Våre mest anbefalte ting å gjøre i Blackpool

Blackpool: Inngangsbillett til Gruffalo & Friends Clubhouse

1. Blackpool: Inngangsbillett til Gruffalo & Friends Clubhouse

Gå inn i 3D-områder laget av barnehistorier som «The Gruffalo», «Zog» og «The Snail and the Whale» med denne billetten til The Gruffalo & Friends Clubhouse i Blackpool. Spill i all slags vær med denne morsomme innendørsattraksjonen. Bla gjennom sidene til noen av favorittbarna dine mens du utforsker områder som Gruffalos dype mørke tre og Princess Pearls slott fra "Zog". Legg ut på et eventyr med fantasi, oppdagelse og spill mens du blir med favorittkarakterene dine. Besøk distinkte lekesoner som er inspirert av «The Gruffalo», «The Gruffalo's Child», «Zog», «The Sneil and the Whale», «Room on the Broom» og «The Highway Rat» ." Attraksjonen inkluderer et skuespill som passer for barn under 10 år, med et lekeområde for småbarn spesielt for de under 3 år.

Blackpool: Tower Eye inngangsbillett

2. Blackpool: Tower Eye inngangsbillett

Oppdag det ikoniske Tower Eye som rager over denne ikoniske kystbyen - en attraksjon du ikke kan gå glipp av når du besøker Blackpool. Begynn reisen med et besøk til den utrolige 4D-kinoopplevelsen. La de spesielle sanseeffektene og den utrolige filmingen bringe historien til The Blackpool Tower til live for deg på 380 fot. Hvis du føler deg modig, kan du gå ut på den 5 cm tykke glasset fra gulv til tak med SkyWalk-plattformen. På slutten av besøket kan du slappe av og nyte en drink på den fantastiske Bar 380. Nyt den beste utsikten i huset over Nordvest-England fra toppen av det ikoniske Blackpool Tower.

Blackpool: Madame Tussauds inngangsbillett

3. Blackpool: Madame Tussauds inngangsbillett

Gå gjennom sidene av vintage Marvel-tegnestriper og gå rett inn i handlingen med det splitter nye Marvel Super Heroes-området. Finn ut om du er like sterk som Hulken, eller så mektig som Thor. Løft av med Iron Man, sving innom Spiderman og møt Rocket og Groot. Familier kan møte den trettende Doctor Who og bruke legens kraftige Sonic Screwdriver. Vandre gjennom den mørke skogen for å avsløre Tardis. Møt sportsheltene på Sporting Heroes Academy. Få en selfie med Ariana Grande i musikksonen eller utforsk solsystemet med den høyt elskede vitenskapsmannen professor Brian Cox. Hvorfor ikke stoppe for en drink i Rovers Return med noen av Coronation Streets storheter, inkludert Jack og Vera Duckworth og den glamorøse barpiken Michelle Connor. Se alle disse karakterene og mer på Madame Tussauds.

SEA LIFE inngangsbillett til Blackpool

4. SEA LIFE inngangsbillett til Blackpool

Forhåndsbestill inngangsbilletten til SEA LIFE Blackpool for å komme ansikt til finne med livet under havet. Fra det fargerike til det nysgjerrige, det majestetiske til det mystiske, bli overrasket mens du oppdager historiene til havets mest fascinerende innbyggere. Med et innendørs lekesenter og over 2500 spektakulære vannlevende skapninger, inkludert tropiske haier, havskilpadder, fargerike revfisk, rokker og sjøhester, er SEA LIFE Blackpool en flott dag ute for alle familier. Fra kystlinjen til havdypet er det en hel undervannsverden å oppdage. SEA LIFE Blackpool er den perfekte måten å oppleve undervannslivet uten å bli våt. Barn under 3 år er gratis, men må være inkludert i bestillingen og vil kreve en billett. For funksjonshemmede gjester gjelder standardprisen, men vaktmester/foresatt kan gå gratis; en gratis billett til vaktmester/foresatte vil bli utstedt på stedet. I gjennomsnitt vil det ta 1,5 til 2 timer å nyte den fulle opplevelsen av SEA LIFE Blackpool, men billetten din er gyldig hele dagen.

Blackpool: Peter Rabbit ™ Utforsk og spill inngangsbillett

5. Blackpool: Peter Rabbit ™ Utforsk og spill inngangsbillett

Du må tenke som en kanin, bevege deg som en kanin og bruke kaninlignende sanser! Det er en hel hule full av kreativitet å nyte. Fullfør utfordringene og tjen merker. Se om du har ferdighetene til å bli med i den hemmelige trehusklubben! Du vil også møte, hilse og "high-pote" med Peter selv – i en bumper bunny-dag ute!

Blackpool: Afternoon Tea på Blackpool Tower Ballroom

6. Blackpool: Afternoon Tea på Blackpool Tower Ballroom

Blackpool Tower Ballroom er kjent og feiret over hele verden for både sin fantastiske arkitektur og fantastiske dansegulv, noe som gjør det til det perfekte stedet for Afternoon Tea. Afternoon Tea-opplevelsen inkluderer heldags adgang til Blackpool Tower Ballroom hvor du kan nyte livemusikk fra den mektige Wurlitzer levert av våre talentfulle organister og se danserne på verdens største dansegulv, og til og med bli med selv. Afternoon Tea inkluderer et utvalg av smørbrød, scones med krem og utvalg av kaker og vil nytes ved siden av ballsalen mens du ser på danserne på ballsalgulvet.

Inngangsbillett til Blackpool Dungeon

7. Inngangsbillett til Blackpool Dungeon

Reis gjennom Lancashires mørkeste og morsomste historie, så gøy at det er skummelt. Besøk Blackpool Tower Dungeon, en unik spennende attraksjon for hele familien for å nyte, leve og puste Lancashires forferdelige fortid. Gå fra show til show og se, lukt og hør den grufulle historien fylket har gjennom dette spennende, interaktive eventyret gjennom fortiden, og avslutt med den ultimate Drop Ride to the Death ... hvis du tør? Oppdag den ultimate spenningsfylte reisen gjennom 1000 år av regionens skumle fortid, med 10 fantastiske liveshow og en 70-minutters tur fylt med latter, teater, vitser, historie, spesialeffekter og morsomme nye sesongprogrammer hvert år.

Blackpool: Inngangsbillett til Blackpool Ballroom

8. Blackpool: Inngangsbillett til Blackpool Ballroom

Gå inn i Blackpool Tower Ballroom og forbered deg på å gå deg vill i en verden av sjarm. Det dateres tilbake til 1894, og er verdenskjent for sitt unike spenstige dansegulv og spektakulære arkitektur. Det er fortsatt et reisemål for dansefans fra hele verden til i dag. Dans hele dagen til lyden av Wurlitzer-orgelet midt i disse fantastiske omgivelsene eller bare se på fra sidelinjen mens du nyter ettermiddagste. Enten du vil gli rundt på dansegulvet, slappe av ved bordet ditt, eller se fra oppe på balkongene, er Blackpool Tower Ballroom en opplevelse du aldri vil glemme.

Fra Moreton-in-Marsh: Hidden Gems of Cotswolds Private Tour

9. Fra Moreton-in-Marsh: Hidden Gems of Cotswolds Private Tour

Opplev de pittoreske Cotswolds, et område med idyllisk engelsk landsbygd kjent for sine grønne landskap, sjarmerende landsbyer og honningfargede steinhytter, på en guidet kjøretur uten å bekymre deg for å gå glipp av stedene du må se. Hopp over bryet med en gjør-det-selv- eller storgruppetur og slapp av på en luksustur til byer og landsbyer du må besøke. Se de historiske hjemmene til Stow-on-the-Wold og beundre den honningsteinede Broadway og andre dyrebare landsbyer som Chipping Campden, Bibury og Snowshill. Høydepunkter: - Bruk minst 6 timer på å utforske det beste av Cotswolds! - Oppdag ikoniske landsbyer, historiske byer og fantastisk landskap! - Nyt fritiden til å utforske hvert sted i ditt eget tempo! - Reis i en luksusbil langs landeveiene! - Privat tur tilbyr en fullstendig personlig opplevelse. - Lær om lokal historie og fotografering fra guiden din! Grunnleggende reiserute: 1. Moreton-in-Marsh: Dette er møtepunktet og begynnelsen på eventyret ditt. 2. Chipping Campden: Utforsk den historiske byen med dens forskjellige arkitektoniske stiler og opplev enestående naturlig skjønnhet og rolige landskap. 3. Broadway Tower: Besøk det ikoniske landemerket fra 1700-tallet, nyt panoramautsikten og lær om historien. 4. Snowshill: Spaser gjennom den idylliske landsbyen, og ta en tur til National Trust Snowshill Manor (valgfritt, og billetter er ikke inkludert). Beundre Charles Wades eklektiske samlinger. 5. Stow-on-the-Wold: Opplev den høyeste Cotswold-byen, dykk ned i dens historiske betydning, og nyt det sjarmerende torget og St. Edward's Church. 6. Lower Slaughter: Ta en pittoresk landsbyvandring, og besøk den gamle møllen og den lille butikken. 7. Bourton-on-the-Water: Oppdag den naturskjønne landsbyen, kryss elvebroer og utforsk familievennlige attraksjoner som Birdland Park, Model Village, Motoring Museum og Dragonfly Maze (valgfritt og billetter er ikke inkludert). 8. Bibury: Besøk «den vakreste landsbyen i England», se den ikoniske gaten Arlington Row, og utforsk den rike arven og den fantastiske arkitekturen. 9. Moreton-in-Marsh: Dette er avleveringsstedet, og turen slutter her.

Ofte stilte spørsmål om Blackpool

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Blackpool?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Blackpool er:

Flere reisetips for Blackpool

Vil du vite mer om aktiviteter i Blackpool? Trykk her for full oversikt