Berlin Story Museum

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Berlin Story Museum

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlin Story Museum? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Berlin Story Museum

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 1 228 vurderinger

Kjære oppussingsteam, takk for den virkelig vellykkede og intensive oppussingen. Du merker virkelig at det var ditt hjerte å finne ut hvordan Hitlers radikalisering ble til. Jeg hadde mine fire yngste barn (i alderen 14-20 år) med meg, og takket være forarbeidene dine kunne jeg formidle deg veldig imponerende hva propaganda er i stand til. Og også lenke til dagens massemedier. Hvis jeg kanskje tillater meg en liten kommentar, ville dette være følgende: På det punktet hvor du beskriver den politisk utvilsomt uforklarlige utnevnelsen av Hitler som forbundskansler, ville jeg finne det nyttig å se på spørsmålene om hvorfor, finansiering og av det politiske presset som gjorde denne handlingen mulig ville blitt diskutert mer detaljert. Det er absolutt av mindre betydning for kjerneproblemene dine, men vil være nyttig for en helhetlig forståelse av hendelsene i det 20. århundre. Guds velsignelse F. Renner

Dessverre var jeg bare der klokka 16.30 og hadde da bare 2,5 timer på å se utstillingen. Jeg ville definitivt trengt en times tid til å lese alt i detalj slik jeg gjorde i de første "kapitlene". Jeg syntes utstillingen var godt strukturert og utstyrt med mange detaljer, slik at du fikk et omfattende bilde av tiden før nasjonalsosialismen og alt om nasjonalsosialisme. Jeg er veldig interessert i historie - utstillingen var helt riktig for meg!

En trist opplevelsen. Fikk meg tilbake i tid. I et øyeblikk identifiserte meg med jodene. Hvordan det skjedde?

Svært informativt. Ga oss et sterkt inntrykk fra en vond tid som trenger å bli husket i fremtiden