Opplevelser i
Bimini

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Bimini

Vil du vite mer om aktiviteter i Bimini? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Bimini

Samlet vurdering

3.8 / 5

basert på 150 vurderinger

En verdig dagstur hvis du ikke har vært på Bahamas før.

Overføringen fra og til fergen gikk knirkefritt. Dessverre dro vi 30 minutter for sent. Det var ganske storm den dagen, men heldigvis ble det delt ut piller deretter. På forretningsbilletten fikk du 2 ting på ut- og returreisen (kaffe, croissant,...) og vi var alltid raskere om bord. På fergen var det informasjon om dykkerutflukter.Vilte du dykke hadde du ikke tid til andre ting. Transporten til hotellet ventet allerede ved fergen (du kan også gå), men der er du overlatt til deg selv. Hvis du liker hotellfasiliteter... men vi er 8 minutter fra Paradise Beach. løp. Det var gratis strandstoler/dusjer/toaletter og en restaurant (litt dyrt). Stranden var nydelig, vannet litt hakkete på grunn av vinden. De 3 butikkene i nærheten av brygga frister deg ikke til å bruke penger. Du kan ikke komme deg på fergen til fots; må forlate hotellet eller hentes ved porten på slutten.

- Gray Line-hentingen var en katastrofe (det var ingen bekreftelses-e-post med hentetid, så jeg ringte igjen - heldigvis, som det viste seg senere). Ingen av de andre passasjerene hadde mottatt en e-post med henteinformasjon heller og stolte derfor på informasjonen fra GetYourGuide. - til slutt var vi tre i den store bussen, da de resterende deltakerne ikke ante at de skulle hentes på grunn av manglende henteinformasjon og derfor ikke dro til Bimini - skipet var helt topp. Veldig fort. - Bimini super flott. Absolutt verdt en tur. Bestill definitivt en golfbil. Du klarer deg ikke på øya uten. Tips: gå rett til paradisstranden. Fantastisk. - Returoverføringsskip super. Bussoverføringkatastrofe igjen. Etter timer med venting gikk alle deltakerne av bussen og tok en Uber.

Eksepsjonell Bahamas !!

Vakker opplevelse. Når vi ankom, ønsket vi ikke å forlate tydeligvis. Veldig godt organisert, ankommer du Hilton Hotel, og du får tilgang til de vakre svømmebassenger. Det er gratis skyttelbuss som tar deg til Paradise Beach. Den eneste feilen: kontrollene som gikk tilbake til Miami tok for lang tid.

Flott tur til øya Bimini, en av Bahamas. Hvit Fin sand, turkis hav, palmer, Paradise Beach og avslapning på Hilton. Vi ble hentet fra hotellet, vi nådde havnen med buss, så på 2 timer nådde vi øya, fra 12-00 - 18-00 timers opphold på øya, og tilbake også. Stor sjanse til å besøke Bahamas!

En hard dag, men flott. Dessverre ingen støtte på stedet. Når kommer fergen, når må du være der, hva er strandpasset for - du må finne ut selv. Du trenger ikke strandpasset, eller vi har ikke funnet ut hva du trenger for.