Legg til datoer

Body Worlds, Berlin

Tilgjengelige aktiviteter

1 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Body Worlds, Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Body Worlds, Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Body Worlds, Berlin

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 467 vurderinger

interessant

Jeg har mye respekt for utstillingen og tenkte på om jeg skulle dra dit i lang tid. Jeg bestemte meg for å forstå kroppen min bedre. Kroppene er ganske plastiske, så du glemmer raskt at det var mennesker med en sjel og i hvilken grad kroppene deres frivillig ser ut er tvilsom etter min mening, men bra. Interessant for medisinstudenter og idrettsutøvere og alle kroppsbevisste mennesker. Audio Guide forklarer også mye, men dette gjør det klart at noen tall ikke ble vist og at informasjon fremdeles kom når du trykket, noe som betyr for meg at ikke alt var på skjermen. Jeg forventet litt mer. Det som overrasket meg var at det var familier med barn på rundt 9 år som jeg synes er for tidlig. Jeg måtte bytte ut min mobilkupong for en billett i kassa, så jeg måtte stå i kø uansett, noe som var bra

Veldig interessant og informativ utstilling

Denne utstillingen tar deg med til områder av menneskekroppen som aldri har blitt sett før. Dette er representasjonen og opplevelsen av biologi på høyeste nivå. Gjennom en veldig presis og detaljert representasjon av hele kroppen og individuelle utstillinger lærer du mye om kroppen din, dens struktur og hvordan organene fungerer. Denne utstillingen er sterkt anbefalt!

Spesielt nå i Corona-tider er det veldig avslappet, ettersom bare et begrenset antall mennesker får komme inn, og du har tid og fremfor alt plass overalt for å se på alt i fred. Det er en gratis lydguide som er veldig interessant. Generelt sett sterkt anbefalt!

Må oppleves

Veldig spennende utstilling, passer for alle : ) Utstillingen er også veldig lærerik, alle får audioguide.

Som alltid perfekt med denne superappen, holder kjæresten min på