Legg til datoer

Berlin
Bra for grupper

Bra for grupper

Våre mest anbefalte Berlin Bra for grupper

Berlin: 1-times byrundtur med båt med garantert sitteplass

1. Berlin: 1-times byrundtur med båt med garantert sitteplass

Oppdag noen av de viktigste landemerkene i Berlin på en sightseeing med båt. Nyt et avslappende elvecruise på Spree, for å ta inn severdighetene i hjertet av denne travle byen.   Avgang fra Friedrichstraße eller Nikolaiviertel. Sightseeingturen tar deg forbi Riksdagen (den tyske parlamentsbygningen), gjennom det nye regjeringskvartalet, hele veien til Haus der Kulturen der Welt. Etter at båten har snudd ved Lutherbrücke, hold utkikk etter Bellevue slott, «Beamtenschlange» (tjenestemannsboliger), og Siegessäule (Seierssøylen). Beundre Hauptbahnhof (sentralstasjonen), Berliner Dom (katedralen), Museumsinsel (museumsøya) og Nikolaiviertal, det eldste boligområdet i Berlin. Ankom tilbake i enten Friedrichstraße eller Nikolaiviertel for å avslutte omvisningen.

Berlin: Jødisk museum Berlin inngangsbillett

2. Berlin: Jødisk museum Berlin inngangsbillett

Lat deg imponere av Europas største jødiske museum med sin symbolske arkitektur og eksepsjonelle utstillinger. Oppdag hvordan den sikksakkformede bygningen designet av Daniel Libeskind skaper sitt eget språk for jødisk historie i Tyskland, med skrå vegger, skarpe vinkler og gapende tomrom. Den nye hovedutstillingen "Jødisk liv i Tyskland: Past & Present" spenner fra begynnelsen av tidlig middelalder til i dag. Under den kronologiske omvisningen er et stort område viet nasjonalsosialismen og tiden etter andre verdenskrig. Utstillingen veksler mellom historiske perioder og kulturelle innblikk. Hva er hellig i jødedommen? Finnes det spesifikk jødisk kunst? Hvordan praktiseres jødedommen i dagens samfunn? Ved siden av skattene i museets samling, inkludert hverdagsgjenstander og kunst, vises video- og lydinstallasjoner. Det finnes også interaktive stasjoner som gir overraskende innsikt. Museet ligger sentralt i den pulserende bydelen Berlin-Kreuzberg og i gangavstand fra Checkpoint Charlie. Med JMB-billetten får du rabattert inngang til nabomuseet Berlinische Galerie samme dag som du besøker museet og de to påfølgende dagene. Berlinische Galerie ligger bare 5 minutters spasertur fra JMB.. Spesialutstilling fra 9. februar til 26. mai (ingen ekstra billett kreves) "Mine vers er som dynamitt" fra Curt Blochs Het Onderwater Cabaret. Mellom august 1943 og april 1945 skapte den hittil ukjente tysk-jødiske forfatteren Curt Bloch et unikt kreativt motstandsverk i skjul i Nederland: Het Onderwater Cabaret. Det består av 95 hefter med håndskrevne satiriske dikt som tar for seg nazistenes propaganda, krigens gang og andre samtidsspørsmål. Bloch illustrerte hvert hefte med kunstneriske tittelcollager. Ved siden av alle de originale og digitaliserte heftene og andre verk som også ble skrevet i skjul, presenterer utstillingen Blochs hjelpere og de som var med ham i skjul, ledsaget av intervjuer med øyenvitner og innblikk i Blochs kreative prosess. p>

Berlin: TV-tårnet med forbi-køen-adgangsbillett

3. Berlin: TV-tårnet med forbi-køen-adgangsbillett

Med over 1,2 millioner besøkende i året, er TV-tårnet på Alexanderplatz en av de mest populære attraksjonene i Berlin. På grunn av det høye antallet besøkende som ønsker å oppleve utsikten hver dag, er det en god idé å sikre seg adgangsbillettene på forhånd. Takket være denne billetten, vil du få raskere adgang. Gå forbi den endeløse køen med folk som venter på å komme inn, og dra rett opp til utkikkspunktet uten å måtte stå i kø i timevis. Utrolig utsikt venter deg på toppen av Tysklands høyeste tårn. Berlin brer seg ut i all sin prakt under deg. Hold utkikk etter byens kjente ikoner slik som Riksdagen, Brandenburger Tor og Berlin sentralbanestasjon. Beundre den olympiske stadion, den berømte Museumsinsel ved Berlier Dom, og den moderne Potsdamer Platz.

Berlin: Omvisning i Plenumsalen, Riksdagskuppelen og regjeringskvartalet

4. Berlin: Omvisning i Plenumsalen, Riksdagskuppelen og regjeringskvartalet

På denne guidede omvisningen i parlamentet og regjeringsdistriktet i Berlin, vil du bli kjent med noe av Tysklands politiske historie. Begynn reisen i parlamentet og regjeringsdistriktet. Kryss den historiske sektorgrensen og få interessant informasjon om Riksdagsbygningen og dens kompliserte beliggenhet ved Berlinmuren. Deretter klatrer du opp på riksdagens kuppel for å lære mer om oppgavene og pliktene til Forbundsdagen. Hør den fascinerende historien bak Riksdagsbygningen, dens transformasjon til et moderne landemerke designet av Lord Foster, og om det interessante økologiske konseptet Fosters arbeid ble bygget på. Opplev Berlin ovenfra, nyt byens skyline og lær mer om byens historie.

Berlin: Båttur på elven Spree

5. Berlin: Båttur på elven Spree

Oppdag sentrum av Berlin til vanns, med en 2,5- times båttur på elven Spree. Se byens viktigste severdigheter fra vannet og kjenn på pulsen i den travle byen. Sightseeingsturen starter ved Friedrichstrasse, og passerer Forbundskanslerens kontor på vei til Bellevue slott med utsikt tilBeamtenschlange (embetsboliger) og Siegessäule. Nyt informativ lydkommentar mens du ser Berlin sentralstasjon og innenriksdepartementet før du fortsetter til Charlottenburg slott. Du cruiser dessuten forbi Westhafen kanal, Berlin-Spandau skipskanal, finansdepartementet og Hamburger Bahnhof. Etterpå seiler du tilbake til Friedrichstrasse.

Berlin: Inngangsbillett til Berlin Story Bunker

6. Berlin: Inngangsbillett til Berlin Story Bunker

Fordyp deg i Berlins begivenhetsrike historie og følg lydguidens livlige forklaringer om fortiden. Fra keisertiden til Berlinmurens fall, i en ekte bunker fra 2. verdenskrig. Reis tilbake i tid til da nasjonalsosialismen regjerte, og oppdag et stykke samtidshistorie i en autentisk bunker. Lær alt om hvordan Hitler kom til makten og hans terrorvelde. Besøk det prisbelønte Berlin Story Museum i den enorme Berlin Story Bunker, like ved Anhalter Bahnhof og Potsdamer Platz. Lær mer om Berlins begivenhetsrike historie på 50 ulike delutstillinger med store installasjoner, informative bilder og kortfilmer.

Berlin: Inngangsbillett til Illuseum

7. Berlin: Inngangsbillett til Illuseum

Ta en pause fra den virkelige verden og gå inn på Illuseum i Berlin. Plassert i sentrum av Berlin ligger Illuseum, et sted der ingenting er som det ser ut til å være og der moro, underholdning og interaktivitet for besøkende i alle aldre er i fokus. Enten det er rom-illusjoner, uforståelige hologrammer eller en imponerende tunnel - alle kan for et øyeblikk leve seg inn i en verden full av illusjoner, og la seg selv lure når sansene narres. Opplev et unikt museum hvor du vil trosse tyngdekraften, miste bakken under deg, se deg selv vokse og krympe og bli inspirert av optiske illusjoner. Som en spesiell godbit, sjekk de smarte lekeområdene laget av bærekraftige treleker med mange imponerende 3D-øvelser og gåter som ikke bare er moro, men som også trener dine logiske ferdigheter. Det er lett å tilbringe en hel dag på dette lure treningssenteret for hjernen.

Berlin: Hop-on Hop-off busstur med live-kommentarer

8. Berlin: Hop-on Hop-off busstur med live-kommentarer

Utforsk Berlins største severdigheter på en praktisk hop-on hop-off-bussbillett. Lytt til spennende historier om byen med live-kommentarer. Du kan hoppe av og på i hele billettens gyldighetsperiode. Besøk populære områder som Tiergarten, Gendarmenmarkt og Potsdamer. Hvis du for eksempel starter turen på Kurfürstendamm, passerer du Kaiser Wilhelm Memorial Church og kommer via Tauentzienstraße til KaDeWe, et av Europas største kjøpesentre. Deretter går turen videre til Lützowplatz og ambassadeområdet ved Tiergarten og videre til Filharmonien og Vest-Berlins kulturforum. Neste stopp er den historisk viktige Potsdamer Platz. På 1930-tallet var dette en av de mest offentlige plassene i Berlin. Etter andre verdenskrig var dette ingenmannsland, der Berlinmuren delte byen. Når du i dag ser det pulserende livet og de nyoppførte tårnene som minner om New Yorks urbane kløfter, kan du nesten ikke tro at det i årevis ikke fantes noe annet her enn Berlinmuren, vårkanoner og DDR-soldater. Dessuten ligger Legoland Discovery Center på Potsdamer Platz. Derfra kan du fortsette til Berlins andre viktige historiske steder. I Niederkirchner Straße finner du byparlamentet, Martin-Gropius-Bau, et museum med skiftende utstillinger, Topography of Terror, som viser nazistenes historie og jødenes lidelser under nazistene, samt finansdepartementet, som en gang var nazistenes luftfartsdepartement. Derfra kjører du videre til Checkpoint Charlie, en av de tidligere grenseovergangene mellom Øst- og Vest-Berlin. En permanent utstilling gir et tilbakeblikk på den kalde krigen. På Friedrichstraße finner du et av de hyggeligste stedene i Berlin, Gendarmenmarkt, med to lignende bygninger, den tyske og den franske katedralen. Konzerthaus Berlin ligger midt på torget. Etter Gendarmenmarkt går turen videre til Alexanderplatz og TV-tårnet. Stoppestedet for disse severdighetene er Neptunfontenen. Dette var tidligere Berlins byslott. Her har du også mulighet til å shoppe. Neste stopp er Karl-Liebknecht-Straße, foran Radisson Hotel. Herfra kan du gå om bord i en båt hvis du ønsker å oppleve Berlin både med båt og buss. På dette stoppestedet finner du også Aquadom, Sealife Berlin og Berlin Dungeon, samt Berlins domkirke, som inneholder Hohenzollern-familiens sarkofager. Herfra kan du også beundre den gylne kuppelen på den nye synagogen i Oranienburger Straße. Hackeschen Höfe ligger bare noen få minutter unna. Deretter går du over den glamorøse gaten Unter den Linden til Museumsinsel, Bebelplatz, Humboldt-universitetet og til holdeplassene Unter den Linden 36 (Friedrichstrasse) ved ZDF Capital City Studios og Unter den Linden 74, der en av Berlins viktigste attraksjoner ligger: Madame Tussauds Berlin. Herfra går turen videre til Brandenburger Tor. På veien ser du Storbritannias, Russlands, Frankrikes og USAs ambassader, etterfulgt av Holocaust-minnesmerket. Stoppet der er på Platz des 18. März. Veien går videre forbi Reichstag og regjeringskvartalet. Du kommer snart til den nye Hauptbahnhof. Herfra har du den verdensberømte utsikten over det tyske kanslerkontoret, Riksdagen og - som en spesiell overraskelse - Berlins "Fujiyama". Til slutt krysser du Berlins "grønne lunge", Tiergarten. Denne parken er større enn Central Park i New York. Deretter går turen forbi kongresshallen til Bellevue-slottet, den offisielle residensen til Tysklands president. Herfra kan du også se Siegessäule med den gylne Victoria-statuen på toppen. På veien tilbake til Kurfürstendamm ser du blant annet den gamle Hauptbahnhof i det tidligere Vest-Berlin, det tekniske universitetet og mye mer. Stoppestedene: 01 - Kurfürstendamm 231 (foran Karstadt) 02 - KaDeWe (hovedinngangen) 03 - Lützowplatz (overfor Hotel Berlin) 04 - Filharmonien / Kulturforum 05 - Potsdamer Platz (ved Kolhoff-Turm) 06 - Potsdamer Platz / Linkstraße 07 - Terrorens topografi 08 - Checkpoint Charlie (ved Checkpoint Charlie-museet) 09 - Gendarmenmarkt, Markgrafen- / Taubenstraße 10 - Alexanderplatz, Det røde rådhuset, Neptunbrunnen (ikke i bruk under julemarkedet fra nov.-jan.) 11 - Karl-Liebknecht Str. 5, (til båten) 12 - Museumsinsel 13 - Humboldt-universitetet 14 - Unter den Linden 36 / Friedrichstraße 15 - Unter den Linden 74, Madame Tussauds Berlin 16 - Brandenburger Tor, Ebertstraße 17 - Reichstag, Scheidemannstr. 18 - Hauptbahnhof, avkjøring Rahel-Hirsch-Straße 19 - Haus der Kulturen der Welt 20 - Slottet Bellevue 21 - Bikini Haus, Budapester Straße 22 - U-/S-Bahn-stasjon Zoologischer Garten

Berlin: Hop-On Hop-Off sightseeingbuss med båtalternativer

9. Berlin: Hop-On Hop-Off sightseeingbuss med båtalternativer

Legg ut på en uforglemmelig reise gjennom Berlin med en fleksibel Hop On - Hop Off-bustur. I våre panoramabusser kan du i ro og mak dykke ned i hjertet av byen og oppleve Berlins landemerker som Museumsinsel og Berlin slott, den ikoniske Ku'Damm og de historiske restene av en delt by ved Checkpoint Charlie. Disse omfattende bussrutene dekker hele byen og gir deg muligheten til å besøke landemerker som den majestetiske Brandenburger Tor eller Reichstag med sin fantastiske glasskuppel. Dyk dypere inn i byens hemmeligheter og kultur med Essential- og Explore-alternativene, som inkluderer en deilig CurryWurst (pølse med karrysaus) og den enestående 1,5-timers byvandringen med fokus på Det tredje riket. Utforsk-billettene inkluderer også en fantastisk kveldstur som går langs restene av Berlinmuren og viser deg de pulserende bydelene Prenzlauer Berg og Kreuzberg. Du kan også velge en 1-times båttur langs elven Spree som tilvalg. Stoppestedene for bussturene er: Rød linje (buss) - Alexanderplatz - Rotes Rathaus - Museumsinsel - Friedrichstrasse - Brandenburger Tor - Reichstag - Hauptbahnhof - Haus der Kulturen der Welt - Slottet Bellevue - Siegessäule (seierssøyle) - Kurfürstendamm - KaDeWe - Lützowplatz - Kulturforum - Potsdamer Platz - Mauerreste - Checkpoint Charlie - Gendarmenmarkt Blå linje (buss) - Alexanderplatz - Frankfurter Allee - East Side Gallery - Ostbahnhof

Berlin: Vandring i Det tredje riket og den kalde krigen

10. Berlin: Vandring i Det tredje riket og den kalde krigen

Få et dyptgående innblikk i Berlins samtidshistorie på en guidet vandretur med historiske severdigheter. Velg fra en gruppe eller privat spasertur og oppdag bemerkelsesverdige landemerker som det tyske parlamentet, det sovjetiske krigsminnesmerket i Tiergarten og Checkpoint Charlie. Møt guiden din foran Brandenburger Tor, stedet for mange endringer i Berlin fra 1900-tallet. Lær om de kaotiske dagene under andre verdenskrig og hør hvordan porten ble et symbol på gjenforening i Tyskland etter 1989. Hør historien om den nysgjerrige Riksdagsbrannen i 1933 når du passerer det tyske parlamentet. Dykk dypt inn i hendelsene som fant sted etter utnevnelsen av Hitler til Tysklands kansler i 1933, og hva som skjedde med bygningen siden murens fall i 1989. Fortsett turen ved å gå til det sovjetiske krigsminnesmerket i Tiergarten, hvor du får sjansen til å undersøke noen eksempler på sovjetisk militær maskinvare. Gå til minnesmerket over de myrdede jødene i Europa, en gripende dedikasjon til de jødiske ofrene for Holocaust. Se stedet for Hitlers bunker og ta deg deretter til Hermann Görings enorme luftfartsdepartementets bygning ved Detlev-Rohwedder-Haus, som var stedet der DDR (Øst-Tyskland) ble grunnlagt i 1949. Deretter kan du se det tidligere hovedkvarteret til de beryktede SS og Gestapo. Tenk på livet på begge sider av Berlinmuren mens du samles rundt en 200 meter lang strekning av den tidligere barrieren. Til tross for at muren falt for 30 år siden, lar det å stå her deg absorbere byens fortsatt følbare historie. Avslutt turen med et stopp ved Checkpoint Charlie, hvor guiden din vil avslutte turen med anekdoter om den beryktede striden mellom amerikanske og sovjetiske tanker og de siste timene før muren falt, noe som fører til gjenforeningen av Tyskland.

117 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Berlin

Berlin

Ofte stilte spørsmål om Berlin Bra for grupper

Hva er andre ting å gjøre enn Bra for grupper som er verdt å besøke i Berlin?

Flere reisetips for Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Berlin

Spennende, spennende, morsomt og interaktivt helt fra starten. Dessverre var vannattraksjonen ødelagt og det var noen tekniske problemer med "fritt fall", men ellers var det bare flott. Aldersanbefalingen fra 10 år bør settes spørsmålstegn ved. Jeg tror alderen 12 og oppover ville være mer fornuftig ... alt er veldig autentisk og noen ganger med sjokkerende øyeblikk. Det er synd at det, sammenlignet med Hamburg, ikke er noen fotoflekker på slutten av showet. Men verdi for pengene er riktig.

Virkelig verdt å gjøre denne turen. Veldig interessant arkitektur. Det var helt fullt for klokken 11.00. Kom tidlig for å stå i køen for å gå ombord. Hvis jeg hadde en kritikk, var det at noen av setene vender feil vei, noe som betyr at du alltid snur deg rundt for å ta bilder. Det ville vært bedre om alle setene vendte samme vei.

Totalt sett likte vi kvelden. Alt var godt organisert, vennlig personale, veldig god mat. Stemningen er riktig. Selve showet kom godt over, det siste innlegget (Såpebobler) føltes litt for langt. Det er litt rart om de digitalt lagde billettene fortsatt ble skrevet ut i billettluken.

Informasjonen var god og forståelig samt hyggelig bespisning. Vi kan anbefale turen til alle besøkende til Berlin.

Det var veldig interessant. Det er utrolig hva du kan gjøre med denne teknologien. Sterkt anbefalt.