Ting å gjøre Berlin

Livlig, trendy og energisk – Tysklands hovedstad er et samlingspunkt for historieelskere og kulturkjennere.

Ofte stilte spørsmål om Berlin

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Berlin?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Berlin?

De beste dagsturene og utfluktene fra Berlin er:

Potsdam

Flere reisetips for Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Berlin

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 93 095 vurderinger

Busstur er til kl 17.00. Jeg kom for sent til hele turen, men klarte å ri en stor del. Sjåføren var høflig og hjelpsom. Det var mitt andre besøk i Berlin, men tok likevel en hopp-på-hopp-av-buss for å ta en ny titt. Fra toppetasjen på bussen fikk jeg en original utsikt over alt det vakre som ble kjørt forbi. Guiden hadde veldig interessante historier om det på godt forståelig tysk og engelsk. Anbefalt!

Det skapte mange følelser i meg. Slike opplevelser bør gis til alle, men det var veldig særegne opplevelser. Et sted som forteller en historie som bør gå i arv fra generasjon til generasjon. Jeg tror disse to timene har beriket meg med et nytt teoretisk syn og utviklet meg følelsesmessig. Tusen takk for muligheten til å besøke museet gratis. Denne muligheten betyr mye for meg.

Et museum for rolig sightseeing, heller uten små barn. Interessant, symbolsk arkitektur pluss en hage (betongblokker). Alle ting (ryggsekker, vann) skal stå i garderoben. Parkering i nærheten langs gaten, i et boligområde. Jeg parkerte der på lørdag gratis og på EasyPark-applikasjonen viste det seg utenfor sonen (informasjon som det er gratis å sjekke). Ha en fin sightseeing

Det var meget flott å sitte med en fantastisk utsikt. Vi anbefaler å bestille bord når man først tar turen opp. Da får man god tid til å nyte utsikten rundt hele Berlin. Meget god mat fra restauranten og god service. Litt stive priser, men ikke mer enn man aksepterer når man er på topp !

Our guide Jim from Minnesota was exceptionally prepared and very knowledgeable.