Berlin
Båtturer og elvecruise

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Berlin

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 8 784 vurderinger

Selv om det ikke var noen uteservering eller stående tilgjengelig, som vi ikke visste (det ble nevnt at det er dekket om vinteren, men de fleste båter har også utenfor plass tilgjengelig på dekk for de gale mennesker som ikke har noe imot kulden), turen var avslappet og morsom, en time var omtrent riktig og sitteplasser inne var flott. Drikkeprisene var selvfølgelig ikke så billige, men jeg tror dette sier seg selv i disse attraksjonene. Å komme seg inn var ganske enkelt, og instruksjonene var veldig nyttige. Totalt sett bra for en gang.

Jeg vil anbefale å komme en halvtime tidligere og sørge for at du venter på rett sted, for det er forskjellige hentesteder for forskjellige selskaper. Du vil da stå i kø og først kommer først får foretrukket sete. Hvis du vil at den guidede turen skal være på et spesifikt språk, må du aktivt be om hodesettet før begynnelsen av turen, for det er ingen som bare vil tilby deg det alternativet lol. Selve turen var så gøy. Anbefalt.

Dette var perfekt, lett å finne, dro i tide og en time var god tid for en kveldsbåttur. Det var så deilig vær så vi kunne sitte på toppen. Jeg elsker det faktum at du kan ta med deg dine egne drinker/snacks eller du kan kjøpe der.

Fin tur. Men vi avbestilte billetter for tre personersom som skulle tilbakebetales. De pengene har vi ikke fått. Hvorfor ikke

Hyggelig og avslappet aktivitet som lar deg se byen fra et annet perspektiv og treffer mange store attraksjoner.