Legg til datoer
Berlin

Lokale smaker og nabolagsturer

Ofte stilte spørsmål om Berlin Lokale smaker og nabolagsturer

Hva er andre ting å gjøre enn Lokale smaker og nabolagsturer som er verdt å besøke i Berlin?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Berlin er:

Hvilken Berlin Lokale smaker og nabolagsturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Berlin

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 2 372 vurderinger

Veldig bra guidet kulinarisk tur i Berlin

Veldig bra beskrivelse av turen på nettet hvor den også ble bestilt. Enkelt å finne oppstartsstedet i Rosenthalstrasse 51. Turen ble ledet av meget dyktig guide, Eva. Hun fortalte engasjert om ulike temaer langs ruten. Vi stoppet på 5 ulike steder underveis til ulik servering: suppe, currywurst, lokal kjøttrett, kaker og tapas. Eva skapte god stemning i gruppen under de 3 timene turen varte. Prisen på turen var meget bra. Jeg anbefaler turen.

Utmerket tur med mye interessant bakgrunnsinformasjon om Scheunenviertel. Reiselederen har inkorporert mange personlige erfaringer og tegnet et svært differensiert bilde av de sosiale og historiske konfliktene de siste 200 årene i Berlin. Hun svarte på spørsmål i detalj og kunnskapsrik. Jeg anbefaler turen på det sterkeste!

Vår guide Susanne gjorde virkelig en kjempejobb. Det var mye moro og verdt det. Vi har vært i Berlin så mange ganger, og det var vår første gang med utflukter, og vi var begeistret. Historien bak var veldig interessant. Du skulle aldri tro at Berlin har så flotte bakgårder.