Berlin
Omvisninger til fots

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Sightseeing in Berlin

Möchten Sie alle Aktivitäten in Berlin entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Hva folk sier om Berlin

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 23 366 vurderinger

En sterk opplevelse med levende og interresant guiding av Phil

Turen gir en sterk påminnelse av hva vi mennesker er i stand til å gjøre mot andre mennesker. Historien er kjent, men vi fikk høre om enkeltskjebner og detaljer knyttet livet i leiren som gjør det hele mer levende. Alt levende formidlet av guiden Phil, som også klarte å holde humøret oppe tross omgivelser og en litt sur og regnfull dag.

Dette er et viktig besøk å foreta, viktig fordi denne historien aldri må få lov til å gjennta seg. Vi hadde med våre to sønner på 17,5 år. En utrolig dyktig guide ved navn Martin gjorde at vi som var med på turen fikk en viktig gjennomgang av alt det grusomme nazistene gjorde med mennesker de ikke kunne respektere.

Bortsett fra at vi fikk se mange historiske plasser og bygninger var det guiden med aĺl sin kunnskap og sin enestående formidlingsevne som gjorde turen helt fantastisk. Guiden vår het Rod og var fra Manchester, mener jeg å huske.

Fantastisk engasjert og kunnskapsrik guide (Kay?)

Han var engasjert, morsom, kunnskapsrik og snakket veldig godt engelsk. Han passet på oss, og fikk holdt gruppen samlet.

Jacub was superb, knowledgable, relevant toour wishes and good spirited. Highlh recommended guide in Berlin!