Berlin Dungeon
Billetter

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Berlin Dungeon Billetter

Hva er andre ting å gjøre enn Berlin Dungeon Billetter som er verdt å besøke i Berlin?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Berlin er:

Hvilken Berlin Dungeon Billetter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Berlin Dungeon

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlin Dungeon? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Berlin Dungeon

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 296 vurderinger

Et absolutt must ....

Ikke dra til Berlin uten å kjøpe dette før du reiser. Enkelt å samle på 3 stasjoner, og du trenger passet ditt for å samle det. Når den er validert i maskinen, hold den på deg når du reiser med tog, trikk eller busstjeneste, det er et absolutt must og så enkelt å kjøpe online.

Jeg kan ikke tenke meg en bedre bruk av offentlig transport og noen få rabatter på toppen av det. Uansett var vi på U-Bahn og S-Bahn (en voksen og en ung person) hver dag i 11 dager i Berlin med EasyCittyPass. Rett og slett flott. Vi vil definitivt bruke det igjen snart.

Perfekt for våre 3 dager i Berlin

Det var fantastisk alternativ noensinne! Selv om vi ikke bruker generelle attraksjoner, kan vi også glede oss til å reise til Postdam hvor denne billetten også er dekket til det lokale transportnettet der. Fantastisk!

Det var ikke lett å få billettene på Alexander plats, men når dette var gjort var det lett å komme seg rundt i byen. Siden det var så mange steder at jeg ønsket å se det enkle bypasset var nyttig.

Billett flott for å komme seg raskt rundt

Dessverre ville en av de rabatterte turene vi valgte å ikke bli akseptert av selskapet i brosjyren. Annet enn at det fungerte bra og ville bruke deg igjen