Denne aktiviteten er automatisk oversatt. Se originalversjonen på (Engelsk) her.

Great Moments in Aviation: 5-timers tur i Berlin

Great Moments in Aviation: 5-timers tur i Berlin

Fra £248,78 Per gruppe opp til 2

Gå i fotsporene til tidligere luftfartshelt på denne 5-timers tur i Berlin. Lytt til historier om luftfartspionører, bosetningene til de første luftfartsselskapene, og fascineringen av Zeppelins.

Om denne aktiviteten

Enkel kansellering
Kanseller opptil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Liten gruppe
Begrenset til 6 deltakere
Mobilkupong
Vis kupongen din på mobil eller papir
Varighet 5 timer
Starttid 09:30
Direkte bekreftelse
Guide
Engelsk, Tysk
Tilgjengelig med rullestol

Opplev

Høydepunkter
 • Stå på bakken som gjorde Otto Lilienthal den første pilot i menneskehetens historie i 1891
 • Oppdag gamle militære flybaser og luftskips porter, restene av gamle bygninger og interessante teknologiske utviklingen av fortiden
 • Opplev endringer av tid: besøk Heinkel Tower fra 1925 i midten av en dagens industripark
Beskrivelse
Den tyske hovedstaden har alltid tiltrukket flypionerer og selskaper som Otto Lilienthal, Hans Grade, Manfred von Richthofen, Melli Beese, Rumpler, Fokker, og Lufthansa, som ble grunnlagt i Hotel Kaiserhof i 1926.

Start turen på Köpenicker Straße 113, hvor Dampfkessel- und Maschinenfabrik Otto Lilienthal var plassert. Lilienthal er kjent som en flypioneren men han var fremfor alt en gründer og ingeniør, en sann Jack alle bransjer.

På den tidligere Johannisthal Airfield vil du finne mye spredte bygninger fra ulike utviklingsperioder i området, alle med en interessant historie å fortelle. Alle de største flyprodusenter var representert ved sine selskaper her, men det var brødrene Wright som først slo seg ned her i 1910. Den tyske Laboratorium for Aviation gjort Johannisthal en plassering for vitenskap - den store vindtunnel, det Trudelturm, og motoren dynamometer er alle fra 1930.

Turen fortsetter til flyplassen i Potsdam, hvor du vil oppdage den perioden av luftfartshistorie før første verdenskrig, da Zeppelins var fortsatt bedre enn fly. Du kan beundre den enorme inngangsporten fra 1910, som ble brukt av passasjerer som hadde bestilt en Zeppelin flytur.

Du vil da utforske restene av den militære flystasjonen i Döberitz. Her er "Red Baron" Manfred von Richthofen, Max Immelmann, og Oswald Boelke lært sitt håndverk. En teknologi ble også plassert her senter, som arrangeres verdens første flight simulator og hvor synkronisering av gunner for kjøretøymonterte maskingevær og propeller ble utviklet.

Den siste stopp på vei tilbake til Berlin er Staaken Airfield, som begynte som et luftskip port i 1915 bare for å oppleve en begivenhetsrik historie. Det er fortsatt bygninger fra alle perioder som nå delvis står i en industripark: den gamle bensinstasjonen, hovedinngangen til flystasjonen, Lufthansa hangarer, Heinkel-tårnet, og det nye Jerusalem oppgjør.
Inkludert
 • Transport i en komfortabel luftkondisjonerte VW buss <br> • Tur guide <br> • Beslektet lesestoff om bord i bussen

  Velg antall deltakere og dato

  Deltakere

  Dato

  Forberedelse

  Viktig informasjon

  Husk å ta med

  • Behagelige sko
  Kundevurderinger

  Samlet bedømmelse

  5 / 5

  basert på 1 vurderinger

  Samlet oversikt

  • Service
   5.0 / 5
  • Organisering
   5 / 5
  • Verdi for pengene
   5 / 5
  • Sikkerhet
   5 / 5
  Sorter etter

  super!

  Tolle Tour! Uns war so nicht bewußt, dass die Hauptkapitel der Luftfahrtgeschichte in Berlin geschrieben wurden. Kompliment an Guide Johannes, der uns die Augen für das große Ganze geöffnet hat.

  1. mars 2014

  Oversett
  Organisert av

  Produkt-ID: 37416