Legg til datoer

BerlinCruise og båtturer

Våre mest anbefalte Berlin Cruise og båtturer

Berlin: 1-times båttur med garantert sitteplass

1. Berlin: 1-times båttur med garantert sitteplass

Oppdag noen av de viktigste landemerkene i Berlin på en sightseeing med båt. Nyt et avslappende elvecruise på Spree, for å ta inn severdighetene i hjertet av denne travle byen.   Avgang fra Friedrichstraße eller Nikolaiviertel. Sightseeingturen tar deg forbi Riksdagen (den tyske parlamentsbygningen), gjennom det nye regjeringskvartalet, hele veien til Haus der Kulturen der Welt. Etter at båten har snudd ved Lutherbrücke, hold utkikk etter Bellevue slott, «Beamtenschlange» (tjenestemannsboliger), og Siegessäule (Seierssøylen). Beundre Hauptbahnhof (sentralstasjonen), Berliner Dom (katedralen), Museumsinsel (museumsøya) og Nikolaiviertal, det eldste boligområdet i Berlin. Ankom tilbake i enten Friedrichstraße eller Nikolaiviertel for å avslutte omvisningen.

Berlin: Båttur på elven Spree

2. Berlin: Båttur på elven Spree

Oppdag sentrum av Berlin til vanns, med en 2,5- times båttur på elven Spree. Se byens viktigste severdigheter fra vannet og kjenn på pulsen i den travle byen. Sightseeingsturen starter ved Friedrichstrasse, og passerer Forbundskanslerens kontor på vei til Bellevue slott med utsikt tilBeamtenschlange (embetsboliger) og Siegessäule. Nyt informativ lydkommentar mens du ser Berlin sentralstasjon og innenriksdepartementet før du fortsetter til Charlottenburg slott. Du cruiser dessuten forbi Westhafen kanal, Berlin-Spandau skipskanal, finansdepartementet og Hamburger Bahnhof. Etterpå seiler du tilbake til Friedrichstrasse.

Berlin: Hopp-på hopp-av-sightseeingbuss med båtalternativer

3. Berlin: Hopp-på hopp-av-sightseeingbuss med båtalternativer

Oppdag Berlin i ditt eget tempo med hopp-på hopp-av-bussen. Dra på sightseeing i Berlin med velutstyrte sightseeingbusser. Utforsk Museumsinsel, utforsk nedover Ku'Damm, den berømte handlegaten, og få et glimt av det en gang delte Berlin ved Check Point Charlie. Besøk Brandenburger Tor eller Reichstag med den fantastiske glasskuppelen. Det finnes et bredt utvalg av alternativer, med busser som reiser rundt i hele byen. For å få enda mer ut av besøket ditt til Berlin kan du kombinere busskortet med en båttur. Du kan løse inn båtbilletten når som helst og legge til et avslappende 1-times elvecruise på Spree til opplevelsen din. Om sommeren er det også en omvisning til fots tilgjengelig, slik at du kan lære enda mer inngående kunnskap om severdighetene og landemerkene. Holdeplassene for bussturene er: Rute 1 (buss) • Alexanderplatz • Rotes Rathaus • Museumsøya • Friedrichstrasse • Brandenburger Tor • Riksdagen • Hauptbahnhof • Haus der Kulturen der Welt • Schloss Bellevue • Siegessäule • Kurfürstendamm • KaDeWe • Lützowplatz • Kulturforum • Potsdamer Platz • Mauerreste (Rester av Berlinmuren) • Checkpoint Charlie • Gendarmenmarkt Rute 2 (buss) • Alexanderplatz • Frankfurter Allee • East Side Gallery • Ostbahnhof

Berlin: Sightseeingcruise fra Berlin sentralstasjon

4. Berlin: Sightseeingcruise fra Berlin sentralstasjon

Utforsk Berlin fra vannet under et fantastisk sightseeingcruise. Start cruiset ved Moltke Bridge/Main Station Pier og sett av gårde for å se noen av Berlins viktigste severdigheter fra vannet. Beundre hvordan store deler av den gamle og nye arkitekturen i byen ble bygget vendt mot vannet mens du cruiser langs elvebredden Spree. Føl deg som en ekte insider når du blir kjent med Berlin fra øverste dekk på panoramaskipene. Under turen kan du gå forbi en rekke severdigheter, inkludert Nicholas' Quarter, TV-tårnet, Berlin-katedralen, det gamle nasjonalgalleriet, det nye og gamle museet, Pergamonmuseet, Bode-museet, Tårepalasset, Friedrichstraße stasjon, pressen og Informasjonsbyrået til den føderale regjeringen, ARD Capital Television Studio, Riksdagsbygningen, Paul-Löbe-huset, Marie-Elisabeth-Lüders-huset, Moltke-broen, den sveitsiske ambassaden, det tyske kanselliet og verdenskulturhuset.

Berlin: 3.25-timers båttur på Spree og Landwehrkanal

5. Berlin: 3.25-timers båttur på Spree og Landwehrkanal

Opplev Berlin fra et nytt perspektiv, med et sightseeingcruise langs Landwehrkanalen og elven Spree. Se mer enn 40 broer og lær om deres historie, fra moderne strukturer til gamle broer. Stig om bord i båten ved Jannowitzbrücke (i nærheten av Alexanderplatz) og la den fascinerende blandingen av modernitet og tradisjon inspirere deg, på denne avslappende og informasjonsrike båtturen gjennom den tyske hovedstaden. Med lydguiden din (hvis alternativet er bestilt) kan du lære om historien til broene du seiler under. Se Berlin fra vannet mens du cruiser forbi det tyske teknologimuseet, den berømte Potsdamer Platz og innenriksdepartementet. Nyt den unike utsikten om bord i båten.

Berlin: Tur til syv innsjøer fra Berlins Wannsee

6. Berlin: Tur til syv innsjøer fra Berlins Wannsee

Opplev en 2-timers tur til de idylliske Havel-innsjøene, en kjede av innsjøer så rik på tradisjoner at ikke bare lokalbefolkningen trekkes til dem. Ta turen forbi Kleine Wannsee og videre til Pohlesee, Stolpchensee, Griebnitzsee, Glienickersee og Jungfernsee, før turen går tilbake til Wannsee. Slapp av med hele familien på stranden eller ta en spasertur i den pittoreske villmarken langs Wannsee og Oberhavelsee. Se hvor kjente personligheter, som maleren Max Liebermann eller dramatikeren Heinrich von Kleist levde og arbeidet, og bli kjent med den historiske betydningen av innsjøene. Oppdag den rike historien til regionene sørvest og nord for Berlin, fra vannet. Reis tilbake i tid til disse historisk viktige stedene og opplev historien på nytt. Turen går fra Wannsee, over Havel og til Potsdam. Nyt turen gjennom de idylliske Havel-innsjøene og se de mange historiske bygningene som Schloss Babelsberg eller Heilandskirche i Sacrow. Se det fascinerende øylandskapet nord for Berlin. Valentinswerder, Baumwerder og Scharfenberg er bare noen av de mange høydepunktene for naturelskere. Aktivitetsleverandørens brygge ligger tvers over fra Pfaueninsel. Øyen kan nås med ferge mot en liten avgift. Det er ikke mulig å reservere sitteplasser ute.

Berlin: Guidet sightseeingcruise på elven Spree

7. Berlin: Guidet sightseeingcruise på elven Spree

Oppdag skjønnheten i det sentrale Berlin fra vannet på et panoramisk cruise på Spree-elven. Utforsk stedene langs elven Spree. Kjøp en drink ombord og seil med en drink i hånden. Hopp ombord på aktivitetsleverandørens sentralt beliggende lanseringssted. Sett deg ned i det komfortable setet du velger. Nyt båtens glasstak som kan trekkes inn i fint vær eller båtens varmesystem som holder deg koselig på kalde dager. Ha tilgang til fasiliteter som toaletter. Ta bilder av Museumsøya fra vannet på begge sider. Gå gjennom det rekonstruerte historiske hjertet av Berlin, Nikolai-kvarteret. Nyt den hippe stemningen i Friedrichstrasse og den elegante arkitekturen i regjeringskvarteret. Dykk inn i severdighetene underveis med den medfølgende lydguiden eller en Liveguide på tysk og engelsk. Gå tilbake til startpunktet på slutten av turen.

Berlin-båt: Spree-sightseeingtur på elektrisk motoryacht

8. Berlin-båt: Spree-sightseeingtur på elektrisk motoryacht

Utforsk landemerkene langs Spree i Berlin ombord på en helelektrisk motoryacht ved navn Fitzgerald. Ha muligheten til å kjøpe forfriskninger underveis som kjølte drinker, kaffespesialiteter og snacks fra et mannskap som gjerne tar vare på ditt velvære. Bli velkommen ombord på båten av et uniformert mannskap ved brygga som er praktisk plassert ved Berlin-katedralen. Velg å sitte på komfortable loungemøbler på soldekket, i et kjølig skyggefullt område på akterdekket, eller i første rad på fordekket. Ha en romslig salong å trekke deg tilbake til i tilfelle regn. Cruise gjennom regjeringsdistriktet mens du lytter til fascinerende kommentarer. Gå forbi det nye Berlin-palasset, Nikolaiviertel, Tränenpalast (Tårenes palass), Riksdagen og det tyske kanselliet. Ta inn vannutsikten over House of the World's Cultures og Bellevue-palasset før du når Moabit-broen. Snu deg rundt og gå tilbake til utgangspunktet mens du lytter til chill lounge-musikk.

Berlin: Sunset Catamaran Cruise med Audio Guide

9. Berlin: Sunset Catamaran Cruise med Audio Guide

Opplev Berlin på en miljøvennlig båttur på den utslippsfrie solkatamaranen og glir stille på Spree gjennom hovedstaden. Solskipet kombinerer den eksklusive atmosfæren til en yacht med miljøvennlighet. La Berlins høydepunkter gå forbi deg på en avslappet måte. Turen starter direkte ved Oberbaumbrücke ved havnen til Solarwaterworld AG, i Friedrichshain Kreuzberg. Opplev høydepunktene i bybildet i en eksklusiv atmosfære. På den ca. 2,5 timers tur passerer vi alle byens severdigheter som kan sees fra vannet og unner deg informasjon, drinker og snacks. Vi passerer den imponerende Oberbaumbrücke, glir forbi det verdensberømte East Side Gallery og drar til vårt neste og eneste stopp ved den historiske havnen på Fischerinsel i Nikolaiviertel. Rett etter det kommer et høydepunkt på turen, låsingen av Suncat 46 gjennom Mühlendammschleuse. Neste etappe av reisen tar solskipet videre vestover ned Spree. Her avsløres den verdensberømte kulturarven Museumsinsel og regjeringsdistriktet Berlin med Riksdagen og Forbundskansleriet. Ikke mye lenger borte blir sentralbanestasjonen, Berlins arkitektoniske utstillingsstykke, synlig. Katamaranen fortsetter vestover til House of World Cultures, eller som berlinerne sier: til "Pregnant Oyster" hvor skipet snur og reiser ruten tilbake til havnen i Solarwaterworld og deretter til Fischerinsel. Det er ikke noe lydanlegg på skipet, slik det er vanlig for byturer; lydguider vil fortelle deg alt du trenger å vite. Den er tilgjengelig på tysk, engelsk, fransk, spansk, italiensk og russisk. Ingen høy motorstøy vil forstyrre deg når du utforsker Berlin ved vann.

Berlin: Båttur på en solcelledrevet katamaran

10. Berlin: Båttur på en solcelledrevet katamaran

Opplev Berlin på en miljøvennlig båttur på den utslippsfrie solkatamaranen "Suncat 46" og glir stille på Spree gjennom hovedstaden. Solskipet kombinerer den eksklusive atmosfæren til en yacht med miljøvennlighet. La Berlins høydepunkter passere på en avslappet måte. Turen starter direkte ved Oberbaumbrücke ved havnen til Solarwaterworld AG, i Friedrichshain Kreuzberg eller ved Fischerinsel/Historischer Hafen i Berlin Mitte. Opplev høydepunktene i bybildet i en eksklusiv atmosfære. På den ca. 2,5 timers tur passerer vi alle byens severdigheter som kan sees fra vannet og skjemmer deg bort med informasjon, drinker og snacks. Vi passerer den imponerende Oberbaum-broen, glir forbi det verdensberømte East Side Gallery og drar til vårt neste og eneste stopp ved den historiske havnen på Fischerinsel i Nikolai-kvarteret. Umiddelbart etter det kommer et høydepunkt på turen, låsingen av Suncat 46 gjennom Mühlendammschleuse. Neste etappe tar solskipet videre vestover ned Spree. Her avsløres den verdensberømte kulturarven Museumsinsel og regjeringsdistriktet Berlin med Riksdagen og Forbundskansleriet. Ikke mye lenger, sentralbanestasjonen blir synlig, Berlins arkitektoniske utstillingsstykke. Katamaranen fortsetter vestover til House of World Cultures, eller som berlinerne sier: til den "gravide østersen" der snur skipet og reiser ruten tilbake til havnen i Solarwaterworld og deretter til Fischerinsel. Det er ikke noe lydanlegg på skipet, slik det er vanlig for byturer. Du vil lære alt som er verdt å vite via lydguider. Den er tilgjengelig på tysk, engelsk, fransk, spansk, italiensk og russisk. Ingen høy motorstøy vil forstyrre deg mens du utforsker Berlin langs vann. Solar Catamaran er barrierefri.

33 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Oppslukende opplevelser

Flere reisetips for Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Berlin

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 8 784 vurderinger

Dessverre var det ikke 2,5 timers tur fordi ansatte var fraværende på grunn av Corona, men ombooking til 1 times tur var ikke noe problem i det hele tatt. Personalet var alle veldig vennlige og hjelpsomme. Jeg vil nevne at de overskytende pengene som ble betalt for 2,5 timers turen ble refundert innen 5 dager uten problemer. Takk igjen for god kundeservice.

Fantastisk tur. Men var litt uoversiktlig hvilke busser som hørte til bussturen. Er ett samarbeid mellom stromma og big buss. Står en liten lapp nede ved døren om hvilken buss man kan ta. Perfekt for de som ønsker en tur gjennom Berlin. Ps musikken i høretelefonene var ikke noe for meg :)

En virkelig flott opplevelse, spesielt på grunn av det svært underholdende besetningsmedlemmet, som alltid forklarte severdighetene i byen og gjorde hele turen til en virkelig begivenhet med mye bakgrunnskunnskap og veldig personlige opplevelser. Ærlig kompliment!

Vi likte opplevelsen på bussen. Lydguide på spansk. Berlin er en by som hver tredje dag stenger gater, holder demonstrasjoner eller det er noe bygging, så du må tilpasse deg små endringer i reiseruten din. Områdene der bussen stopper er viktige steder å besøke.

Hele mooie boottocht Goede informatie over de gebouwen en hun geschiedenis Aanrader