Berlin Sightseeingturer
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
På grunn av COVID-19-utbruddet kan noen omvisninger, attraksjoner og lokaler på dette stedet være midlertidig stengt. Få siste nytt på vår reiseoppdateringsside. Lær mer
Mest valuta for pengene

Populære Sightseeingturer i Berlin

Se alle Sightseeingturer i Berlin
Se alle 338 billetter og opplevelser

Hva folk sier om Berlin

Veldig bra guidet kulinarisk tur i Berlin

Veldig bra beskrivelse av turen på nettet hvor den også ble bestilt. Enkelt å finne oppstartsstedet i Rosenthalstrasse 51. Turen ble ledet av meget dyktig guide, Eva. Hun fortalte engasjert om ulike temaer langs ruten. Vi stoppet på 5 ulike steder underveis til ulik servering: suppe, currywurst, lokal kjøttrett, kaker og tapas. Eva skapte god stemning i gruppen under de 3 timene turen varte. Prisen på turen var meget bra. Jeg anbefaler turen.

Berlin: Kulinarisk omvisning i bydelen Mitte Vurdert av Einar, 30.03.2019

Fantastisk tur, Johan var den beste guiden ever. Kunnskapsrik og gjorde historien svært levende. Serviceminded langt utover det vi kunne forvente. Vi hadde en strålende tur økte kunnskapsnivået og lærte mye som ikke ville vært lett tilgjengelig i bokform.

Berlin: Jødisk historie-omvisning Vurdert av Hege, 16.11.2019

Bortsett fra at vi fikk se mange historiske plasser og bygninger var det guiden med aĺl sin kunnskap og sin enestående formidlingsevne som gjorde turen helt fantastisk. Guiden vår het Rod og var fra Manchester, mener jeg å huske.

Berlin: Oppdag byen til fots Vurdert av Sissel, 16.09.2019

Guiden var kunnskapsrik, men hennes engelsk var vanskelig å forstå.

Guiden irettesatte meg fordi jeg øvelseskjørte utenfor det området hun hadde gir beskjed om. Hun burde ikke gjort det, for jeg misforsto henne, og det er lett å misforstå når hun er innfødt engelsk, og snakker dialekt.

Berlin: Tur med Segway Vurdert av Tone, 15.06.2015

Kunnskapsrik guide! Det er en tur om du ønsker litt innblikk i historien samtidig som du får sett mange av de mest kjente stedene i Berlin sentrum.

Berlin: Oppdag byen til fots Vurdert av Karianne W., 09.06.2019