Våre mest anbefalte ting å gjøre i Biograd na Moru

Fra Biograd: Kornati og Telašćica heldagsbåttur

1. Fra Biograd: Kornati og Telašćica heldagsbåttur

Den tradisjonelle trebåten Nenad tar deg med på et heldagscruise til den mest fordypede delen av Middelhavet med 150 øyer og holmer på 320 hektar, hvorav de aller fleste er i det beskyttede området av nasjonalparken – seiler langs steinfyret av Vela Sestrica fra 1876. under klippene på sørsiden av Telašćica. Utflukten fortsetter med å seile inn i Telašćica naturpark hvor lunsj på båten vil finne sted. Telašćica er en naturlig fortsettelse av Kornati, den største og tryggeste bukten ved Adriaterhavet, hvor du kan bade i selve bukten eller i Salt Lake, som også har medisinske egenskaper på grunn av det svært høye saltinnholdet. Når du går, er det mulig å besøke utsiktspunktet over de 150 meter høye klippene som stuper ned i åpent hav sør for Dugi Otok.

Fra Biograd: Golden Island of Vrgada Tur med lunsj

2. Fra Biograd: Golden Island of Vrgada Tur med lunsj

En dalmatisk fiskeøy som bevarer den tradisjonelle bilfrie livsstilen. Gå gjennom gatene uten støy og mas i byen når tiden ser ut til å stå stille. Resten av dagen kan du nyte solen, havet og lyden av sirisser på den vakreste sandstranden på øya, omgitt av grøntområder og omgitt av lys og gjennomsiktig blått.

Vin- og olivenoljesmaking i Ražnjevića Dvori A.D. 1307.

3. Vin- og olivenoljesmaking i Ražnjevića Dvori A.D. 1307.

Du vil prøve fire viner som er karakteristiske for området med unike egenskaper og lære forfedrehemmeligheten til Zinfandel- og Primitivo-vinene samtidig som du får en følelse av den 2000 år gamle historien til olivenolje og vinproduksjon i en unik atmosfære av en 16.- århundres tyrkiske våpenlager. Ved ankomst vil vi snakke om historie med en omvisning på eiendommen, olivenhagen og vingården. Etter det begynner vi å smake på vin og olivenolje med hjemmelaget prosciutto, ost og hjemmelaget brød. På slutten av ekskursjonen returnerer sjåføren gjestene til Biograd na Moru.

Zadar: Privat flyplasstransport til/fra Biograd an Moru

4. Zadar: Privat flyplasstransport til/fra Biograd an Moru

Sjåføren din vil kontakte deg før han ankommer. Vår foretrukne app for kommunikasjon er Whatsapp. Vennligst ha mobilenheten din slått på. Vi er i tide hver gang. Du blir møtt med et navneskilt og sjåføren din laster bagasjen for deg og drar. Den avslappende turen til feriestedet er den perfekte måten å begynne å nyte ferien på. Dette er det perfekte tidspunktet for å spørre sjåføren om lokale attraksjoner, restauranter og andre ting som interesserer deg om regionen. Når du ankommer feriestedet vil sjåføren slippe deg av og losse bagasjen foran overnattingsstedet ditt.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Biograd na Moru

Biograd na Moru
4 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Biograd na Moru

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Biograd na Moru

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Biograd na Moru?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Biograd na Moru er:

Hva er de beste utendørsaktivitetene å gjøre i Biograd na Moru?

Flere reisetips for Biograd na Moru

Vil du vite mer om aktiviteter i Biograd na Moru? Trykk her for full oversikt