Legg til datoer
Berlin

Kultur og historie

Ofte stilte spørsmål om Berlin Kultur og historie

Hva er andre ting å gjøre enn Kultur og historie som er verdt å besøke i Berlin?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Berlin er:

Flere reisetips for Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Berlin

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 32 889 vurderinger

Ha en fin reise. Hva som skal være "luksuriøst" med det, er imidlertid ikke klart for oss. Det er en vanlig rundtur på Spree med en moderne båt som drives av elektriske motorer som henter energien fra akkumulatorer matet av solceller. Det er det, ingen luksus, ingen plysj milliardærmiljø – og det er slik det skal være.

Giro molto carino, con spiegazione in tedesco, ma forniscono appositi cuffie per la propria lingua, non fate come me che ho dimenticato di chiederlo .. consiglio un cappello che 2,30 sotto il sole sono tante, oppure fate come me sono scesa sotto comunque si vedeva bene,e si stava anche più comodi

Bestillingen var rask og enkel, så du kunne gå ombord på skipet umiddelbart ved ankomst. Turen med 7 innsjøer anbefales på det sterkeste. Det er utrolig mye å se og den veldig interessante moderasjonen av kapteinen. Gjestfriheten på skipet fungerte utmerket. Aldri sett det så fort! En fin dag!

En flott mulighet til å se alt det mest interessante, spesielt hvis du er i Berlin for en dag. Jeg likte det. Sjåførene og ansatte ved bussen i begynnelsen av rutestoppene er veldig hyggelige og profesjonelle. Jeg anbefaler det til alle.

Det var en veldig fin og informativ rundtur over Spree og hun ville gjøre det igjen når som helst.