Berlin
Museer og utstillinger

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Berlin Museer og utstillinger

Hva er andre ting å gjøre enn Museer og utstillinger som er verdt å besøke i Berlin?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Berlin er:

Hvilken Berlin Museer og utstillinger tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Berlin

Dessverre var jeg bare der klokka 16.30 og hadde da bare 2,5 timer på å se utstillingen. Jeg ville definitivt trengt en times tid til å lese alt i detalj slik jeg gjorde i de første "kapitlene". Jeg syntes utstillingen var godt strukturert og utstyrt med mange detaljer, slik at du fikk et omfattende bilde av tiden før nasjonalsosialismen og alt om nasjonalsosialisme. Jeg er veldig interessert i historie - utstillingen var helt riktig for meg!

Du bør definitivt bruke WelcomeCard. Turene på T-banen og S-Bahn med dette kortet er perfekte, ingen stress å komme seg fra A til B. Har besøkt mange museer med WelcomeCard og brukt rabatten på inngangsbillettene. Kommer definitivt tilbake til Berlin snart da det fortsatt er mye å oppdage.

Jeg kan ikke tenke meg en bedre bruk av offentlig transport og noen få rabatter på toppen av det. Uansett var vi på U-Bahn og S-Bahn (en voksen og en ung person) hver dag i 11 dager i Berlin med EasyCittyPass. Rett og slett flott. Vi vil definitivt bruke det igjen snart.

If you’re in Berlin you should definitely go for a trip to Sachsenhausen to experience an important and dark side of our recent history.

Svært informativt. Ga oss et sterkt inntrykk fra en vond tid som trenger å bli husket i fremtiden