Bobolihagen

Flere reisetips for Bobolihagen

Vil du vite mer om aktiviteter i Bobolihagen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Bobolihagen

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 1 972 vurderinger

Alt fungerte som smurt, men til tross for mengden av turister i byen var det veldig lite som skjedde og en av sideinngangene ville ikke vært mindre raske å komme inn. Relativt rolig hage (park) oase midt i den travle byen. Beste utsikten over katedralen. Ikke alle områder er tilgjengelig for øyeblikket på grunn av anleggsarbeid, men 4,5 hektar med vakkert anlagt område. Den botaniske hagen stenger mellom kl. 13.00 og 14.00, men bør ikke gå glipp av. Riktige stigninger, et visst kondisjonsnivå og solide sko er nyttig.

Veldig fin opplevelse! vakker hage, veldig omfattende, mye turgåing og få skyggefulle områder, så litt vanskelig med små barn (4 og 2 år). Vi kunne ikke komme til Medici-grottene, få eller ingen klare veibeskrivelser. Den manglet en papirplan eller muligens en app for å kunne flytte. Og heller ingen informasjon om lydguidene beskrevet i aktivitetserklæringen. Men i det hele tatt å gjøre, viktig passasje av besøket i Firenze.

Denne juli var en veldig varm måned. Det er ikke mye skygge i hagen, og det er mye å gå. Det er mye terreng å dekke hvis du vil se alt på kartet deres. Mine voksne barn elsket det. Jeg har vært i hagen flere ganger før og foretrekker oktober eller mars fremfor dette varme/fuktige juliværet. Hvis du har tid, kan du gå en tur og gå inn. Jeg tror det tok oss ca. 3 timer å se alt.

Hagene var vakre, det er en vakker utsikt på toppen av den. Det var veldig varmt ute så jeg kunne ikke sette pris på det på det meste, men disse er definitivt å besøke. Det er noen statuer å se, og jeg hadde en fantastisk tid å besøke den selv med været.

Ha på gode sko. Parken er større enn man tror. Last ned kartet på forhånd.