Berlin
Dagsturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Sightseeing in Berlin

Möchten Sie alle Aktivitäten in Berlin entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Hva folk sier om Berlin

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 3 435 vurderinger

En sterk opplevelse med levende og interresant guiding av Phil

Turen gir en sterk påminnelse av hva vi mennesker er i stand til å gjøre mot andre mennesker. Historien er kjent, men vi fikk høre om enkeltskjebner og detaljer knyttet livet i leiren som gjør det hele mer levende. Alt levende formidlet av guiden Phil, som også klarte å holde humøret oppe tross omgivelser og en litt sur og regnfull dag.

Dette er et viktig besøk å foreta, viktig fordi denne historien aldri må få lov til å gjennta seg. Vi hadde med våre to sønner på 17,5 år. En utrolig dyktig guide ved navn Martin gjorde at vi som var med på turen fikk en viktig gjennomgang av alt det grusomme nazistene gjorde med mennesker de ikke kunne respektere.

Det ble mye venting ved togstasjonen. Gruppene var for små så vi måtte møte en annen gruppe. Det burde vært opplyst hvor mye det var å gå til leieren og hva slags transport og at man måtte bytte tog. Man ble bedt om å ta med seg lunsj, men vi hadde aldri noen pause hvor vi kunne spise lunsj.

Morsomt å reise med tog Potsdam var en vakker opplevelse Sans Souci greit nok, men dette er ikke Versailles eller Schönbrunn Flink guide, Sam, men snakket ufattelig fort, enda det ble sagt ril ham, fortsatte han i samme tempo. Meget kunnskapsrik, men vi hadde ikke behov for alt det han sa.

Veldig kunnskapsrik og klok guide , Robert !

Meget god historisk , politisk og psykologisk innføring i hvordan og hvorfor fascisme er farlig og kan utslette fungerende samfunn på kort tid !