Legg til datoer
Berlin

Hop-on hop-off-turer

  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Kombinasjonspakker
16 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Berlin Hop-on hop-off-turer

Hva er andre ting å gjøre enn Hop-on hop-off-turer som er verdt å besøke i Berlin?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Berlin er:

Flere reisetips for Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Berlin

Samlet vurdering

4.0 / 5

basert på 4 776 vurderinger

2 timers kjøretur var perfekt for oss, veldig informativ, bussjåføren kan jobben sin,... Og hun tok flere bilder av oss 4 venner foran bussen. Tipset i den noe lengre pausen for en liten matpause var helt riktig. Det var også mange nyheter for oss to berlinere. Vi kan virkelig anbefale dette. Jeg har et annet tips for å forlenge ruten: kjør kort fra Alex til FN-plassen, forbi "Kosmos", fordi den tidligere Stalinallee er en fredet gate med historiske trekk.

Bestilt online, helt ukomplisert. 48 timers billett er virkelig flott, men vi ble ikke informert om at forskjellige selskaper er involvert eller at rute 1 og 2 går (rød og grønn). Vi ventet 1 1/2 time på greenen, forgjeves. Det kan også skje at rute 2-bussen ikke venter på 1-en på kvelden, da er det bare å ta S Bahn...ikke verst det heller. Anbefales igjen og igjen!

Når du først finner ut av det, er det flott. Det er flere forskjellige selskaper. Spør en av representantene, og de vil fortelle deg hvilken farge buss du trenger å gå ombord på. Alle bussene har en tendens til å stoppe i samme område, så heng rundt der du ser en og din til slutt skulle komme dit.

Alt gikk knirkefritt - de ansatte var veldig høflige og svarte på spørsmål kompetent og på en vennlig måte. Du kunne alltid gå av og på på holdeplassene, noe som var veldig praktisk for oss som var i Berlin for første gang. En klar anbefaling fra oss!

En flott mulighet til å se alt det mest interessante, spesielt hvis du er i Berlin for en dag. Jeg likte det. Sjåførene og ansatte ved bussen i begynnelsen av rutestoppene er veldig hyggelige og profesjonelle. Jeg anbefaler det til alle.