besøkt motion park og bollywood park. Spesielt etter 16 timer å besøke ellers for varmt. Bollywood park mange attraksjoner ble stengt. Men absolutt ikke mindre hyggelig.

Flotte aktiviteter som er super dyre uten pass.

Aktiviteter er normalt veldig dyre i Dubai. Ta dette passet, det vil redusere regningen din med flere hundre euro. Når du kommer dit, ta passet til kjøpesenteret i Dubai og book alt du trenger å bestille. Jeg anbefaler dette passet 1000 ganger.

få din guide ubegrenset passkort vi mottok fungerte veldig bra vi besøkte overalt vi besøkte og veldig rimelig pris takk ja