1. Tyskland
 2. Berlin
 3. Riksdagen

Berlin: Riksdagen med plenumssalen og kuppelen - på tysk

Produkt-ID: 49448
Se bildegalleri
På grunn av COVID-19-utbruddet kan noen omvisninger, attraksjoner og lokaler på dette stedet være midlertidig stengt. Få siste nytt på vår reiseoppdateringsside. Lær mer
Nyt en spennende 2-timers omvisning av regjeringsdistriktet og Riksdagsbygningen i Berlin. Lær mer om historien, arkitekturen, og hverdagspolitikk i regjeringsdistriktet, før du besøker plenumssalen og kuppelen i Riksdagsbygningen.
Om denne aktiviteten
Kanseller opptil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Mobilkupong
Varighet 2,5 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter.
Direkte bekreftelse
Guide
Tysk

Velg antall deltakere og dato:

Laster...

Opplev

Høydepunkter
 • Nyt en guidet omvisning av de imponerende regjeringsbygningene langs elven Spree
 • Besøk Riksdagsbygningen i Berlin
 • Se Kanslerbygningen og Berlinmurens minnesmerke
 • Lær mer om oppdelingen av byen
 • Besøk den panoramiske takterrassen under Riksdagsbygningens glasskuppel, og beundre fantastisk utsikt over Berlin
Beskrivelse
Opplev en spennende, variert omvisning i Berlin på en informativ guidet spasertur gjennom regjeringsdistriktet. Besøk plenumskammeret og kuppelen i Riksdagsbygningen, og få innblikk i historien til regjeringsdistriktet på denne 45-minutters gåturen langs elven Spree. Se de gamle regjeringsbygningene samt de moderne regjerings- og parlamentsbygningene bygget etter 1995. Se Jakob-Kaiser-Haus, Marie-Elisabeth-Lüders-Haus, og kanslerbygningen.

Etter omvisningen utefor, går du gjennom sikkerhetskontrollen for å komme inn i Riksdagsbygningen. Lytt til en interessant diskusjon i plenumssalen, og lær viktig informasjon om tysk parlamentarisk historie, så vel som interessante detaljer om Riksdagsbygningen selv. Finn ut mer om bygningens historie og arkitektur, og gjenoppbyggingen av den britiske arkitekten Sir Norman Foster som forvandlet den til en av de mest moderne og innovative parlamentsbygningene i verden.

Omvisningens høydepunkt er et besøk til takterrassen og glasskuppelen i Riksdagsbygningen. Herfra kan du nyte den fantastiske utsikten over Berlin. Du kan holde deg på toppen av Riksdagen så lenge du vil, så lenge det ikke er etter stengetid ved midnatt.
Inkludert
 • Omvisning gjennom regjeringsdistriktet på tysk, det er ingen andre språk tilgjengelig
 • Alle formaliteter som trengs for å besøke den tyske Forbundsdagen
 • Besøk til plenumssalen, takterrassen, og kuppelen på Riksdagsbygningen
Ikke inkludert
 • Transport til startstedet

Forberedelse

Møtested

Ved ARD-studioet, Wilhelmstraße 67 A (på hjørnet av Reichstagufer), ved siden av Marschallbrücke

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon
Husk å ta med
 • Pass eller ID-kort
Ikke tillatt
 • Ekstra stor bagasje
Godt å vite
Vennligst merk at denne guidete turen foregår kun på tysk. På grunn av svært komplekse politiske temaer er svært gode tyskkunnskaper nødvendig.

Alle besøkende til Riksdagsbygningen må gjennomgå en inspeksjon av personopplysninger på forhånd, og gå gjennom sikkerhetskontrollen på stedet. Alle gjestene er derfor pålagt å gi detaljerte personopplysninger for registrering i Riksdagsbygningen. Vennligst oppgi fullt navn (ikke bare initialer) og fødselsdato for alle deltakere. Vennligst oppgi 1 eller 2 alternative datoer hvis ditt førstevalg ikke er tilgjengelig.

Vær oppmerksom på at å unnlate og gi den nødvendige informasjonen når du bestiller vil resultere i at du ikke blir registrert for besøk i Riksdagsbygningen.

Inngang til plenumssalen og kuppelen er gratis. Inkludert i prisen for omvisningen er en tur ledet av en ekspertguide, turorganisering og registrering i Forbundsdagen.

Fra NOK 149 per person

Kundevurderinger
Samlet bedømmelse
4,7 / 5
basert på 2944 vurderinger
Samlet oversikt
Service
4,7/5
Organisering
4,7/5
Verdi for pengene
4,5/5
Sikkerhet
4,8/5

Organisert av