Big Ben

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Andre opplevelser
  • Hopp-på hopp-av-turer
93 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 6

Flere reisetips for Big Ben

Vil du vite mer om aktiviteter i Big Ben? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Big Ben

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 11 701 vurderinger

Flott aktivitet for å gjøre alt på en dag, 3 forskjellige ruter for bussen, lett å finne holdeplassene, nedlastbar og superpraktisk app. Busspersonalet er veldig tilstedeværende og snille. Samme for elvebussen, liten guide på engelsk er ikke gitt, men at et medlem av personalet var snill nok til å gi oss gjennom sin personlige kunnskap om hovedstaden. London Eye, forvent en ventetid sammenlignet med vår bestilte tidsluke, travel, enkel halvtimes ventetid. Til tross for denne gode aktiviteten å gjøre, fin utsikt over London, aircondition og vi er ikke overfylt i observasjonsboblene.

Fin busstur, fra det åpne taket kan du se alt godt. Praktisk kart inkludert (tilgjengelig om bord) slik at du vet hvor bussholdeplassene er og hvor du kan gå av og på for severdigheter. Du får også ørepropper slik at du kan følge forklaringen eller hvis de ikke sier noe på en stund, kan du høre på musikk. Vi hadde et cruise som anbefales på det sterkeste! Veldig hyggelig å gå litt på Themsen. Med en hyggelig reiseleder fortalte vi noe om bygningene vi ser underveis. Du får valuta for pengene!

Dette var en fin måte å starte vår 4 dagers ferie i London på. Guiden vår, Jill, var ekstremt kunnskapsrik og hadde den beste energien. Hennes entusiasme da hun guidet oss til alle de mange stedene på turen var forfriskende. Jeg vil definitivt anbefale denne turen til alle som er på besøk for første gang eller vil ha en oppfriskning om den enorme historien og morsomme ting om de mange kjente landemerkene i London.

Vakker vandretur for å se høydepunktene i London fra utsiden, samt for å få noen flere anekdoter og kuriositeter. Dessverre ikke på italiensk. Veldig bra og entusiastisk guide, absolutt verdt det hvis du drar til London og har lite tid. Har du derimot noen dager på deg, er det greit å orientere seg og fokusere på de punktene som interesserer deg mest for et senere individuelt besøk.

Mange stasjoner å gå av og på, hyggelige guider på stasjonene og mange inntrykk på reisen gjennom London. In-ear-hodetelefoner gratis og på kanal 5 den tyskspråklige forklaringen av de enkelte bygningene eller severdighetene. Thames tur fra London Hill til Westminster, ca 30 minutter med en engelsktalende guide, veldig morsomt Absolutt verdt det