Berlin Konserter og opera

Ofte stilte spørsmål om Berlin

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Berlin?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Berlin?

De beste dagsturene og utfluktene fra Berlin er:

Potsdam

Flere reisetips for Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Berlin

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 199 vurderinger

Møtt i foajeen av personalet i tidstypisk kostyme som ønsket velkommen og introduserte kvelden (flere sitteplasser ville være nyttig). Middagsporsjonene var små, men selve maten var veldig god, det samme var vinen! Noe av en forsinkelse før en vinkelner ankom, men vi klarte fortsatt å konsumere 3 flasker mellom 4 av oss under middagen. Vi flyttet inn i konsertsalen etter middagen og konserten startet i tide. Musikerne og sangerne, som var kledd i tidstypiske kostymer, var alle utmerkede, og det samme var seremonimesteren. En ekstremt hyggelig opplevelse.

Det er ingenting å utsette på denne veldesignede kvelden. Fra og med mottakelsen av maitre de plaisir, den utvalgte og ikke overbelastede middagen, den ekstremt vennlige servicen, den dekorative overordnede utformingen av lokalene og sist men ikke minst musikerne, som intonerer det fineste, anbefales denne kvelden til alle de som ønsker å ha en no-frills og i en god atmosfære ønsker å nyte hyggelige og avslappende timer.

En tur til 1700-tallet... Stedet er ypperlig, en god middag, kvaliteten på konserten er bemerkelsesverdig med utmerkede musikere i tidstypiske kostymer, i tillegg... Alt preget av en "seremonimester" som spiller sin rolle fantastisk godt... Helt å anbefale å avslutte et oppdagelsesopphold i Berlin.

En vellykket kveld med svært engasjerte artister som formidler musikkglede! Catering og ansatte flott. Informasjon om parkeringsplasser eller parkeringsplassen rett foran slottet vil være bra, spesielt hvis du kommer utenfra.

Veldig hyggelig atmosfære, veldig velsmakende mat i en hyggelig atmosfære og på slutten en fin konsert. Alt gikk veldig greit og var godt organisert.