Legg til datoer
Berlin

Cruise og båtturer

  • Vannaktiviteter
  • Dagsturer
  • Kombinasjonspakker
15 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Berlin Cruise og båtturer

Hva er andre ting å gjøre enn Cruise og båtturer som er verdt å besøke i Berlin?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Berlin er:

Hvilken Berlin Cruise og båtturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Berlin

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 8 784 vurderinger

Jeg likte virkelig den sene!!! Hjalp meg med å se på Berlin fra en annen, mer pittoresk side og elvens fredelige løp, grønne vier, fiskere på kysten, ender og par som hviler på steder!!! Moderne landskap for arbeidet til den impresjonistiske børsten!!! Lyd akkompagnement verdig og i stand til å interessere en nysgjerrig turist!!! På en solrik dag, sørg for å bevæpne deg med en hatt! Dette er kanskje min eneste utelatelse ... og så FINT!!! Angret ikke på valget mitt

Heldigvis, på den varmeste dagen av vår Berlin-tur, bestemte vi oss for å ta båtturen. Du må se Berlin fra vannet. Kombinasjonen av Spree og Landwehr Canal som tilbys her er virkelig fantastisk. I tillegg til å se, er det selvfølgelig også mye informasjon om de enkelte severdighetene. Dette var andre gang jeg gjorde turen, og jeg vil absolutt gjøre det igjen. Sterkt anbefalt!!!

Dessverre var det ikke 2,5 timers tur fordi ansatte var fraværende på grunn av Corona, men ombooking til 1 times tur var ikke noe problem i det hele tatt. Personalet var alle veldig vennlige og hjelpsomme. Jeg vil nevne at de overskytende pengene som ble betalt for 2,5 timers turen ble refundert innen 5 dager uten problemer. Takk igjen for god kundeservice.

Vakker rundtur gjennom Berlin på Spree. Jeg synes de 2 1/2 timene er riktig lengde, en time er for kort og lengre turer passer kun hvis du er i Berlin i flere dager og har mye tid. På turen får du forklart alle severdige punkter og også bakgrunnsinformasjon. Severdighetene er veldig godt beskrevet, du kan tilordne dem veldig bra.

En virkelig flott opplevelse, spesielt på grunn av det svært underholdende besetningsmedlemmet, som alltid forklarte severdighetene i byen og gjorde hele turen til en virkelig begivenhet med mye bakgrunnskunnskap og veldig personlige opplevelser. Ærlig kompliment!