Legg til datoer

Berlinmuren

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Bykort
111 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 111

Flere reisetips for Berlinmuren

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlinmuren? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Berlinmuren

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 37 079 vurderinger

Ha en fin reise. Hva som skal være "luksuriøst" med det, er imidlertid ikke klart for oss. Det er en vanlig rundtur på Spree med en moderne båt som drives av elektriske motorer som henter energien fra akkumulatorer matet av solceller. Det er det, ingen luksus, ingen plysj milliardærmiljø – og det er slik det skal være.

Jeg kan ikke tenke meg en bedre bruk av offentlig transport og noen få rabatter på toppen av det. Uansett var vi på U-Bahn og S-Bahn (en voksen og en ung person) hver dag i 11 dager i Berlin med EasyCittyPass. Rett og slett flott. Vi vil definitivt bruke det igjen snart.

En flott tur! Du kan anbefale det til alle! Flott skip, ikke for overfylt, alle har hvit lenestol og sidebord, du kan alltid finne en skyggefull plass, ikke som på de store skipene hvor det kun er soldekk eller innvendig lugar... Hyggelig service, helt perfekt!

Perfekt for våre 3 dager i Berlin

Det var fantastisk alternativ noensinne! Selv om vi ikke bruker generelle attraksjoner, kan vi også glede oss til å reise til Postdam hvor denne billetten også er dekket til det lokale transportnettet der. Fantastisk!

Det var ikke lett å få billettene på Alexander plats, men når dette var gjort var det lett å komme seg rundt i byen. Siden det var så mange steder at jeg ønsket å se det enkle bypasset var nyttig.