Våre mest anbefalte ting å gjøre i Big Island, Hawaii

Kailua: Nattlig Manta Ray-cruise med mulighet for snorkling

1. Kailua: Nattlig Manta Ray-cruise med mulighet for snorkling

Snorkling med djevelskater er et must når du er på Hawaii! Nyt denne fantastiske muligheten til å se djevelskater på nært hold. Mat og samhandle med andre havdyr på denne cruiseturen. Etter en sikkerhetsgjennomgang kan du utstyre deg med snorkleutstyret og våtdraktene som følger med. Slapp av og nyt cruiset med drinker og snacks om bord. Ta med deg undervannskameraet ditt for bilder og skap minner som varer livet ut.

Hilo/Waikoloa: Mauna Kea Summit Sunset and Stargazing Tour (solnedgang og stjernekikking)

2. Hilo/Waikoloa: Mauna Kea Summit Sunset and Stargazing Tour (solnedgang og stjernekikking)

Få bildene dine tatt av stjernene under dette solnedgangen og stjernekikkingseventyret på toppen av Mauna Kea. Lær om området fra guiden din mens du nipper til varm sjokolade og spiser snacks. Velg mellom henting og avlevering på flere steder. Gled deg over den fryktinngytende solnedgangen på toppen av Mauna Kea, det høyeste punktet i Stillehavet. Bli koselig med en parkas, hansker og varm drikke mens du lærer historiske beretninger om Hawaii, Big Island, fra guiden din. Stå midt blant verdens største samling av forskningsteleskoper og se to av de åtte teleskopene som tok det første bildet av et svart hull. Nyt ditt eget private stjerneshow med et Celestron-teleskop. Fang opplevelsen din for alltid med bilder tatt av guiden din på et DSLR-kamera. Få disse bildene tilsendt på e-post etter opplevelsen. Etter en uforglemmelig kveld med stjernene, dra tilbake til hentestedet for avlevering.

Kailua-Kona: Voyagers of the Pacific Luau med buffetmiddag

3. Kailua-Kona: Voyagers of the Pacific Luau med buffetmiddag

Besøk Royal Kona Resort for å oppleve et interaktivt luau-show som feirer Hawaiis rike kulturhistorie med sitteplasser på den glitrende kysten av Kailua Bay. Nyt en deilig alt-du-kan-spise-buffé med tradisjonelle hawaiianske retter laget med lokale råvarer. Nyt autentiske øyretter som teriyakibiff og nyfanget fisk. Bli behandlet med Big Island-smaker med sider som kokosnøttruller, søtpotet-makaronisalat og Waipio Valley Poi. Nyt stekegrønnsaker, svinekjøtt og kål i kalua-stil. Avslutt dine kulinariske opplevelser med smakfulle favoritter som hawaiisk haupiapudding og kokosnøttkake. Nipp til Mai Tais, vin, øl og brus mens du omfavner den lokale kulturen og strålende solnedgang. Så, mens trommeslag bygges, utfolder det sensasjonelle Voyagers of the Pacific Luau-showet seg på scenen. Bli betatt av et dramatisk show inspirert av polynesiske historier fortalt gjennom levende musikk, sang og dans, som kulminerer i den spennende samoanske ildkniv-dansen.

Big Island: Night Swim with Manta Ray with Hot Chocolate

4. Big Island: Night Swim with Manta Ray with Hot Chocolate

Opplev en snorklingekspedisjon om natten på et cruise fra Big Island. Kom på nært hold med fantastiske manta-rokker mens de grasiøst svever gjennom vannet. Ditt undervannseventyr vil finne sted i klart varmt vann nær beskyttede skjær som er rikelig med marint liv. Etter at solen har gått ned kan du dra ut i nattevannet for å se en fascinerende "manta ray-ballett" langs Kona-kysten nær munningen av Keauhou Bay. Dette utgangspunktet er en av øyas mest vellykkede og konsekvente manta ray-visningssteder. Din snorkelguide vil utstyre deg med alt nødvendig utstyr som trengs for å ta fatt på opplevelsen din, inkludert snorkelutstyr, våtdrakter og flyteutstyr. Etter en rask sikkerhetsbriefing kan du kaste deg ut i det mørke vannet og bli betatt av disse grasiøse skapningene mens de nyter plankton. Ta tak i flytesvømmeringen med blått vannlys med høy belysning som tiltrekker seg planktonet som mantaene lever av. Like etterpå vil stråler gli gjennom vannet nesten på armlengdes avstand og åpne de enorme munnen deres for å feste. Etter ditt bemerkelsesverdige undervannseventyr kan du gå tilbake til båten din og varme deg opp med en nattmatbit med varm sjokolade og kjeks

Hilo: Hawaii Volcanoes National Park and Waterfalls Flight

5. Hilo: Hawaii Volcanoes National Park and Waterfalls Flight

Ta en helikoptertur over stadig skiftende natur i Volcano National Park med denne turen fra Hilo. Reis over svarte sandstrender der lava en gang rant ut i havet. Ta av fra Hilo og fly direkte til Volcano National Park. Se kalderaen til vulkanen Kilauea. Beundre den vulkanske Pu'uo'o'-kjeglen. Ta bilder av de enorme vulkanene Mauna Kea og Mauna Loa. Oppdag nye lavafelt som dannes og gå over gamle lavafelt. Se hvordan fossefall skaper dypblå bassenger midt i jungelen.

Big Island: Dagstur til vulkaner, fossefall og en kaffefarm

6. Big Island: Dagstur til vulkaner, fossefall og en kaffefarm

Formiddagen er fylt med guidede besøk til noen av de mest majestetiske fossene på Big Island. Utsikten stopper deg på sporet ved Waipio Valley-utkikksstedet, der et dramatisk bakteppe av frodige klipper faller ned i det glitrende blå havet. Fortsett å sykle langs Hamakua-kysten mens flere postkortverdige utsikter passerer vinduet ditt før du besøker Akaka Falls og de berømte Rainbow Falls. Ta en kort spasertur gjennom regnskogen for en nær utsikt og mange fotomuligheter. Om ettermiddagen kan du utforske underverkene i Hawaii Volcanoes National Park, inkludert dampventiler, Halema'uma'u og Kilauea Iki-kraterutkikkspostene, og ta en kort fottur langs kraterkantstien. Herfra kan du slappe av og ta det hele inn på Punalu'u-stranden, et flott sted å oppdage marint liv fra den svarte sandstranden. På den rolige kjøreturen tilbake rundt solnedgang vil du se utsikten over South Point, det sørligste punktet i USA, og Kealakekua Bay. Til slutt, nyt et besøk på Kona Coffee Farm. Spaser gjennom frukthagene med guiden din og lær om høstings- og freseprosessen mens du prøver en varm kopp Kona-dyrket kaffe.

Fra Kona: Big Island Underwater Submarine Adventure

7. Fra Kona: Big Island Underwater Submarine Adventure

Ta livets tur under bølgene i dette eventyret ombord i en komfortabel ubåt. Utforsk en 25 mål stor magisk verden av marint liv og fargerike korallrev. Kom på nært hold med noen av Hawaiis mest eksotiske innbyggere. Gå ned mer enn 100 fot og se severdighetene fra et fiskeøye. Gå ombord på den berømte ubåten via en spesiell stige og gjør deg klar for en reise til sentrum av havlivet på Hawaii. Beundre floraen og faunaen i deres naturlige habitat. Nyt gratis offentlig parkering i sentrum av Kona eller på King Kamehamehas Kona Beach Hotel til rabattert pris i 4 timer. Utflukten er ca. 1 time og 30 minutter, hvis været tillater det. Faktisk undervannstid er 45 minutter.

Kailua-Kona: Hvalsafari

8. Kailua-Kona: Hvalsafari

Hawaii er den eneste staten i USA hvor knølhval parrer seg, kalver og dier ungene sine. Pukkelrygger kan finne Hawaii egnet på grunn av det varme vannet, sikten under vann, mangfoldet av havdyp og mangelen på naturlige rovdyr. Mødre kan sees bryte sammen med kalvene sine, og hanner kan sees konkurrere med hverandre om hunner i harde kamper mot hverandre. Bli med på et 2,5-timers cruise mens du følger disse praktfulle sjødyrene og lytter til deres sang ved hjelp av undervannshydrofonene. Snacks og drikke vil være tilgjengelig under cruiset, og gir en unik og minneverdig opplevelse for hele familien.

Big Island: Captain Cook Sightseeing og snorkelekspedisjon

9. Big Island: Captain Cook Sightseeing og snorkelekspedisjon

Oppdag den naturlige skjønnheten og historien til Kealakekua Bay på dette miljøvennlige snorkleeventyret. Denne fantastiske 315 mål store marine helligdommen har beskyttet vann, noe som gjør det til det beste stedet på Hawaii for snorklere på alle nivåer av erfaring. Hopp i det turkise vannet og beundre de tropiske fiskene, fargerike koraller og livet i havet. Hold øynene åpne – du kan til og med få et glimt av lekne hawaiianske spinnerdelfiner. Etter en hel time med snorkling, la din vennlige kaptein og mannskap frakte deg og din lille gruppe til det historiske Captain Cook's Monument. Hør om den dramatiske historien til dette stedet mens du stirrer mot viken der det hvite steinmonumentet står. På vei tilbake kan du nyte snacks og drikke mens du sykler opp langs kysten og lærer om lokale legender og historie. Manøvrere inn i havgrottene ved foten av Hualalai, omslutt kysten og detaljer om de kulturelt betydningsfulle og geologisk fascinerende egenskapene underveis. Se etter delfiner, hvaler, havskilpadder og til og med flokker med tusenvis av geiter. Etterpå drar du tilbake til kaien, etter å ha sett noe av den mest fantastiske naturlige skjønnheten som Hawaii har å tilby.

Hawaii: Big Island - selvguidet kjøretur

10. Hawaii: Big Island - selvguidet kjøretur

Start med å laste ned Action Tour Guide-appen, som vil fungere som din personlige turguide, lydomvisning og kart. Kjøp en tur per bil, ikke per person. Alle lytter sammen! Merk: Denne 100+ miles lange turen dekker det viktigste av Yellowstone National Park på 3-5 timer. Opplev Hawaiis store øy i ditt eget tempo med en selvguidet kjøretur. Stopp inkluderer Hulihe's Palace, Magic Beach og Lekeleke Burial Grounds. Din omvisning på Big Island begynner utenfor den sjarmerende byen Kailua-Kona. Start med å laste ned Action Tour Guide-appen som vil fungere som din personlige guide, lydomvisning og kart alt i ett. Mens du kjører, vil du se det historiske Hulihe'e-palasset, en gang feriehjemmet til øyas kongelige. Fortsett sørover til Magic Beach, hvor sanden noen ganger ganske enkelt forsvinner. Etter det er Kahalu'u Beach, et perfekt sted for snorklere, etterfulgt av de hellige Lekeleke-gravplassene. Deretter passerer du restene av Hikiau Heiau, et viktig religiøst sted i det gamle Hawaii. Forbi det er Pu'uhonua O Honaunau National Historical Park for de som ønsker å lære mer om øyas historie. Se Honaunau Rodeo Arena og lær alt om Hawaiis cowboyer. Neste opp er Pebble Beach, hvor du vil bli kjent med den hawaiiske vulkangudinnen Pele. Du vil også ha muligheten til å sjekke ut Kula Kai-hulene, etterlatt av eldgammel vulkansk aktivitet. Fortsett videre, nå den oppsiktsvekkende Punalu'u-stranden, som har helt svart sand. Ruten passerer deretter en gammel sukkerplantasje, etterfulgt av de enorme vulkanene Kilauea og Mauna Loa. Gå forbi Hawaii Volcanoes National Park, hvor du kan utforske øyas vulkaner på nært hold. Etter det, kjør gjennom den pittoreske byen Hilo. Deretter kan du cruise gjennom den nesten umulig naturskjønne Liliuokalani-parken og hagene. Finn surfere som fanger bølgene neste gang på Honoli'i Beach. Etter det er Onomea Bay, med en spektakulær tursti med utsikt som ikke kan slås. Deretter kan du beundre den forbløffende floraen ved Hawaii Tropical Bioreserve & Garden. Fortsetter du, kommer du til det overraskende synet av Honohina Hongwanji-misjonen, et historisk buddhistisk tempel. Deretter passerer du Laupahoehoe Train Museum før du når Laupahoehoe Point, en spektakulær havutsikt. Ikke glem å ta noen bilder. Alle som ønsker en matbit vil definitivt stoppe ved Hamakua Harvest Farmers Market før de fortsetter til cowboybyen Waimea. Neste er et par flotte strender: Hapuna Beach er den største hvite sandstranden på øya og Beach 69 er elsket av lokalbefolkningen, så velg. Deretter kommer du til Kings Highway Foot Trail, hvor du har sjansen til å se de gamle Waikoloa Petroglyphs. Etter det er det noen få naturskjønne utsikter, etterfulgt av den vakre Kekaha Kai State Park. Turen din avsluttes her, like nord for der den begynte.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Big Island, Hawaii
Livlige smaragdklipper, aktive vulkaner og svarte sandstrender gjør denne øya til et naturlig underverk.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Big Island, Hawaii

Alle aktiviteter

113 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Big Island, Hawaii

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Big Island, Hawaii

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Big Island, Hawaii?

Flere reisetips for Big Island, Hawaii

Vil du vite mer om aktiviteter i Big Island, Hawaii? Trykk her for full oversikt