Legg til datoer
Berlin

Bykort

Ofte stilte spørsmål om Berlin Bykort

Hva er andre ting å gjøre enn Bykort som er verdt å besøke i Berlin?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Berlin er:

Hvilken Berlin Bykort tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Berlin

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 6 927 vurderinger

berlin-kortet er essensielt !!! ..... tilgjengelig i ulike alternativer avhengig av lengden på oppholdet. du kan få tilgang gratis i de 5 museene på øya av museene som må besøkes (om ikke alle minst pergamon og neues) .... Det tilbyr også rabatter på andre turiststeder (som berliner dom) og ulike klubber i byen.

Interessant guide både for at den gir deg muligheten til å reise gratis med offentlig transport og fordi den hjelper deg med å bestemme hva du skal se fra dag til dag. Du kommer inn på de fem viktigste museene gratis, du har rabatter i mange andre museer og aktiviteter, inkludert butikker og restauranter

Du bør definitivt bruke WelcomeCard. Turene på T-banen og S-Bahn med dette kortet er perfekte, ingen stress å komme seg fra A til B. Har besøkt mange museer med WelcomeCard og brukt rabatten på inngangsbillettene. Kommer definitivt tilbake til Berlin snart da det fortsatt er mye å oppdage.

Jeg kan ikke tenke meg en bedre bruk av offentlig transport og noen få rabatter på toppen av det. Uansett var vi på U-Bahn og S-Bahn (en voksen og en ung person) hver dag i 11 dager i Berlin med EasyCittyPass. Rett og slett flott. Vi vil definitivt bruke det igjen snart.

Det var ikke lett å få billettene på Alexander plats, men når dette var gjort var det lett å komme seg rundt i byen. Siden det var så mange steder at jeg ønsket å se det enkle bypasset var nyttig.