Berlin Omvisninger til fots
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
Mest valuta for pengene
berlin det 3. riket den kalde krigen – tur i liten gruppe

Berlin: Det 3. riket & den kalde krigen – tur i liten gruppe

Varighet: 2 timer
Liten gruppe
480 vurderinger
GetYourGuide Original
480

Oppdag Berlins unike historie i løpet av en 2-timers guidet spasertur. Nyt opplevelsen med en liten gruppe som starter ved Brandenburger Tor og som…

Populære Omvisninger til fots i Berlin

Se alle Omvisninger til fots i Berlin
Se alle 398 billetter og opplevelser

Hva folk sier om Berlin

Veldig bra opplegg, Lizzy var en fantastisk kunnskapsrik guide.

En lang, men effektiv tur. Lizzy som turguide var helt fantastisk. Hun fikk oss effektivt på og av tog, lite venting. Vandreturen til og fra Sachsenhausen var også effektiv og bra. Hun var hjelpsom og blid, og ikke minst utrolig kunnskapsrik. Lizzy kunne alt om historien, både om krigen, konsentrasjonsleiren og menneskene. Det var utrolig lærerikt å høre på. Lizzy var også veldig opptatt av å vise verdighet og respekt overfor plassen vi besøkte. Dette fikk oss til å motta det alvorlige budskapet i historien på en velig fin måte. Veldig lærerikt, veldig effektfullt og godt gjennomført. Ta godt vare på denne gode guiden og representanten for å formidle den viktige historien videre. Hun var også utrolig hjelpsom og omsorgsfull overfor deltakerne i gruppen. Tusen takk, Lizzy!

Sachsenhausen konsentrasjonleir minnesomvisning Vurdert av Bente Karine, 23.05.2018

En meget god innføring i dette mørke kapitlet i Europa

En meget kunnskapsrik og dyktig guide (Martin Lange - oppvokst i Oranienburg) gjorde dette til en helt uforglemmelig tur. Han ga oss en meget god innføring fra det som i 1932 dannet grunnlaget for oppbyggingen av Sachenshausen konsentrasjonsleir - som også ble en modell for den videre utviklingen i dette meget dystre og mørke delen i Europas historie

Interessant, tankevekkende og balansert informasjon

God guide ledet oss trygt og respektfullt gjennom hele turen. George trakk linjer til dagens holdninger og delte interessant informasjon. Ikke tid til å spise i ro- eller å studere alt som vises. Mye gåing, så velg gode sko!

Fantastisk engasjert og kunnskapsrik guide (Kay?)

Han var engasjert, morsom, kunnskapsrik og snakket veldig godt engelsk. Han passet på oss, og fikk holdt gruppen samlet.

Oppdag Berlin til fots Vurdert av Heidi Iren, 08.06.2019

Guiden var var kunnskapsrik, underholdende og en svært god formidler.

Guiden og det godt gjennomtenkte opplegget gjorde dette til en interessant og svært underholdende omvisning. Gull.

Berlin gatekunst og graffittur med workshop Vurdert av Trine, 07.11.2016