Berlin
Omvisninger til fots

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Berlin Omvisninger til fots

Hva er andre ting å gjøre enn Omvisninger til fots som er verdt å besøke i Berlin?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Berlin er:

Flere reisetips for Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Berlin

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 23 366 vurderinger

Vi tok denne vandreturen 17. februar 2020, og det var helt utmerket. Guiden vår Kai var virkelig fantastisk. Veldig kunnskapsrik og engasjerende og med perfekt muntlig engelsk. Det er ikke det mest åpenbare møtepunktet (de fleste andre turer starter ved Brandenburg gate), så sørg for at du planlegger veien dit på forhånd. Vi så definitivt viktige severdigheter som vi ville ha gått glipp av hvis vi hadde forsøkt en tur uten guide, for å minne om natten til det knuste glasset som er gjemt bort i nærheten av en lekeplass. Stoppet på museet var veldig kort (30 minutter) og ikke nok tid til å se alt vi ønsket om utstillingene, så vi dro tilbake dit (inngangsfritt) dagen etter. Anbefaler å ta en matbit da det er en lang tur. Anbefaler og tror dette er en må utflukt for alle som besøker Berlin.

If you’re in Berlin you should definitely go for a trip to Sachsenhausen to experience an important and dark side of our recent history.

Mange interessante aspekter om historien til byen, noen ganger knust eller bisarre. Som turist opplever du vanligvis ikke mange av dem.

Det var veldig interessant og guiden vår Angelika prøvde veldig hardt! Definitivt tilrådelig!

Sterkt og gripende. Guiden Lizzie gjorde historien levende.