Berlin
Shows & Musicals

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Berlin Show og musikaler

Hva er andre ting å gjøre enn Show og musikaler som er verdt å besøke i Berlin?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Berlin er:

Flere reisetips for Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Berlin

Jeg antok at det var en tysk begivenhet og var i utgangspunktet ikke i stand til å følge den fordi jeg ikke snakker språket i introduksjonen. Det er fornuftig å forholde seg til programmet på forhånd, ellers mister du tråden. Respekt til artistene og akrobatene. De skiftende scenesettene var veldig gode og tilpasset temaene og endret seg noen ganger veldig raskt med handlingene

Dette er akkurat det vi trenger! Det ble ikke spart på noen krefter i hele showet (scenedesignet, effektene, skuespillerne, musikken, historien osv.) for å skape en flott opplevelse. Det ble skapt en veldig glad og harmonisk atmosfære hvor det bare var morsomt å se og applaudere. Du ble stadig overrasket over scenekonfigurasjonene, og det var aldri kjedelig.

Fordi du må bytte kortet, må du stå i kø i billettluken, noe som betyr at du faktisk kunne kjøpe kortet der. Men selve showet var utmerket, vakkert antrukket, sunget og iscenesatt, og setet rett foran scenen brakte hele programmet veldig nær meg.

Dynamisk og fargerik med imponerende effekter. Absolutt verdt å se, selv om det er verdt å merke seg at rundt halvparten av all dialog og sang er på tysk, så du kan gå glipp av noe innhold.

Kjempe fin opplevelse, gode drinker og meget hyggelig betjening.