Legg til datoer
Opplevelser i

Berlin

Livlig, trendy og energisk – Tysklands hovedstad er et samlingspunkt for historieelskere og kulturkjennere.

Flere reisetips for Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Berlin

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 93 095 vurderinger

Vi var med 2 voksne og 2 barn på TV-tårnet. Med Fadt Ticket gikk det raskt og greit. Restauranten er flott, utsikten er unik og personalet er veldig, veldig hyggelig. Vi ble priset med 4 personer som spiste og drakk rundt 80€, jeg synes det er ok. Vi anbefaler det absolutt, utsikten over Berlin, selv om kvelden, forblir uforglemmelig.

Giro molto carino, con spiegazione in tedesco, ma forniscono appositi cuffie per la propria lingua, non fate come me che ho dimenticato di chiederlo .. consiglio un cappello che 2,30 sotto il sole sono tante, oppure fate come me sono scesa sotto comunque si vedeva bene,e si stava anche più comodi

Bestillingen var rask og enkel, så du kunne gå ombord på skipet umiddelbart ved ankomst. Turen med 7 innsjøer anbefales på det sterkeste. Det er utrolig mye å se og den veldig interessante moderasjonen av kapteinen. Gjestfriheten på skipet fungerte utmerket. Aldri sett det så fort! En fin dag!

En flott mulighet til å se alt det mest interessante, spesielt hvis du er i Berlin for en dag. Jeg likte det. Sjåførene og ansatte ved bussen i begynnelsen av rutestoppene er veldig hyggelige og profesjonelle. Jeg anbefaler det til alle.

Det var en veldig fin og informativ rundtur over Spree og hun ville gjøre det igjen når som helst.