Opplevelser i
Berlin

Livlig, trendy og energisk – Tysklands hovedstad er et samlingspunkt for historieelskere og kulturkjennere.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Berlin

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 93 095 vurderinger

Dette er akkurat det vi trenger! Det ble ikke spart på noen krefter i hele showet (scenedesignet, effektene, skuespillerne, musikken, historien osv.) for å skape en flott opplevelse. Det ble skapt en veldig glad og harmonisk atmosfære hvor det bare var morsomt å se og applaudere. Du ble stadig overrasket over scenekonfigurasjonene, og det var aldri kjedelig.

Frokosten smakte veldig godt, den var enkel, men deilig, brød, rundstykker, smørklatter, syltetøy, honning, 2x pølse, 2x ost og litt frukt. Enhver annen ingrediens som f.eks B. eggerøre etc. må du betale ekstra. All drikke, inkludert kaffe, er ikke inkludert i bookingprisen og må betales separat. Men det var hyggelig å snurre over Berlin til frokost.

Dynamisk og fargerik med imponerende effekter. Absolutt verdt å se, selv om det er verdt å merke seg at rundt halvparten av all dialog og sang er på tysk, så du kan gå glipp av noe innhold.

Alt var bare fantastisk bortsett fra været, var for varmt. Det var lett å finne ferge og de tilbød fantastiske cocktailer om bord.

Kjempe fin opplevelse, gode drinker og meget hyggelig betjening.