Berlin
Trabi-safari

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Berlin Trabi-safari

Hva er andre ting å gjøre enn Trabi-safari som er verdt å besøke i Berlin?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Berlin er:

Flere reisetips for Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Berlin

Samlet vurdering

4.9 / 5

basert på 1 069 vurderinger

Fantastisk tilbod som eg absolutt anbefaler dei som skal til Berlin.

Dei tilsette på Trabi-World tok godt mot meg og ga meg all instruksjon eg trengte. Men ikkje nok med det, eg fekk også den finaste bilen. Bilturen gjennom gatene i Berlin var ei oppleving. Eg køyrde som bil nummer 2 i kortesjen. Kvar gong nokon av oss stoppa for trafikklys, venta førarbilen på oss alle. Førarbilen var heile tida godt synleg for alle. Det var ikkje alltid like lett å høyra guiding i høgtalaren, men alle trafikkanvisningane var klåre og tydelege. Det var det viktigaste for meg, då eg allereie har vore mange turar til Berlin før og kjenner ein god del av byen si historie frå før. Eg var sjølvsagt veldig spent på korleis det var å køyra i ein storby som dette, og erfaringa gav absolutt meirsmak. Litt vanskeleg å få bilen opp i tredje gir til tider, men det handlar berre om øving. På staden fekk vi også tilbod om bil med automatgir, men eg valde manuell gir for å få opplevinga så autentisk som mogeleg.

Fantastisk tur gjennom Berlins gater

Vi hadde en flott opplevelse mens vi kjørte en gammel og god trabant gjennom Belins gater. Guiden var dyktig og snakket godt engelsk. Fikk masse informasjon om severdigheter og steder vi kjørte forbi, så det var ikke nøvendig med noen Hop-on, Hop-off buss etter denne turen. Godt fungerende høytaleranlegg, så vi hørte guiden godt hele tiiden, mens han førte oss trygt gjennom gatene. Bilen fungerte naturlig nok best i den øst-tyske delen av Berlin.

Unik opplevelse. Anbefales.

Dette er en fantastisk måte å få opplevd et ekte sjarmerende stykke "DDR" når man besøker Berlin. Vi valgte turen rundt Øst-Berlin og fikk samtidig sett mye av byen. Lurt å ha vinduet åpent da det kommer litt mye eksoslukt inn bilen og det anbefales at man er har litt erfaring med manuell giring. Trabanten er MANUELL hele veien.