Legg til datoer
Berlin

Familievennlige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Berlin Familievennlige aktiviteter

Hva er andre ting å gjøre enn Familievennlige aktiviteter som er verdt å besøke i Berlin?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Berlin er:

Hvilken Berlin Familievennlige aktiviteter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Berlin

Bestilt online, helt ukomplisert. 48 timers billett er virkelig flott, men vi ble ikke informert om at forskjellige selskaper er involvert eller at rute 1 og 2 går (rød og grønn). Vi ventet 1 1/2 time på greenen, forgjeves. Det kan også skje at rute 2-bussen ikke venter på 1-en på kvelden, da er det bare å ta S Bahn...ikke verst det heller. Anbefales igjen og igjen!

Alt gikk knirkefritt - de ansatte var veldig høflige og svarte på spørsmål kompetent og på en vennlig måte. Du kunne alltid gå av og på på holdeplassene, noe som var veldig praktisk for oss som var i Berlin for første gang. En klar anbefaling fra oss!

En flott mulighet til å se alt det mest interessante, spesielt hvis du er i Berlin for en dag. Jeg likte det. Sjåførene og ansatte ved bussen i begynnelsen av rutestoppene er veldig hyggelige og profesjonelle. Jeg anbefaler det til alle.

På grunn av den nåværende populariteten er det fornuftig å forhåndsbestille billetter! Vi kom inn uten å stå i kø! Det anbefales også å bestille guide. Du får bare mye mer.

Til tross for at jeg var den eneste gjesten, ble turen gjennomført profesjonelt. Spesiell ros for dette