Legg til datoer

Berlin Wintergarten teaterAktiviteter

Våre mest anbefalte Berlin Wintergarten teater Aktiviteter

Berlin Wintergarten: Billett til Mad Magic Crazy Variety Show

1. Berlin Wintergarten: Billett til Mad Magic Crazy Variety Show

Opplev et annerledes trylleshow med en billett til Mad Magic – The Crazy Variety Show i Berlins vinterhage. Rare fugler, viljesterke kvinnefigurer og noen av de beste magikerne i verden utgjør rollebesetningen i denne splitter nye produksjonen. Se stereotypiene om magi blir snudd på hodet: den hvite kaninen, som passivt har blitt trukket opp av hatten i århundrer, våger å revolusjonere og tar selv septeret med oppsagte jomfruer og egenrådige magiske assistenter . Ha det gøy med sarkastisk måtehold, surrealistiske øyeblikk og optiske illusjoner kombinert med kunstnerskap i verdensklasse, avantgarde sjonglering og en stor porsjon humor for å skape et unikt skue. Poetiske flytende kuler inviterer til drømmer, og angolanske bøyende artister skaper gåsehud. Når den brutale knivkasteren Igor kaster økser mot sin kone, vil noen tilskuere til og med klamre seg til setene sine. Besøkende i lang tid kan se frem til et gjensyn med den franske kultmagikeren Otto Wessely og den perfekt humørede programlederen Hieronymus, som garanterer hoderystende latter.

EasyCityPass Berlin: Offentlig transport og rabatter

2. EasyCityPass Berlin: Offentlig transport og rabatter

Oppdag den spennende byen Berlin med EasyCityPass og dra nytte av mange fordeler. EasyCityPass tilbyr deg en billig billett til offentlig transport, så vel som avslag fra mange forskjellige samarbeidspartnere fra et stort utvalg av bransjer. Rabatt-partnerne finnes i områdene: gastronomi, kultur & scene, shopping, moro & action, sightseeing, spesialer og natteliv. Det er praktisk for familier at EasyCityPass tillater opp til tre barn under 14 år å reise gratis. Sammen med EasyCityPass vil du motta en brosjyre som viser partnerne, inkludert en QR-kode for å se deres fordeler, beliggenhet og respektive kollektivtransportforbindelser. Rabattlisten kan endres.

Berlin: Frokost på Café Wintergarten

3. Berlin: Frokost på Café Wintergarten

Opplev tradisjon og modernitet under en frokost på Berlins billedskjønne Wintergarten Café. Få servert ditt valg av 3 menyalternativer, brakt direkte til bordet ditt for en perfekt start på dagen. Forbered deg på å fordype deg i Golden Twenties-atmosfæren på Wintergarten Café, designet etter en speilsalong fra 1920-tallet. Nyt et design som er ment å skape en intuitiv følelse av velvære for gjestene. Nyt de omkringliggende duftene av ferske bakverk og kaffesteker mens du nyter en rekke retter, fra ferske økologiske eggeretter som Eggs Benedict, hjemmelaget müsli, fruktig pålegg, ulike lakseretter, ost og pølse og fine skinkevarianter. Munt på sprø rundstykker, croissanter og andre typer brød som er laget i huset, samt ferskt smør levert daglig av Lindner Esskultur. Velg mellom 3 menyalternativer: Südburgenland Meny - Fint utvalg av middelhavspølse- og ostespesialiteter, grillede grønnsaker, liten kurv med Lindner-bakverk og smør, Faller-syltetøy og appelsinblomsthonning med 1 kaffespesialitet eller te Mondsee Meny - Sjømattallerken, liten kurv med Lindner-bakverk og smør, Faller-syltetøy og appelsinblomsthonning med 1 kaffespesialitet eller te Wien Meny - Belgisk vaffel med frukt, økologisk naturlig yoghurt med frukt og en smoothie

Zimt og Zauber: Peter Pan

4. Zimt og Zauber: Peter Pan

Hva ville advents- og vintersesongen vært uten et Eventyrvariete-show i vinterhagen? Akkurat i tide til høytiden, presenterer Wintergarten Varieté igjen sitt populære familiearrangement, sammen med Berlin barnesirkus Springling fra CABUWAZI og de 34. Berlin Eventyrdagene. I år vil historien om Peter Pan, den evig unge helten fra Neverland, fortrylle unge. Over 30 unge artister fra barne- og ungdomssirkuset i Berlin CABUWAZI fra Marzahn-stedet "Springling" vil fortrylle publikum med sine fantastiske kunstneriske ferdigheter. De forbløffer publikum hvert år på nytt og tar dem bort fra hverdagen inn i en drømmelignende verden. Det årlige familieprogrammet "Zimt & Zauber" (oversettes til "Cinnamon & Magic") er fremført hver juletid i over 25 år nå. Og i over ti år har den årlige premieren på Zimt & Zauber vært den tradisjonelle finalen på Eventyrdagene i Berlin. Bok: Tamina Ciskowski Regi: Fabian Gröger

Berlin: "Showcafe" Mad Magic! - The Crazy Variety Show

5. Berlin: "Showcafe" Mad Magic! - The Crazy Variety Show

Nyt "Mad Magic Show" i Wintergarten Berlin. Høydepunktene i det oppsiktsvekkende kveldsshowet i ettermiddagsvarietet med kaffe og kake med hele familien. Mad Magic – navnet sier alt! Mye fantastisk magi, en god dose akrobatikk – og en hel masse galskap er ingrediensene i det nye trylleshowet på Wintergarten Varieté Berlin. Rare fugler, sterke kvinner og noen av de beste tryllekunstnerne i verden avrunder rollebesetningen i denne splitter nye produksjonen. Stereotyper av magi blir snudd på hodet – og den hvite kaninen, som passivt har blitt trukket opp av hatten i århundrer, våger å revolusjonere og ta septeret selv med innsagte jomfruer og egenrådige tryllehjelpere. Kunstneri i verdensklasse Sarkastisk måtehold, surrealistiske øyeblikk og optiske illusjoner kombineres med kunstnerskap i verdensklasse, avantgarde sjonglering og en stor porsjon humor for å skape et unikt skue. Poetiske flytende kuler inviterer til drøm, angolanske bøyende kunstnere skaper gåsehud – og når den brutale knivkasteren Igor kaster økser mot sin kone, vil publikum klamre seg til setene. Mad Magic – det noe annerledes trylleshowet i vinterhagen!

5 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Ofte stilte spørsmål om Berlin Wintergarten teater Aktiviteter

Hva er andre ting å gjøre enn Berlin Wintergarten teater Aktiviteter som er verdt å besøke i Berlin?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Berlin er:

Flere reisetips for Berlin Wintergarten teater

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlin Wintergarten teater? Trykk her for full oversikt