Våre mest anbefalte ting å gjøre i Birmingham

Birmingham: Cadbury World inngangsbillett

1. Birmingham: Cadbury World inngangsbillett

Finn ut hvordan favorittkonfekten din lages, kruss i sjokolade og legg til favorittgodbiten din i en deilig gryte med varm smeltet Cadbury Dairy Milk med denne billetten til Cadbury World i Birmingham. Oppdag opprinnelsen til kakaobønnen før du hopper ombord på den magiske Cadabra-turen og møter den beryktede Cadbury-trommegorillaen. Velg en favorittgodbit å legge til en deilig gryte med varm flytende Cadbury Meierimelk i Chocolate Making Zone. Bli med Freddo og en hel rekke Cadbury-karakterer mens de tar deg bort i 4D Chocolate Adventure kinoopplevelse, komplett med bevegelige seter. Dykk ned i en bolle med flytende Cadbury Dairy Milk, kjør Crunchie Rollercoaster og ta til himmelen i et Cadbury Creme Egg-luftskip som styres av Caramel Bunny.

National Sea Life Centre, Birmingham: Inngangsbillett

2. National Sea Life Centre, Birmingham: Inngangsbillett

Forbered deg på et undervannsrike fylt til randen med glitrende skjell, gigantiske tentakler, og sylskarpe tenner. Beundre de frekke bøylepingvinenes krumspring før du møter en krabbe eller sjøstjerne i det interaktive steinbassenget. Oppdag majestetiske maneter, vær modig og ta en titt på pirajaer og føl deg som en del av historien i 4D Cinema. Våg deg inn i en undersjøisk verden som ingen andre og få ansikt-til-finne-tid med noen av de merkeligste skapningene du noensinne vil møte, i Storbritannias eneste 360 ° havtunnel, hjem til haier, stråler og en gigantisk grønn havskilpadde!

Birmingham: Inngangsbillett til Winterbourne House and Garden

3. Birmingham: Inngangsbillett til Winterbourne House and Garden

Bare noen minutter fra Birmingham sentrum er Winterbourne House en unik kulturarvattraksjon som ligger i vakre botaniske hager. Finn deg selv i en 7 hektar stor oase med over 6000 forskjellige plantearter, og nyt en fredelig spasertur i rolige omgivelser. Innvendig kan du unnslippe den moderne verden mens du utforsker tidsrom fylt med antikviteter og myke møbler fra edwardiansk tid. Lær om familiene som bodde her, og hvordan Winterbourne ble en del av University of Birmingham.

Birmingham: Central Birmingham Canals GoBoat Hire

4. Birmingham: Central Birmingham Canals GoBoat Hire

GoBoat er det miljøvennlige båtselskapet på et oppdrag for å få flere folk på Storbritannias vannveier. Nyt en unik, bærekraftig og spennende opplevelse med venner og familie og utforsk byen din fra vannet. Hver GoBoat har plass til opptil åtte passasjerer, og opplevelsen er både hunde- og barnevennlig med redningsvester og flytehjelp. Ingen forkunnskaper om båtliv er nødvendig, med personalet som gir en fullstendig kjøre- og sikkerhetsveiledning før de seiler. Nyt et rolig cruise, med båtene som reiser med hastigheter på opptil 4 mph, og ta inn noen av Birminghams mest imponerende utsikt fra et nytt perspektiv. GoBoats drives av en nesten lydløs elektrisk motor, et miljøvennligere alternativ til bensinmotorer. Dekket og bordet er laget av bærekraftig hentet skogstre og skumkjernen er laget av 80 prosent resirkulert PET - tilsvarende 600 plastflasker. Hver båt har sitteplasser rundt et sentralt bord som skaper en sosial plass som er ideell for grupper av venner, kolleger og familier. Det er en flott dateaktivitet også - passasjerer oppfordres til å ta med sin egen piknik og GoBoat vil gi koselige tepper hvis været blir kaldt eller paraplyer og ponchoer hvis det regner. Den selvkjørende båtopplevelsen tilbyr gjestene en, to eller tre timers turer på elektriske piknikbåter syv dager i uken, med bestilling fra kl. 9.30 hver dag.

Birmingham: Daglig gåtur i sentrum (kl. 10.30)

5. Birmingham: Daglig gåtur i sentrum (kl. 10.30)

Finn ut hvordan Birmingham vokste fra en liten markedsby til den nest største byen i landet på denne guidede vandreturen i sentrum. Få autentisk innsikt i det moderne livet i byen og utforsk noen skjulte perler underveis. Møt guiden din midt i det frodige grøntområdet på Cathedral Square hvor du kan beundre den engelske barokkarkitekturen til St Philip's Cathedral. Fortsett nedover Broad Street, som er populær for sitt pulserende natteliv. Lytt mens guiden din forteller deg om Birminghams boom under den industrielle revolusjonen. Hør historien om de ikoniske kanalene og om hvordan det er hjemmet til Cadbury-sjokolade. Ta deg til Centenary Square hvor du kan beundre fontenene. Stoll forbi den moderne Symphony Hall og ta turen til Victoria Square i sentrum av byen. Se rådhuset og rådhuset. Avslutt omvisningen på Ikon Gallery fra 1800-tallet.

Birmingham: Legoland Discovery Center

6. Birmingham: Legoland Discovery Center

Oppdag den fantastiske verdenen til LEGO på Legoland Discovery Centre i Birmingham. Gi liv til fantasien og kreativiteten din på de mange byggestasjonene, oppdag underverkene i Miniland, og nyt 4D-filmene på LEGO® Cinema Experience. Ved ankomst kan du først utforske Miniland og se luftskip slå og tårn gløde mens den fantastiske LEGO-verdenen forandrer seg fra dag til natt. Se de rampete minifigurene som gjemmer seg blant konstruksjonene, og sjekk ut verdens minste Primark! Du kan få liv til fantasien og kreativiteten din, hvor du vil være med på å bygge den kuleste byen du kan tenke deg på byggestasjonene. Fra ruvende skyskrapere til koselige hytter, mulighetene er uendelige. Bli med favoritt-LEGO-figurene dine på actionfylte eventyr på 4D LEGO Cinema Experience, komplett med regn, vind og til og med snø, alt under ett tak. Nyt en oppslukende kort 4D-film som vil bringe karakterene til live. Hopp på Kingdom Quest-turen for å beseire de beistlige trollene og de sleipe skjelettene som lurer. Kan du zappe dem alle for å redde prinsessen? Barn kan nyte LEGO City Soft Play Area hvor de kan erobre en rekke hindringer og sklier. Velg å inkludere en inngangsbillett til det nasjonale SEALIFE-senteret i nærheten. Oppdag over 60 utstillinger av ferskvann og marint liv, som gigantiske grønne havskilpadder, svarttipphaier og tropiske revfisker. Spaser gjennom bare helt gjennomsiktig 360-graders undervannstunnel i Storbritannia

Alton Towers Resort: Inngangsbillett

7. Alton Towers Resort: Inngangsbillett

Oppdag spenningen til Alton Towers Resort med sitt utvalg av turer, attraksjoner og underholdning for spenningssøkende, familier og barn i alle aldre! Se Alton Towers Dungeon som ble lansert i 2019 og er en latterlig grusom reise gjennom Staffordshires mørkeste historie. Opplev 7 berg-og-dal-baner i verdensklasse på hele feriestedet. Kjør på det siste tilskuddet, "Wicker Man", som bringer sammen tre og ild, samt "Nemesis" med sine ikoniske vendinger, "Oblivion" med sitt rene vertikale fall, og "The Smiler" med sin verdensrekord 14 inversjoner. For de med små på slep, utforske "CBeebies Land", som er det perfekte stedet å møte noen av dine favoritt CBeebies-venner, inkludert Teletubbies, Peter Rabbit og Postman Pat. Familier kan også oppdage Sharkbait Reef by SEA LIFE, lære å kjøre på Cuckoo Cars Driving School, ta Runaway Mine Train, eller nyte spinnene og spenningen på Spinball Whizzer!

Birmingham: viktorianske kanaler til dagens byvandring

8. Birmingham: viktorianske kanaler til dagens byvandring

Start ved det moderne biblioteket i Birmingham på det splitter nye Centenary Square. Den offentlige kunsten på torget gir noen tidlige ledetråder om historien til denne sentrale fødestedet til den industrielle revolusjonen. Bygninger rundt hjelper deg å forstå dybden av kunst og handel som Birmingham flyter over i dag. På vei gjennom International Convention Centre, sett pris på den moderne Symphony Hall kjent som en av de fineste konsertsalsakustikkene å oppleve i verden i dag. Oppdag hvorfor åpningen av James Brindleys kanal inn til byen på 1770-tallet var enormt viktig for utviklingen av Birmingham. Opplev disse foryngede vannveiene og se de mange nye bruksområdene de har blitt brukt. Når du beveger deg gjennom Brindleyplace, kan du se viktorianernes enorme innsats for å gjøre den spirende byen til en modell for andre å følge. Dette var hjemmet til det borgerlige evangeliet med den kommunale revolusjonen som så innsats for å utdanne, bringe rent vann til byen og rydde boliger av dårlig kvalitet. Moderne arkitektur er rundt og vandringen gjennom byens torg gir en forståelse av måten gammelt og nytt har blitt integrert i den moderne byen.

Fra Birmingham: Stonehenge & Bath Day Tour

9. Fra Birmingham: Stonehenge & Bath Day Tour

Mens du reiser, kan du høre interessante fakta om regionen og din første destinasjon - det forhistoriske monumentet Stonehenge på Salisbury Plain. Ved ankomst kan du nyte tid til å utforske dette atmosfæriske stedet på fritiden. Gå inn, samle en informativ lydguide og kjør skyttelbussen eller følg stiene til UNESCO-listede steiner som dateres tilbake rundt 4500 år. Hva du kan se i Bath: 1. Pulteney Bridge Dette er et arkitektonisk monument som du ikke kan gå glipp av. Paltney Bridge ble bygget for rundt 250 år siden, og ligger i hjertet av Bath. I likhet med Ponte Vecchio i Firenze, langs Ponte Paltni er en haug med bygninger som huser butikker. Det anses som unikt, så den beste anbefalingen for byens gjester er å ta en spasertur fra brua og langs elvevollen. 2. Bath Abbey (Bath Abbey) Bath Abbey er en anglikansk sognekirke og tidligere benediktinerkloster i Bath, Somerset, England. Grunnlagt på 700-tallet, ble det reorganisert på 900-tallet og gjenoppbygd på 1100- og 1500-tallet. 3. Green Street (Green Street) Hvis du vil shoppe, er Green Street perfekt for deg. Ja, det er ganske lite i størrelse, men gatene og områdene rundt er fulle av uavhengige butikker og boder som kaller dette området hjem. I nærheten av Green Street finner du også Jane Austen Center og The Raven pub, hvor du kan spise klassiske britiske retter. 4. Royal Crescent and the Circus (Royal Crescent and the Circus) Royal Crescent ble bygget for rundt 250 år siden og regnes som en av de fineste georgianske bygningene som er sett i Storbritannia. Du kan gå rundt halvmånen og gå nedover Brock Street til sirkuset. Circus er bygget av John Wood den eldste, og er en kopi (i sirkelstørrelse) av Stonehenge. Grunnen til dette er at ifølge Wood var dette området av England et av de viktigste stedene i verden for druidene. Det er derfor dimensjonene tilsvarer dimensjonene til Stonehenge og er bevart til i dag. 5. De romerske badene Bygget for nesten 2000 år siden Storbritannias eneste naturlige varmtvannskilde ligger det praktfulle romerske offentlige badekomplekset og det romerske tempelet. Billetten din inkluderer inngang til de romerske badene 6. Jane Austen-senteret Jane Austen-senteret er en permanent utstilling. Beliggende i et originalt georgiansk byhus, forteller det historien om Janes tid i Bath, inkludert effekten det å bo her hadde på henne og forfatterskapet hennes.

Birmingham: Canals Private Kayak Tour

10. Birmingham: Canals Private Kayak Tour

Se Birminghams kanaler slik de var ment med en kajakktur gjennom hjertet av byen. Denne private kajakkturen tar deg inn i hjertet av Storbritannias kanalsystem, og starter langs ruten til James Brindleys første kanal til Birmingham som resulterte i at den industrielle revolusjonen blomstret! Du vil oppdage Birminghams skjulte arv og har mange muligheter til å se landemerkene fra en annen vinkel. Birmingham har absolutt flere kanaler enn Venezia, men våre er roligere! Selv om vi er på vei mot International Convention Centre, The Cube, The Mailbox og hjertet av Storbritannias kanalsystem, Gas Street Basin, vil vi fortsatt kunne finne roligere områder langs den blå motorveien vår. MERK: VI KAN IKKE GODTTA BESTILLINGER MED MINDRE ENN 48 TIMERS VARSEL, EVENTUELLE BESTILLINGER VIL BLI KANSELLERT OG REFUNDERT

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Birmingham

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Birmingham

Alle aktiviteter

29 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Birmingham

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Birmingham

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Birmingham?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Birmingham er:

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Birmingham?

Flere reisetips for Birmingham

Vil du vite mer om aktiviteter i Birmingham? Trykk her for full oversikt