Opplevelser i
Böhmen

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Böhmen

Vil du vite mer om aktiviteter i Böhmen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Böhmen

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 1 255 vurderinger

Fantastisk dagstur!

Min mann og jeg hadde en flott tid med guiden vår til denne fantastiske byen! Det endte med at jeg og mannen min bare gikk den dagen, så turen var veldig personlig. Guiden vår var veldig kunnskapsrik og visste mye om byen og svarte på alle spørsmålene våre. Vi vil absolutt anbefale denne turen til hvem som helst!

Utmerket opplevelse rundt. Hastet og så mye mer av Praha enn vi trodde vi ville. Strålende guide i Malek som tok seg tid til å gi innblikk i Praha, byen og dens historie. Trygg til enhver tid og triklene er enkle å kjøre og kontrollere selv i brosteinsbelagte gater. Sterkt anbefalt og veldig god verdi.

Min familie og jeg hadde en fantastisk tid, og regnet hindret oss ikke i å nyte hvert sekund. Guiden vår, Sebastian, var fantastisk. Han var positiv, tålmodig og informativ. Guttene våre elsket det faktum at de ikke trengte å gå i 2 timer, men i stedet måtte sykle rundt med stil!

Vi har aldri vært på en tur som var verdt pengene to ganger. Suge en fin måte å orientere deg i Praha. Du får glimt til steder du vil utforske videre. Elsket den lokale kunnskapen fra guiden og syklene var super skjegg. Kan ikke anbefale dette nok.

Kunnskapsrik guide. Bra tdisprioritering på stoppene underveis.