Berlin Mat- og gourmetturer

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Andre opplevelser
  • Private omvisninger
18 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Ofte stilte spørsmål om Berlin

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Berlin?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Berlin?

De beste dagsturene og utfluktene fra Berlin er:

Potsdam

Flere reisetips for Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Berlin

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 3 862 vurderinger

Guiden vår Nico hadde en god historie om alt og fortalte fine anekdoter, både historisk og kulturelt. Han hadde et godt klikk med gruppen. Vi var i Berlin for andre gang, men han tilførte mye til Kreutzberg-opplevelsen. I kulinariske termer kan reviets være mer forfriskende og moderne. Kenab sandwich og pizza alle kjenner. Mer tapas og vegansk orientert ville vært mer i tråd med denne tiden. Møtepunkt fra den andre siden av U-bahn bør angis bedre. Vi måtte bli syke i 15 minutter mellom fyllikene. Heldigvis ringte Nicolas oss. Også honnør til Nicholas! Arnoud og Mirjam fra Nederland

Møtt i foajeen av personalet i tidstypisk kostyme som ønsket velkommen og introduserte kvelden (flere sitteplasser ville være nyttig). Middagsporsjonene var små, men selve maten var veldig god, det samme var vinen! Noe av en forsinkelse før en vinkelner ankom, men vi klarte fortsatt å konsumere 3 flasker mellom 4 av oss under middagen. Vi flyttet inn i konsertsalen etter middagen og konserten startet i tide. Musikerne og sangerne, som var kledd i tidstypiske kostymer, var alle utmerkede, og det samme var seremonimesteren. En ekstremt hyggelig opplevelse.

Det er ingenting å utsette på denne veldesignede kvelden. Fra og med mottakelsen av maitre de plaisir, den utvalgte og ikke overbelastede middagen, den ekstremt vennlige servicen, den dekorative overordnede utformingen av lokalene og sist men ikke minst musikerne, som intonerer det fineste, anbefales denne kvelden til alle de som ønsker å ha en no-frills og i en god atmosfære ønsker å nyte hyggelige og avslappende timer.

Frokosten smakte veldig godt, den var enkel, men deilig, brød, rundstykker, smørklatter, syltetøy, honning, 2x pølse, 2x ost og litt frukt. Enhver annen ingrediens som f.eks B. eggerøre etc. må du betale ekstra. All drikke, inkludert kaffe, er ikke inkludert i bookingprisen og må betales separat. Men det var hyggelig å snurre over Berlin til frokost.

Veldig hyggelig atmosfære, veldig velsmakende mat i en hyggelig atmosfære og på slutten en fin konsert. Alt gikk veldig greit og var godt organisert.