Legg til datoer
Ting å gjøre

Bilbao

Denne havnebyen byr på en vakker kystlinje, fjellrike landskap og en smak av baskisk kultur og mat.

Ofte stilte spørsmål om Bilbao

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Bilbao?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Bilbao er:

Flere reisetips for Bilbao

Vil du vite mer om aktiviteter i Bilbao? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Bilbao

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 1 604 vurderinger

Utmerket guide, husker ikke navnet. Vi var svenske og spanske og guiden byttet mellom spansk og engelsk veldig fint. Guiden var alltid informativ. Ev. Jeg skulle gjerne besøkt en annen vinkjeller. I Vittoria gikk vi stort sett rundt og hadde litt ledig tid til kaffe. Men alt i alt en fin utflukt, morsomt å se omgivelsene og den vakre naturen.

Godt valg av aktivitet for fotballinteresserte Guiden (nr 4) var supert engasjert og kunnskapsrik vedr fotball - og snakket godt engelsk - han vekslet sømløst mellom engelsk og spansk. Selv om vi var kun 4 engelskspråklige og resten spansk, gav han oss like mye tid. Fantastisk stadion og museum. Gleder oss til match der i kveld.

For stor og engasjerende til å gjennomføre besøket selvstendig. Guiden vår gjorde en utmerket jobb. Byrået kommuniserte bare feil telefonnummeret vårt, og dette forårsaket en forsinkelse i starten av besøket, som stort sett ble gjenfunnet av guiden (som også snakket utmerket italiensk).

Vi var alene som et par med guiden, så veldig koselig og interessant. Guiden var også veldig oppmerksom og hjelpsom da jeg mistet lommeboken min. Javier er virkelig en fantastisk mann og veldig engasjert for sitt publikum. Flott opplevelse, tusen takk!!!