Legg til datoer

Ting å gjøre i
Birmingham

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Birmingham

National Sea Life Centre, Birmingham: Inngangsbillett

1. National Sea Life Centre, Birmingham: Inngangsbillett

Forbered deg på et undervannsrike fylt til randen med glitrende skjell, gigantiske tentakler, og sylskarpe tenner. Beundre de frekke bøylepingvinenes krumspring før du møter en krabbe eller sjøstjerne i det interaktive steinbassenget. Oppdag majestetiske maneter, vær modig og ta en titt på pirajaer og føl deg som en del av historien i 4D Cinema. Våg deg inn i en undersjøisk verden som ingen andre og få ansikt-til-finne-tid med noen av de merkeligste skapningene du noensinne vil møte, i Storbritannias eneste 360 ° havtunnel, hjem til haier, stråler og en gigantisk grønn havskilpadde!

Birmingham: Cadbury World inngangsbillett

2. Birmingham: Cadbury World inngangsbillett

Finn ut hvordan favorittkonfekten din lages, krølle inn sjokolade og legg til favorittgodbiten din i en deilig gryte med varm smeltet Cadbury Dairy Milk med denne billetten til Cadbury World i Birmingham. Oppdag opprinnelsen til kakaobønnen før du hopper ombord på den magiske Cadabra-turen og møter den beryktede Cadbury-trommegorillaen. Velg en favorittgodbit å legge til en deilig gryte med varm flytende Cadbury Meierimelk i Chocolate Making Zone. Bli med Freddo og en hel rekke Cadbury-karakterer mens de tar deg bort i 4D Chocolate Adventure kinoopplevelse, komplett med bevegelige seter. Dykk ned i en bolle med flytende Cadbury Dairy Milk, kjør Crunchie Rollercoaster og ta til himmelen i et Cadbury Creme Egg-luftskip som styres av Caramel Bunny.

Birmingham: Inngangsbillett til Winterbourne House and Garden

3. Birmingham: Inngangsbillett til Winterbourne House and Garden

Bare noen minutter fra Birmingham sentrum er Winterbourne House en unik kulturarvattraksjon som ligger i vakre botaniske hager. Finn deg selv i en 7 hektar stor oase med over 6000 forskjellige plantearter, og nyt en fredelig spasertur i rolige omgivelser. Innvendig kan du unnslippe den moderne verden mens du utforsker tidsrom fylt med antikviteter og myke møbler fra edwardiansk tid. Lær om familiene som bodde her, og hvordan Winterbourne ble en del av University of Birmingham.

Birmingham: Legoland Discovery Center

4. Birmingham: Legoland Discovery Center

Oppdag den fantastiske verdenen til LEGO på Legoland Discovery Centre i Birmingham. Gi liv til fantasien og kreativiteten din på de mange byggestasjonene, oppdag underverkene i Miniland, og nyt 4D-filmene på LEGO® Cinema Experience. Ved ankomst kan du først utforske Miniland og se luftskip slå og tårn gløde mens den fantastiske LEGO-verdenen forandrer seg fra dag til natt. Se de rampete minifigurene som gjemmer seg blant konstruksjonene, og sjekk ut verdens minste Primark! Du kan få liv til fantasien og kreativiteten din, hvor du vil være med på å bygge den kuleste byen du kan tenke deg på byggestasjonene. Fra ruvende skyskrapere til koselige hytter, mulighetene er uendelige. Bli med favoritt-LEGO-figurene dine på actionfylte eventyr på 4D LEGO Cinema Experience, komplett med regn, vind og til og med snø, alt under ett tak. Nyt en oppslukende kort 4D-film som vil bringe karakterene til live. Hopp på Kingdom Quest-turen for å beseire de beistlige trollene og de sleipe skjelettene som lurer. Kan du zappe dem alle for å redde prinsessen? Barn kan nyte LEGO City Soft Play Area hvor de kan erobre en rekke hindringer og sklier. Velg å inkludere en inngangsbillett til det nasjonale SEALIFE-senteret i nærheten. Oppdag over 60 utstillinger av ferskvann og marint liv, som gigantiske grønne havskilpadder, svarttipphaier og tropiske revfisker. Spaser gjennom bare helt gjennomsiktig 360-graders undervannstunnel i Storbritannia

Alton Towers Resort: Inngangsbillett

5. Alton Towers Resort: Inngangsbillett

Oppdag spenningen til Alton Towers Resort med sitt utvalg av turer, attraksjoner og underholdning for spenningssøkende, familier og barn i alle aldre! Se Alton Towers Dungeon som ble lansert i 2019 og er en latterlig grusom reise gjennom Staffordshires mørkeste historie. Opplev 7 berg-og-dal-baner i verdensklasse på hele feriestedet. Kjør på det siste tilskuddet, "Wicker Man", som bringer sammen tre og ild, samt "Nemesis" med sine ikoniske vendinger, "Oblivion" med sitt rene vertikale fall, og "The Smiler" med sin verdensrekord 14 inversjoner. For de med små på slep, utforske "CBeebies Land", som er det perfekte stedet å møte noen av dine favoritt CBeebies-venner, inkludert Teletubbies, Peter Rabbit og Postman Pat. Familier kan også oppdage Sharkbait Reef by SEA LIFE, lære å kjøre på Cuckoo Cars Driving School, ta Runaway Mine Train, eller nyte spinnene og spenningen på Spinball Whizzer!

Birmingham: Byvandring i sentrum (kl. 10:30 og 17:30)

6. Birmingham: Byvandring i sentrum (kl. 10:30 og 17:30)

Finn ut hvordan Birmingham vokste fra en liten markedsby til den nest største byen i landet på denne guidede spaserturen i sentrum. Få autentisk innsikt i det moderne livet i byen og utforsk noen skjulte perler underveis. . Møt guiden din midt i det frodige grøntområdet på Cathedral Square hvor du kan beundre den engelske barokkarkitekturen til St Philip's Cathedral. Fortsett nedover Broad Street som er populær for sitt pulserende natteliv. Lytt når guiden din forteller deg om Birminghams boom under den industrielle revolusjonen. Hør historien om de ikoniske kanalene og om hvordan det er hjemmet til Cadbury sjokolade. . Ta deg til Centenary Square hvor du kan beundre fontenene. Spaser forbi den moderne Symphony Hall og ta turen til Victoria Square i sentrum av byen. Se rådhuset og rådhuset. Avslutt turen ved Ikon Gallery fra 1800-tallet.

eSIM Europe og UK for reisende

7. eSIM Europe og UK for reisende

Enten du reiser i Storbritannia eller legger ut på eventyr i flere europeiske land, sørger et eSIM-kort for at du alltid er tilkoblet. Du får øyeblikkelig levering av mobilt innhold og 1 til 30 dagers dekning med 500 MB til 10 GB. Dette eSIM-kortet er ideelt for moderne reisende som bruker enheter som iPhone eller andre smarttelefoner som støtter eSIM-funksjonen. Nyt bekvemmeligheten av forhåndsbetalt dekning på alle større europeiske destinasjoner med uavbrutt tilkobling og ingen overraskelser. Dette eSIM-kortet dekker følgende steder: Østerrike (Österreich) Belgia (Belgien) Bulgaria (Bulgaria) Kypros (Zypern) Kroatia (Kroatien) Danmark (Dänemark) Estland (Estland) Finland (Finnland) Frankrike (Frankreich) Tyskland (Deutschland) Hellas (Griechenland) Ungarn (Ungarn) Irland (Irland) Island (Island) Italia (Italien) Latvia (Lettland) Litauen (Litauen) Luxembourg (Luxemburg) Malta (Malta) Norge (Norwegen) Nederland (Niederlande) Polen (Polen) Portugal (Portugal) Slovakia (Slowakei) Slovenia (Slowenien) Spania (Spanien) Storbritannia (Vereinigtes Königreich) Tsjekkia (Tschechische Republik) Romania (Rumänien) Sverige (Schweden) Sveits (Schweiz) Ukraina

Birmingham: Fra viktorianske kanaler til dagens byvandring

8. Birmingham: Fra viktorianske kanaler til dagens byvandring

Denne byvandringen starter ved Birminghams moderne bibliotek på det splitter nye Centenary Square. Den offentlige kunsten på torget gir noen tidlige hint om historien til dette sentrale fødestedet for den industrielle revolusjonen. Bygninger rundt omkring hjelper deg med å forstå hvor mye kunst og handel som finnes i Birmingham i dag. På vei gjennom International Convention Centre kan du beundre den moderne Symphony Hall, som er kjent for å ha en av de beste akustiske konsertsalene i verden i dag. Oppdag hvorfor åpningen av James Brindleys kanal inn til byen på 1770-tallet var enormt viktig for utviklingen av Birmingham. Opplev disse foryngede vannveiene og se de mange nye bruksområdene de har fått. Når du beveger deg gjennom Brindleyplace, kan du se den enorme innsatsen viktorianerne gjorde for å gjøre den voksende byen til et forbilde for andre. Dette var hjemstedet for Civic Gospel, og under den kommunale revolusjonen ble det gjort en innsats for å utdanne folk, skaffe rent vann til byen og fjerne dårlige boliger. Moderne arkitektur finnes overalt, og en spasertur gjennom byens torg gir et inntrykk av hvordan gammelt og nytt er blitt integrert i den moderne byen.

Birmingham: Slogging Gangs Guided Walking Tour

9. Birmingham: Slogging Gangs Guided Walking Tour

Ta en reise tilbake i tid og følg i fotsporene til Edward Shelby og hans beryktede kamerater på en guidet vandretur i Birmingham. Vandre gjennom byens mørke smug og oppdag skjulte hjørner mens du lærer om de støyende gjengene som opererte her på 1800- og 1900-tallet. Møt guiden din og begynn å utforske byen Birmingham. Lytt til interessante historier og lær om de beryktede gjengmedlemmene som er portrettert i den populære serien Peaky Blinders, inkludert Billy Kimber og Alfie Solomon. Gå forbi historiske severdigheter mens du vandrer gjennom byen og stopp på en lokal pub, og dra nytte av muligheten til å nyte en halvliter mens du er der.

Birmingham: Outdoor Escape Game Haunted City

10. Birmingham: Outdoor Escape Game Haunted City

Du er invitert til å oppdage hjemsøkte Birmingham med en interaktiv byutforskningsapp. Du vil bli guidet steg-for-steg til de forbannede bygningene der de utfører sine evige straffer mens du lærer alle historiene deres. Spenn deg og kom og utforske Haunted Birmingham, alt ved hjelp av smarttelefonen din. Hver ledetråd vil lede deg fra ett sted til et annet, og gir deg nøyaktige veibeskrivelser, slik at du ikke trenger et kart, en GPS eller en guide. Når du løser det og gjetter svaret, låses den hemmelige historien om det stedet opp. Underveis vil du finne skrekkhistorier som vil gi deg frysninger. Tør du dra på denne turen? Fullfør turen i ditt eget tempo, siden det ikke er noen tidsbegrensning, men rundt to timer er normalt nok. Sett spillet på pause når som helst, og start på nytt når du vil fra det siste stedet du besøkte. For større grupper kan én person kjøpe tilgang for hele gruppen ved å velge antall personer i gruppen. Alle gruppemedlemmer vil kunne spille byspillet på smarttelefonen sin. Alternativt kan hver enkelt kjøpe sin egen billett. Dere kan spille som en gruppe og løse ledetrådene sammen mens dere går, eller dere kan dele opp i mindre grupper/lag og konkurrere mot de andre. Hver person kan også spille på egenhånd, atskilt fra gruppen, og møte gruppen på slutten.

Alle aktiviteter

50 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Birmingham

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Birmingham?

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Birmingham?

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Birmingham?

Flere reisetips for Birmingham

Vil du vite mer om aktiviteter i Birmingham? Trykk her for full oversikt